Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@cammille ziadam 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ako sa vola skupina? vyhladam si
mna dnes zacalo pobolievat brusko jak pri mrche 😠 ale to asi 5 minut... a dost skoro mrcha ma byt az niekedy cez vikend 😖
@seginiatko ak je teplotatnad 38 tak urcite radsej panadol/paralen, teplota moze babu uskodit skor ako lieky
@katasa halo halo supni tam pls aj katarinku😉
@katarinka_brnka
@cammille ved prave to ze ju nemam nad 38. rano 37.6, dala som si panadol, preslo to. a od 4 poobede znova 37.8 a menej, teplota kolisala kazdu polhodinu, ale panadol som nevzala. az teraz o 7 som vzala lebo zase vysla na 37.8 . je to divne, pretoze ja ked idem byt chora mavam aj 39 alebo rovno kaslem a teraz nic..chripku nikdy nevama, ani neviem jej priznaky, iba kasel a angina ale nic mi nie je. a prave som nasla na nete ze takato teplota kolisava do 38 je aj skory a nejasny priznak tehu.. tak bodaj by to bolo tym...
@fericire to moze byt aj uhniezdovanim. a kupila si si uz tie testy ? 🙂
@cammille dakujeeem 🙂
moja taka som bola k.o ze som spala a asi pred hodinkou som vstala,ale je mi hned lepsie na tu chorobu..nastastie to je len hrdlo a trosku soplikov inac v pohode takze som dnes s postele nevyliezla... ja si obcas sledujem aj krcok a jak som bola teraz v sprche tak kukam a je tvrdy jak palec tak mrcha sa este asi nerozbieha . ale tak uvidime. zajtra uz zbehnem do mesta alebo poslem draheho 😅
@fericire ja som tiez dnes polihovala, akoby ma parny valec presiel a teplotujem..
@seginiatko ja mavam tiez navecer zvysenu teplotu a to este predtym ako som bola nachcípana ako teraz... ale ja len tak max na 37,2 tiez som citala ze na zaciatku tehu je to normalne ale tak neviem ci sa na to spoliehat
@seginiatko cely minuly tyzden som ju mala tak zvysenu a vzdy som ju merala v rovnaku hodinu....
@fericire ja dnes kolisem od rana s teplotou, max som mala 37.8 .
@seginiatko mne nic nebolo,len som sa vzdy navecer citila taka nesvoja a napadlo ma odmerat teplotu ani neviem preco... nemala som ejake priznaky na chorobu len som sa citila divne... potom este par dni tak som ju merala a stale tak 37-37,2... idem odmerat aj teraz
@dasiacik ale podla mna sa to tym chlapom aj paci 😝
@fericire ja som sa docitala , ze zvysena telota je tiez priznak tehu
@seginiatko hej hej ze vraj to je normalne... ale tak urcite je to aj velmi individualne... mna jak dnes pobolievalo sem tam to brucho normalne som hodila flintu do zita ze tento mesiac to je stratene.. i ked skoro vsetky maju bolesti ako pred ms
@fericire no je to individuallne, ja sa snazim rozpamatat si ako to bolo pri prvom tehu, no nejako si nepamatam, chodila som do roboty, nemala cas na nic a dako som si proste bola ista ze sa zadarilo.. urobila som test az v den mrchy, a bol tam duch... teraz mam az moc casu na uvazovanie a sledovanie sa 😀
@seginiatko no u mna by to bolo prve tehu takze ja nemam s cim porovnavat ... snazim sa nejak nesledovat mna prve zarazili moje prsia ktore ma zacali boliet nejako skoro a mala som citlive bradavky... potom to trochu ustupilo a dnes zasa takze tym prsia neprikladam ziadnu vahu... potom ma zaskocil ten moj husty hlien co som tu spominala .. no uvidime 🙂 nebudem si hlavu lamat a nadalej sa budem snazit nesledovat sa a zajtra uz asi prasim do lekarne lebo uz nevydrzim 😀
@fericire no tak to som zvedava ci ti daco ukaze. sme s cyklami na tom skoro narovnako 🙂 ja ak vydrzim testnem az v piatok 😀
@seginiatko ja som to mala tiez v plane az piatok,ale ak zajtra zbehnem do lekarne budem robit tak ci tak az rano takze vlastne stvrtok ..alebo vydrzim a pockam na teba 😀
@fericire no ja som urobila dnes poobede ale jasne ze cisto negativny, co som aj cakala 🙂 no teraz som merala bazalnu teplotu 1x a ze 37.7. no baby radia, ze odmerat rano a riadit sa tou rannou .. tak som zvedava co bude rano...
@seginiatko hej hej rano je najlepsie este predtym ako vstanes z postele a najlepsie merat v rovnakom case.ja ju nemeriavam,ale tak vsetky baby pisali.daj teplomer k posteli a ako vstanes sup odmerat
babule som 20dc a dnes vecer som mala pozitivy ovu testik tak drzte palce aby bolo dva tyzdne pozitivy aj tehu test.sexik bol vcera tak by mozno daco bolo aj s toho,ale poistime to este aj zajtra 😉

@gorka no v thu nie su ziadne lieky vhodne teoreticky, ale neviem ci je lepsie sa nechat drzat v teplote alebo dat radsej panadol... 😖