Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@juranka nevydrzala som a kolajnicky boli aj teraz poobede 😵 juj, ako sa tesim! (ale zasa nie velmi, aby som sa netesila predcasne, no ta prirodzena radost sa neda ovplyvnit 🙂 )
@jarus_galbi jeej tak to blahozelam 🙂 kolky den cyklu si ? ja som 21 dnes , uvazujem, ci rano urobit alebo nie - kedze som dnes spadla zo schodov, tak sa bojim ☹
Baby, tak som volala na pohotovost. mila tetka so mnou podebatila. Vraj a je ta bolest unosna - co zatial je , i ked ja znesiem dost- tak s malou nemam chodit, ze sa zbytocne nakazi, maju tam dost chorych ludi a ze negarantuje , ze ma lekar vezme prednostne kvoli malej - moze a nemusi. tak ak viem vydrzat do tej 21 kym dojde mm domov a stav sa nezmeni, mam prist aspon na sono brucha. ze vlastne nic ine ani nevedia urobit pokial je mozne ze som tehu ... tak pockam do vecera kym dojde mm .. vdaka baby za rady a povzbudenia 🙂
@seginiatko 33 DC 🙂 dakujem, dufam, ze to tak aj zostane. Stale mam ale dilemu, kedy zavolat lekarovi 🙂
joooj, a co si robila? dufam, ze si nespadla z velkej vysky ☹ neboj, urcite sa nic nestalo, treba mysliet pozitivne 🙂
bambuľky rozhodla som sa predsa len založiť súkromku, tak ak máte chuť sa pridať, píšte sem, alebo IP 😉 rada vás popridávam 🙂
@katasa ja by som sa rada pridala 😉
@jarus_galbi jeeeeejoooooo ako sa s tebou tesiiiiiiiiim 🙂 ja neviem ja tak ako som si myslela ze s toho nieco aj bude,teraz mam taky pocit ze s toho nic nebude... chytaju ma normalne depky .vcera som bola nervozna,v noci som sa rozplakala ani neviem preco a to nemam este ani potvrdene ani vyvratene a fuuuurt som taka nervozna juuuuj vyletim pri kazdej malickosti,a vlastne ani neviem preco.moj drahy je uz zufaly ze preco som nervna 😀 asi by som mala testnut fakt 😀
@jarus_galbi hotovo 🙂
@fericire ja som mala take stavy, ze raz som si bola uplne ze ista, ze som v tom a to iba na zaklade toho hlienu alebo ked som sa v noci zobudila na bolest podbruska (v zivote sa mi nic take nestalo, iba teraz raz a to som sa aj zlakla) a potom boli take stavy ako hovoris, ze nic z toho nebude. a testovala som ako maniak, dokonca ani den pred mrchou nic neukazalo. A vlastne, stale mi to vyvracia fakt, ze mi vobec nic nie je, iba mi mozno viac chuti, ale to vlastne vzdy 😀 no stale to moze byt napriklad aj cysta, tak sa bojim tesit otvorene.
@katasa aj ja chcem 😉
@seginiatko tak si sa rozhodla az pockat na manzela? s malou to naozaj nie je dobry napad, teraz su vselijake virusy. A uvidis, do 9 ti mozno bude ovela lepsie, no pre istotu by som tam naozaj zasla.
@jarus_galbi jaaj tak to uz ano, to uz ukaze pekne 🙂 a to ze nemas ziadne priznaky , ani ja som nic nemala. iba v nejakom 6 tt ma palili bradavky, asi tyzden . a v 7-8tt ma nadvihovalo z vareneho jedla. inak uplne pohoda co sa tyka priznakov 🙂 a z tyh schodov, letela som asi cez 5 schodov. no uvidime ... trochu som polezala na koberci, tentokrat bolest brucha prechadza a znova zacina chrbat, tak asi len nieco buchnute
@jarus_galbi ja mam teraz tie stavy ze asi s toho nic nebude... tie hormoiky si somnou robia co chcu fakt 😀 myslim,ze ked si mala teraz silnejsi pozitivny testik mozes ratat s tehu...skus zasa o nejake dva dni ci zosilnie este ak si nemala este uplnu ciarku .. aaaaa šup šup k dokimu potvrdit 🙂
@seginiatko skus si tak viac polezat (i ked viem, ze pri malej to asi moc nejde), resp. sa setrit, mozno je naozaj len nieco narazene. nemas v rodine ziadneho zdravotnika? ze by si sa pre istotu poradila.
