Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@jarus_galbi nie nie niesom som SC tak to nie je az tak daleko 🙂 a tvoj pc nema bluetooth? ze by si si z mobilu poslala na pc a sup na konika potom 🙂
@fericire asi nema 😖 pc urcite nie a notebook je este starsi, ma cca 2-3 roky, takze ten tiez nie. manzel pride asi zajtra aj s fotakom, tak dovtedy budem musiet vydrzat 😖 alebo dovtedy najdem aj zvysne kabliky 😀
Baby chcem sa opýtať: Keď mám plodné dni ako často sa máme s manželíkom milovať? Počula som, že najlepšie je každý druhý deň. Čo je na tom pravdy? 😉
@fericire pockaj, nieco sa predsa len crta 😀 nasla som dalsi kabel 😀 😀
@jarus_galbi ha ha len ci je ten spraaaavny 😀 no som zvedava 😀
@seginiatko ja by som radšej šla k doktorovi, pre istotu, nikdy nevieš... inak mňa v prvom tehu v 5. mesiaci zvalcoval cyklista ☹ a som sa riadne bála, necítila som ani pohyby, no našťastie bolo všetko OK
@fericire jasne, ze nebol 😀 nic z toho asi nebude, mam tu z toho chaos a len bordel po mne zostal 😀
@jarus_galbi jeeej gratulujem, velmi sa tesim a prajemti to 😀 urcite si tehulka, uz aby aj ja som bola 😉
@katasa aj ja chcem ist ku vaaam 🙂
@juranka joooj, kiez by 😵 v tabulke, co vytvorila katasa mas datum mrchy 21.10 - tiez uz mozes testnut, ci?
@jarus_galbi
Nová tehuľka? 😀
Či niekto iný? 0 😅
@alenkapalenka
Tak to treba okamžite napraviť! 🙂 Ale,okamžite!Vypnúť počítač,nahodiť sexy handry a hopsa hejsa zvádzať manžela 😀
@jarus_galbi nie zlatko,ja som mala poslednu mrchu 31. augusta 😒 a mala som vyvolavacku, takze som bola nedockava, kedy konecne pride mrcha aby som mohla snazilkovat znova 😉
@jarus_galbi Super gratulujem!
@dasiacik nie nieee, to si ma nepochopila :D ja som myslela, ze ked mame sex kazdy druhy den, ze mi to pride malo...mam pocit, ze stale mimo ovulky potom...lebo ja ani podla testov presne neviem, na fertility mi tu ovu ciaru urobi az tri dni po nej, hlien sa mi zda, ze mam par dni pred...a neviem kedy presne tych 12 hodin je :D....a dnes uz hejsa bolo :D
@juranka no huraaaaaa 🙂
@seginiatko dobre,ze si volala.ja som sa uz naucila,ze netreba nic podcenovat.
@juranka aha, uz rozumiem. ale tej tabulke potom nerozumiem 🙂 no a prisla odvtedy? mozno sa budes opakovat, no nezachytila som to ☹
@dasiacik mozno aj ano 😅
Ziemend mozem aj ja medzi vas?
Zienky mam este Tel prestaveny do nemciny. Musi mi to Mangel opravit
@alenkapalenka
Jááj,tak to ja mám presne ten istý problém 🙂 TIež sa mi zdá málo každé dva dni a stále mám tiež ten pocit,že plodná som práve vtedy keď nemáme posteľné radovánky 😀
@jarus_galbi
Ja dúfam,že áno! 😀

@fericire mam ho v mobile, jedine mms 😀 ciarka nie je moc dobre vidiet, ale v skutocnosti je to ine. na tomto telefone nemam moznost zaostrenia 😖 alebo este mi napadol bluetooth, ale predpokladam, ze nie si z TT 😀