Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@jarus_galbi dali mi vyvolavacku a povedali, ze do 10 dni na prist mrcha a 10 den mala byt nedela (vcera), uz som si myslela, ze budem musiet zavolat dokimu ale nakoniec teda dnes prisla (s jednodnovym meskanim), jaj ale som na nu dlho cakala 🙂
Baby ste poculi o tej prstovej metode,ze ked muz este pomoze zene prstami,tak sa spermoska dostane hlbsie?
@gorka ja by som radsej sprinterku 🙂
@juranka tak uz len dobre zacat novy cyklus 😉
@jarus_galbi aj ja by som tentokrat prijala dievcatko.ale nevadil by mi ani chlapcek,aspon by mal maly partaka
ahojky kocky je nieco nove?? je tu nejaka co caka miminko?? :D nebola som tu dlho a citat sa mi velmi nechce :D
@alenkapalenka jasne silne reci,ale niekedy musim riadne finty skusat na neho :D Ale dnes ho budem informovat o mimoriadnej vhodnosti polohy zozadu- z toho bude mat riadnu radost 🙂 je najoblubenejsia
@seginiatko no ako sa citis??bola si na pohotovosti?
@seginiatko daj vediet ako si na tom .. dufam ze vsetko je ok 🙂
@alenkapalenka
Nevyhadzujem,ja to myslím dobre 🙂
Ludia meskam uz 5dni, ziadne priznaky len unava a vacsie prsia. Test je ale opat negativny!!!!!!! 🙄 Mam sa zacat bat? Obcas ma boli brucho slabunko ako keby mala prist mrcha ale nic.. Po 5tich dnoch by uz mal test nieco ukazat nie? Velmi sa bojim ze to bude nieco vazne, ale doktorka ma chce videt az po 2tyz. Meskania.. ☹
@dasiacik ja vieeem 🙂
@pa_mi ano? zozadu je najvhodnejšia? 😀
@mahulenka87 ja neviem, baby písali že áno 😀 😀 😀 😀
takže už len počkať 2 týždne do ovulky a môžeme vyskúšať či funguje 😀
dobre raaaaanko babulky ako ste sa vyspinkali co porabate? ja zarezavam v robotke ale len tak pomaly 🙂

@jarus_galbi tak len uz nech pekne rastie maly Sprinter/ka!!