Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@seginiatko a ty si si aj hlavu udrela?
@katarinka_brnka hej, to viaceri vravia, ze po antike sa hned zadari 😉
@seginiatko fuuuuuuha.... tak tomu nerozumiem co sa ti tam mohlo porobit s takeho pádu 😒
@milagrosss20 ved to ze toto si nepamatam, neviem ci aj hlavu .. som bola kusok v soku, lebo dole sedela moja mala s tatom a uz som videla ako aj do nej kopnem jak letim, ale tato ju stihol zobrat dalej
@seginiatko mas podozrenie na tehu?lebo toto,co opisujes,by som pripisala ako oblickovy zachvat..mas doma tlakomer?
@seginiatko tak chod a uvidis ze co ti povedia...inak aj mne je na zvracanie kokos ☹
@gorka mam, idem si odmerat tlak, ma to ani nenapadlo.. vdaka
@seginiatko a o hlavu si sa nebuchla alebo o brucho?
@gorka @seginiatko presne aj ja som myslela na ten oblickovy zachvat...
@seginiatko hlava a brucho ak buchnes,to nikdy nevies,co sa moze vysomarit ☹
@juranka too takze ja z vlastnej skusenosti neodporucam vyvolavacky
@seginiatko no ako s tym tlakom? som ako na ihlach ☹
@seginiatko aj teplotu si zmeraj
@seginiatko fúha,tak to isto zbehni na tú pohotovosť radšej,aj povedz že sa o bábo snažíte a je možné,že by si mohla byť tehotná,nech ti nedajú nejaké sajrajty lieky alebo čo :-/ držím palceky,snád nič vážne to nie je
krpec uz vstal,musim aj ja bezat..babule ak sa nahodou aj uzamknete,rada by som pri vas zostala..
@juranka
@gorka
@zaza26
@fericire tlak mam dobry 121/85 , pulz 82 , terazmeriam teplotu . trepla som rit aspon si myslim, prave uvazujem ci som netrepla aj chrbat ako su oblicky , hlavu neviem tu som asi netrepla. ale ktovie, ja som len pred sebou videla malu a hned nato som uz bola dole , i ked som sa snazila sa zastavit. a prve co som citila boli lakte a prsty na nohach - vsak clovek citi najviac tu naj bolest .. az neskor dojde na to kde vsade sa este trepol... baby. krize prestali boliet. hlava boli, aj brucho..
@gorka teplotu nemam.
@seginiatko hlava ta moze boliet aj ak si zle dopadla a nemusela si sa buchnut,z krcnej chrbtice..ak mas neistotu,tak radsej chod na pohotovost,ale ziadny röntgen a tabletky len paracetamol,nikdy nevies..ja som takto predtym, ako som otehu drisla nakorculiach na lade ma posotili a ja v plnej rychlosti drb na rit,som tri dni chodila ako dolamana a hned na to som otehu🙂))asi mi ten pad uvolnit vsetko tam 😀
v kazdom pripade ak by ti nebolo dobre zbehni radsej na tu pohotovost ☹
baby ma tak napadlo,keby sa to tak dalo a vsetky by sme sa stretli niekde na kave 😀 samozrejme najlepsie by to bolo uz aj s kocarikmi 😀 hromadný nálet mamiciek aj s kocikmi v.i.p aby sme uzavreli cely podnik 😀
@alenkapalenka ja som čítala a od kamošky čo robí ako jablonka mi bolo nainštruované že každý druhý deň 😀 ....každý deň celý mesiac, hm, to by mi doma asi neprešlo 😀
@seginiatko ja duuuuufam a verim v to ze ta navsteva pohotovosti nebude nutnaaaaa 🙂
@seginiatko neda sa ti ist radsej teraz? ..lebo ako poznam lekarov na sk,tak ta este aj zvozia,ze kde si bola doteraz ☹ aspon zavolaj na pohotovost a popytaj sa,povedz ake mas tazkosti a ze nemas kde nechat malu
@seginiatko dúfam, že všetko dobre dopadne, držím palce
@seginiatko drzkam palce,skus si este dat magnezium,to je dobre na uvolnenie a neskodi ani v tehu..musim padat s malym von..

@seginiatko zlatko, lahni si a vyloz si nohy, pockaj na muzika nech sa ponahla a chodte na tu pohotovost, bude to najlepsie ☹