icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

juranka
22. okt 2012

@seginiatko zlatko, lahni si a vyloz si nohy, pockaj na muzika nech sa ponahla a chodte na tu pohotovost, bude to najlepsie ☹

milagrosss20
22. okt 2012

@seginiatko a ty si si aj hlavu udrela?

seginiatko
22. okt 2012

@gorka
@zaza26 baby ja som dnes spadla zo schodov, asi 5 schodov , trepla som obe lakte , nohu a rit a odvtedy ma boli brucho , teraz uz aj polovica krizov a hlava ... neviem ci som tehu alebo nie, som len 21 dc, tyzden po skusani po ovulke.. muz dojde az o 21.00 ☹ mala zatial spi..

juranka
22. okt 2012

@katarinka_brnka hej, to viaceri vravia, ze po antike sa hned zadari 😉

fericire
22. okt 2012

@seginiatko fuuuuuuha.... tak tomu nerozumiem co sa ti tam mohlo porobit s takeho pádu 😒

seginiatko
22. okt 2012

@milagrosss20 ved to ze toto si nepamatam, neviem ci aj hlavu .. som bola kusok v soku, lebo dole sedela moja mala s tatom a uz som videla ako aj do nej kopnem jak letim, ale tato ju stihol zobrat dalej

gorka
22. okt 2012

@seginiatko mas podozrenie na tehu?lebo toto,co opisujes,by som pripisala ako oblickovy zachvat..mas doma tlakomer?

milagrosss20
22. okt 2012

@seginiatko tak chod a uvidis ze co ti povedia...inak aj mne je na zvracanie kokos ☹

seginiatko
22. okt 2012

@gorka mam, idem si odmerat tlak, ma to ani nenapadlo.. vdaka

gorka
22. okt 2012

@seginiatko a o hlavu si sa nebuchla alebo o brucho?

fericire
22. okt 2012

@gorka @seginiatko presne aj ja som myslela na ten oblickovy zachvat...

gorka
22. okt 2012

@seginiatko hlava a brucho ak buchnes,to nikdy nevies,co sa moze vysomarit ☹

katarinka_brnka
22. okt 2012

@juranka too takze ja z vlastnej skusenosti neodporucam vyvolavacky

juranka
22. okt 2012

@seginiatko no ako s tym tlakom? som ako na ihlach ☹

gorka
22. okt 2012

@seginiatko aj teplotu si zmeraj

zaza26
22. okt 2012

@seginiatko fúha,tak to isto zbehni na tú pohotovosť radšej,aj povedz že sa o bábo snažíte a je možné,že by si mohla byť tehotná,nech ti nedajú nejaké sajrajty lieky alebo čo :-/ držím palceky,snád nič vážne to nie je

gorka
22. okt 2012

krpec uz vstal,musim aj ja bezat..babule ak sa nahodou aj uzamknete,rada by som pri vas zostala..

seginiatko
22. okt 2012

@juranka
@gorka
@zaza26
@fericire tlak mam dobry 121/85 , pulz 82 , terazmeriam teplotu . trepla som rit aspon si myslim, prave uvazujem ci som netrepla aj chrbat ako su oblicky , hlavu neviem tu som asi netrepla. ale ktovie, ja som len pred sebou videla malu a hned nato som uz bola dole , i ked som sa snazila sa zastavit. a prve co som citila boli lakte a prsty na nohach - vsak clovek citi najviac tu naj bolest .. az neskor dojde na to kde vsade sa este trepol... baby. krize prestali boliet. hlava boli, aj brucho..

gorka
22. okt 2012

@fericire len pri oblickom zachvate zvykne vyletet aj tlak aj teplota..ale pri bruchu nikdy nevies:((

seginiatko
22. okt 2012

@gorka teplotu nemam.

gorka
22. okt 2012

@seginiatko hlava ta moze boliet aj ak si zle dopadla a nemusela si sa buchnut,z krcnej chrbtice..ak mas neistotu,tak radsej chod na pohotovost,ale ziadny röntgen a tabletky len paracetamol,nikdy nevies..ja som takto predtym, ako som otehu drisla nakorculiach na lade ma posotili a ja v plnej rychlosti drb na rit,som tri dni chodila ako dolamana a hned na to som otehu🙂))asi mi ten pad uvolnit vsetko tam 😀

fericire
22. okt 2012

v kazdom pripade ak by ti nebolo dobre zbehni radsej na tu pohotovost ☹

fericire
22. okt 2012

baby ma tak napadlo,keby sa to tak dalo a vsetky by sme sa stretli niekde na kave 😀 samozrejme najlepsie by to bolo uz aj s kocarikmi 😀 hromadný nálet mamiciek aj s kocikmi v.i.p aby sme uzavreli cely podnik 😀

pa_mi
22. okt 2012

@alenkapalenka ja som čítala a od kamošky čo robí ako jablonka mi bolo nainštruované že každý druhý deň 😀 ....každý deň celý mesiac, hm, to by mi doma asi neprešlo 😀

seginiatko
22. okt 2012

@gorka
@fericire vdaka baby. uvidim do vecera kym pride mm z prace, to az o 21 dojde , tak dovtedy musim len cakat. zatial to nie je neunosne -ta bolest, ale ak by zacalo byt horsie, strcim malu do kocika a pojdem s nou, nemocku mam 3 minuty peskom od bytu ...

fericire
22. okt 2012

@seginiatko ja duuuuufam a verim v to ze ta navsteva pohotovosti nebude nutnaaaaa 🙂

gorka
22. okt 2012

@seginiatko neda sa ti ist radsej teraz? ..lebo ako poznam lekarov na sk,tak ta este aj zvozia,ze kde si bola doteraz ☹ aspon zavolaj na pohotovost a popytaj sa,povedz ake mas tazkosti a ze nemas kde nechat malu

pa_mi
22. okt 2012

@seginiatko dúfam, že všetko dobre dopadne, držím palce

gorka
22. okt 2012

@seginiatko drzkam palce,skus si este dat magnezium,to je dobre na uvolnenie a neskodi ani v tehu..musim padat s malym von..

seginiatko
22. okt 2012

@fericire dufam aj ja . vdaka trochu som sa na zemi narovnala , tak chrbat -krize uz vobec nebolia, iba brucho. aj hlava prestava .
@pa_mi vdaka .
@gorka a vidis, idem volat muzovi, nech kupi, doma nemam. dikes.