icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

majinka29
23. okt 2012

@sevka83 tak ja beriem euthyrox. Skor to ze ovplyvnuje ŠŽ a ta zlaz. S vnutor. Vyluč. A tak mi sposobila menopauzu

sevka83
23. okt 2012

@majinka29 aj ho beriem, dva mesiace, teraz som mala dobre výsledky a dorkorka povolila opat sa snazit 🙂

majinka29
23. okt 2012

@sevka83 tak ja uz 4mes.. a mam len autoimunne och. šž.. ciže lken viac protilatok.. hormon vnorme.. ale aj tak berem 50euthyrox.. nic ziadnu zmenu som necitila len z 30dnoveho cyklu sa stal 28dnovy a kratsie krvacania zo 6dni mam 3-4... tak ze ci ma nezastavil uz uplne..:D

sevka83
23. okt 2012

@majinka29 to nie, neboj, mne prestali padat vlasy troska, to som rada, lebo padali ako listie v jeseni 😀 mna poslali na vystrenie ŠŽ až po potratoch, lebo sa do Dr. nezdalo a v tom sa zistila chyba, ale tiez nie nejaká hrozna, nastavila hormony euthyrox 50 a cez víkendy mám 75, sme OK, takze sa idem riadne opat snažit 😀

majinka29
23. okt 2012

@sevka83 tak ti držím palce, dufam ze sa zadarí. 😉 . mna posleli na endokrynologiu koly vytoku z prsnikov v podobe mlieka.. no prolaktin je v norme a daleko za nou, aj sono tak že nemam si to všimat.. haha.. 😀 tak dakujem... už som si nato po dvoch rokoch zvykla.. sem tam kvapky inokedy strikam.. tak ja som ako taka dojka.. ma porazí ak nebudem mat mliecko pre svoje.. 🙄

sevka83
23. okt 2012

@majinka29 fuuuha, tak drzím palcek 🙂 hádam budúci mesiac sa obe potešíme a budeme spolu tehulkovat 😀

gorka
23. okt 2012

cauko baby,aj ja som bola dnes na tej gynde,tak tiez vsetko ok,aj sono.nemam ani cysty,ani myomy,tak nechape,preco mam silnu mrchu.poprial mi prijemne snazilkovanie,a ze sa coskoro uvidime 🙂 a vraj mam snazilkovat,pred ovulkou(co mi povedal,ze sa mi blizi) a nie ked uz je,zevraj vtedy spermosky dlhsie prezivaju..este sem vecer nakuknem,lebo som bola este u kamosky na kave a doma jak po bombe 😨

gorka
23. okt 2012

@seginiatko ja som tusim niekde citala,ze panadol by sa nemal ani ten modry..no radsej,ziadne lieky..ja som pri malom,nanajvys pol paralenu zobrala,ked uz som skapinala..

majinka29
23. okt 2012

kurnik,,, este som aj dve kg pribrala.. tak to mam uz nervy uplne v keli ...:(

kubinca
23. okt 2012

@majinka29 ja som na euthyroxe 7 rokov, tiez autoimunitne ochorenie sz, pred otehu som brala 50, na konci tehu 100 a teraz 85,5... cez tehotenstvo sa ta zlaza trosku viac znicila... na kontrolu som chodila kazdych 6 tyzdnov pocas celeho tehu... a endoska bola moja prva cesta po potvrdeni tehu od gynekologicky... inak kym som ju nemala liecenu tiez mi narobila poriadny bordel s ms... dufam ze teraz nebude robit problemy 😒 dcerku sme robili 15. mesiacov.... sorry ze sa vam tu do toho miesam 😅 drzim palce nech sa zadari co najskor 😉

janicka11
23. okt 2012

Ahojte baby,tak už písať tu asi nebudem,kedže čítam že ste si založili svoju novu témičku súkormnu ☹ Tak Vám želám všetkým aby ste strašne skoro našli dve // na testíku,aby to prišlo skoro a nečakane.Dnes som mala svoju orvu kontrolu,všetko v uplnom poriadku,tehotenstvo mám potrvdené už,som dnes v 5tt+5dni. 😀 Tak Vám želám pekný den.

gorka
23. okt 2012

@voskovka aj ja by som si priala do leta porodit,lebo cele leto s bruchom,to tiez nieje bohvieco 😝 aj celkovo je krajsie mat letne babo<3.. treba dat relax kupel,pohar vinka 😉 a sups na muzika.drzim palce!!

gorka
23. okt 2012

baby ostava tu este vlastne niekto,ci ste v tej novej vsetky?ja len,ci sa mi tu vobec oplati pisat 😨

cammille
23. okt 2012

@janicka11
@gorka
@kubinca
@majinka29 kocky podte do sukromnej, takto sme vo 2 skupinach a aj tu aj tam je akosi tichsie nez obvykle🙂 @katarinka_brnka @dasiacik
@sevka83

katasa
23. okt 2012

@janicka11 trdielko 🙂 s radosťou ťa budeme čítať, ako napreduješ.... už aj ťa hádžem k nám!!!

sevka83
23. okt 2012

@cammille a jak se tam dostanu ? 😀

majinka29
23. okt 2012

@cammille podme

gorka
23. okt 2012

@cammille ja vobec nemam sajnu teraz..ja mam pristup len sem ☹

kubinca
23. okt 2012

@katasa tak poprosim aj aj pridat do sukromky, ak mozem 😉

cammille
23. okt 2012

@katasa kocky chcu do sukromky, noze ich tam vsetky nasukaj!!😀

blondy12
23. okt 2012

@cammille aj ja chcem 🙂

janicka11
23. okt 2012

@katasa dakujem teda velmi pekne..a ako sa tam dostanem?kde vas naájdem?dakujem ešte az 😀

cammille
23. okt 2012

@milagrosss20 @drnduliak @blondy12 kocky aj vy sup sup do sukromky😀

blondy12
23. okt 2012

@katasa aj ja by som sa rada pridala do sukromky dajte ma tam 😀

blondy12
23. okt 2012

@cammille a ako sa tam dostanem???

cammille
23. okt 2012

@blondy12 katasa by vas tam mala pridat a potom pojdete do zalozky sukromne diskusie a tam nas uz najdete🙂

cammille
23. okt 2012

Uz ste kocky vsetky pridane, tak mozme dalej veselo klabosit😀

katasa
23. okt 2012

PRVÁ

DRUHÁ

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

a zatiaľ klábosia jarus_galbi, seginiatko, fericire, voskovka, huncut, alenkapalenka, zaza26, minicko, pa_mi, dannii, cammille, erinka12345, ddanuskaa, juranka, janicka11, gorka, kubinca, majinka29, dasiacik, sevka83, blondy12, milagrosss20, drnduliak

ak máte chuť sa pridať, dajte nám vedieť 😉

katarinka_brnka
23. okt 2012

@cammille mne to nejde posli mi ju do spraaaavyyyy :P

cammille
23. okt 2012

@katarinka_brnka treba poziadat @katasa halooo tusim nestihas😀😀