@fericire a nechces sa teda testnut predsa len? 🙂 ta ciarka bola slabsia ako kontrolna, no bola uplne viditelna, ze som ani zaostrovat nemusela 🙂 myslis, ze mozes dokymu zavolat uz napriklad zajtra? aj ked mi meska len tyzden?
@jarus_galbi jaaj daj fotoooo testu 🙂 az sa tesim s tebou 🙂 a ze tyzden meskania, to je super. cize si uz akoby 5tt alebo 4tt min . a ja som teda v mojom 5tt sla ku dokymu lebo som mierne spinila, volala som a povedal ze mam teda prist ze sa ma popyta a dal mi duphaston , nakoniec ssom si polezala od 10tt 3 mesiace... ale mala je na svete na den presne 🙂 da sa pri nej lezat , ona je kludna a spokojna . aj mi pofukala chrbat 😀 ale tak radsej iba sedim, lebo ma casto taha niekam 🙂
@jarus_galbi nemam doma ziadny testik,prave z dovodu nech ma nepokusa,povedala som si ze budem odolna ale nooooo uz ma to pekne lame 😀 zajtra asi nabehnem do lekarne 😀 myslim ze mu mozes kluuuuudne zavolat 🙂 a ako pise @seginiatko daj fotooooooooo testiku 🙂
@seginiatko nooo asi mi to dlhsie potrva, lebo moj fotak nefoti a manzel ma druhy so sebou. a telefon nemam sparovany s pc a mam tu asi tri kable a neviem, ku ktoremu patria 🙂 no a v piatom tyzdni uz vedel nieco povedat? male slecny su pokojnejsie ako chalani, ja by som radsej tiez malu smoulinku 😵
@jarus_galbi hmmm tak minimalne nech ti vezme krv a potvrdi 🙂 alebo ti hodi nejaky termin kedy uz bude vidiet
@jarus_galbi
@fericire testik odfoteny asi 4x, ale neviem najst kabel k tomuto telefonu 😒 s manzelom sme sa dvakrat stahovali a toto je toho dosledok 😀 3 telefony a jeden kabel, ktory sice sedi, ale telefon je vybity a neviem najst k nemu nabijacku 😀
@seginiatko poslala som si spravu sama sebe 😀 testik odfoteny asi 4x, ale neviem najst kabel k tomuto telefonu 😀 s manzelom sme sa dvakrat stahovali a toto je toho dosledok emoticon 3 telefony a jeden kabel, ktory sice sedi, ale telefon je vybity a neviem najst k nemu nabijacku 😀
@jarus_galbi waaaaw tak ked sa dari tak sa dari... jaaaaj a tak som chcela vidiet ten testiiiiiik
@seginiatko a inak, preto sa mi tie priznaky nezdaju, lebo som si vzdy myslela a aj pocula, ze dcery to urcitym sposobom zdedia po matkach... a moja mama blinkala asi hned ako to zistila (tvrdila, ze na druhy den po, ale tomu neverim 😀 )

@fericire ako som predpokladala, nevydrzala som 😀 aaale, za to ma potesil vysledok, kolajnicky boli 😵 😵 😵 tesim sa ako mala, manzel zostal este u rodicov kvoli robote, tak sa nemam ani koho zavesit 🙂
ale co si, vyskusaj sa testnut uz teraz, ja som si kupovala prevazne testy z dm tie pepino, teraz maju aj akciu, dve za cenu 1, co je v pohode cena (okolo 1,50 eur). akurat, mne vobec nic neukazal a ze 2 dni od oplodnenia 😀 vies, pre dobry pocit minimalne 🙂