Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@zaza26 tak drzim palce aby pockalo to vajicko 😉 som trochu prechladnuta ale cez dn pod pazuchou nemam teplotu, len rano ta BT.ven nic pockam, lenze babenky dnes uz zase ziaden menzes, nic 😒 len rano male spinenie...ja uz neviem. ale citala som tu niekde na fore, ze niektore az po 2-3 tyzdnoch po vyvolavacke pride mrcha...tak je to na figu...
baby co na zaludok je dobre?
@milagrosss20 no podla toho co mas so zaludkom 😉 ked ti je len tazko od zaludka, moj muzik si dava sodu bikarbonu 😀
@majinka29 ja som pri prvom tehu mala bolesti podbruska asi cely prvy mesiac, a do toho strasna bolest krizov, ja som si stale myslela ze mam ladviny chytene, lebo ma furt nutkalo na cikanie, a nakoniec som bola tehu... a tie bolesti podbruska presne ako pred kramamy, ale trvalo to podozrivo dlho a kramy nechodili tak som testla, a mala som uz vyrazne kolajnice... ked som bola u dr. hned na druhy den tak mi povedala ze 4tt... inak teraz tiez uz pocity na kramy tak som zvedava ci dojdu ci nie, ale mam taky zvlastny plny pocit (akoby tlak) v podbrusku, co som mala aj ked som bola tehu, ale uz som mozno paranoidna 😀 cez vikend budem testovat....
@cammille uz som si to dala a je mi tazko zle na grc ach uz druhy den,,,
@milagrosss20 jaaaj no moja, a kramy uz dosli ? 😉 nie si ty nahodou tehulka ? 😉 😅
@cammille eee tehu nie som urcite moja ,,,asi som si pokazila vcera zaludok.. 😖 kokos rano nic az teraz mi je tak ☹
caute baby, ani citat vas nestiham, tolko pisete? nieco nove? tehule pribudli? kde mame nasu super tabulku? 😉 dnes ma chytil upratovaci amok, musim sa nejako zamestnat zmysluplne, lebo z toho cakania na kramy ma zachvilu aj na psychiatriu odvezu.... 😀
@jarus_galbi
Áno,to poznám 🙂 Tiež som niekedy taká hnilá,že sa
len otočím a hrám sa na zdutú a...ehm,veď vieš 🙂
@sevka83 jooj neboj...bude vsetko ok...ja som dnes 3DC a uz je toi lepsie...vcera som odvolala zakaznicky bo to bol mores...aj muz musel ist pre deti...krce ako blazon...ale no uz sa tesim na ovulku usexujem muza xixix...a proste to musi teraz vyjst...musi...lebo to by sme boli na hranici jula az augusta potom...a ja chcem letne mimčo... 😀
@voskovka s tym sexíkom chápem, tiez sme sa dnes na tom pousmiali, ze z postele nevylezieme 🙂 ja mám v máji statnice, v takze tiez by to bolo super, az po a tiez si chcem uzit leto s bruskom a hlavne pohodička po skole, konečne 🙂 ja som po 2 potratoch, tak to na psycho je dost a teraz je prvý mesiac čo sme opat mohli, v duchu som citila, ze naprvýkrat to urcite nebude, ale clovek stále dufa 🙂, tak snad uz teraz jo a budeme mat krásny rok v trojici 🙂

@cammille cez den som si merala a nemala som teplotu tak neviem ci je to z prechladnutia co mam 😒