icon

Snažilky z Považskej Bystrice

nikiarudi
11. feb 2009

ahojte kočky, chceli by sme sa začať snažiť po lete alebo tak skôr okolo Vianoc.. 😀 😀 😀 kto sa pripojí??? 😵 😵 😵

eyya
28. apr 2010

no a hajat idem uz aj ja dobru vsetkym 🙂

petka55555
28. apr 2010

ved sa chuda hanbila, vonku pred ludmi, vy ste ich ocumovali a este aj na prvom rande...ja by som tiez chvost nedvihla.....inak moja kamoska svojmu psovi vzdy pomahala.... 😝 😝 😝 😝

brisilda
28. apr 2010

aj nasa jessy skace po samkovi ked sa hraju 😀 😀 😀
zica uz iba tieto 😉

brisilda
28. apr 2010

kocky ja vam tu hodim fotky a vy idete spat 😀

petka55555
28. apr 2010

ja nespim....a ktora je jessy, ta menej chlpata???

brisilda
28. apr 2010

nie ten menej chlpaty je oholeny pan Gucci 😀

brisilda
28. apr 2010

ved hadam kuknem ktory pes ma chvost medzi nohami a hned vieme kto je kto nie? 😀 😀 😀

petka55555
28. apr 2010

aha.... 😉

brisilda
28. apr 2010

zeny nepoznate niekoho kto preda pouzity kocik za rozumnu cenu idealny nazahradu??? dik 😀 cena maximalne do 50 € viac ani za sevet 😀

petka55555
28. apr 2010

to uz ides kupovat aj na zahradu kocik????? a to chces asi hlboky nie???ved tu v bazare byvaju aj take uplne ze lacne aj za 10, ale to su ozaj smiesne....
a preco si pisala minule ze musis zhanat novy k svokre???

mata0312
28. apr 2010

fakt su podarení 😀 😀

brisilda
28. apr 2010

peta pretoze mne sa ten sportak tak paci a je tak lahucky a tak dobre sa s nim manervuje ze ho tam asi nebudem mat srdce nechat 😀 inak u svokrovcov jeden kocik na zahradu mame to by bol ideal len kto nam ho prinesie? 😀 😀 😀 asi poprosim svokru ked k nam pridu na navstevu 🙂

petka55555
28. apr 2010

no ved isto pridu kuknut maleho, tak nech prinesu kocik.....aj som myslela ze sa ti riadne zapacil a preto si ho nechas....este ze mate velky byt....keby ja dotrepem dalsi, tak neviem kde ho dam a ivo by ma asi nakopol....ale zas by som velmi chcela ist buduci rok na dovolenku a to nechcem trepat do lietadla concord, ved by mi ho znicili, ako tam s tym trieskaju, tak tiez kupim nejake golfky....

nikiarudi
autor
28. apr 2010

Miška ty sa naozaj pridaj do témy, kočíkové maniačky... 😀

brisilda
28. apr 2010

nika nie nepridam lebo ja ked sa naserem tak predam vsetke svoje kocare a kupim jeden poriadny 😀 inak bola som v tom det. obchode pri kostole a ten tvoj quinny je riadne veke hebedo 😀 to aj moj samko by don este vliezol 😀 😀 😀 no zda sa mi tam vsetko strasne drahe ☹

brisilda
28. apr 2010

inak ja kocik na zahradu chcem taky aby som nezablatila ten svoj loolu budem pouzivat iba kym sa mi tam maly zmasti 😉 potom predavam 🙂 a abc sa mi paci sportova cast tu si necham no na slnku na zahradke vybledne 😝

brisilda
28. apr 2010

ale ten modry sportak je lahulinky to sa bude dobre tlacit hore kopcom na rozkvet 😀

petka55555
28. apr 2010

🙂 na rozne ucely rozne kociky.....

brisilda
28. apr 2010

peti veru tak 😉 ved ten co chcem na zahradu by bol stale tam az si bledne na slnku kolko chce 😀 preto ho chcem kupit za smiesnu cenu uz sa mi jeden rysuje tak uvidim co s toho bude je sice strasny ale na svoj ucel idealny 😀

katka.carska
29. apr 2010

neviete komu by pomohli detské malé vecičky ? Mám jednu krabicu tak do roka a jednu igelitku takých väčších. Už sa to nehodí na predaj, a posielať to niekam pośtou sa mi moc nechce. Rada by som sa toho zbaviť, pokiaľ sa zas nebudeme sťahovať.
Radšej mi napíšte IP, aby to tu nezaniklo 😅
Bris,
my máme doma hlboký Demu, kupovala som ho za 17, a ešte jeden starší hlboký. Kočík nevyužívam vôbec. akurát Matúško sa vozí v golfkách.

kosta123
29. apr 2010

Dobréééé ránko,ale je dnes krásne,že???

brisilda
29. apr 2010

katka ja mam veciciek doma habadej 😀 a veci po samkovi mam v jednom vreci a planujem ich odniest do dec. domova
no foto kocika mozes hodiit na zahradku vsetko dobre 😀
kosta dobre ranko ano je dnes krasne a ja by som tak spala 😀 no nemozem lebo maju prist namontovat zaluzie 😝

eyya
29. apr 2010

dobre ranko aj ja prajem hoci uz je krasny den, ja mam trochu veget Dominka zaspala a si predstavte ze sama v postielke dokonca aj vcera vecer 🙂 skusam ze ci sa to da a ono sa da dufam ze jej to vydrzi 🙂

eyya
29. apr 2010

tak dufam ze ich uz dnes budete mat miska 🙂

kosta123
29. apr 2010

kosta123 - ja som mala dosť divnú noc 😒 normálne keby som v termíne tak si myslím že idem rodiť,mala som mierne bolesti brucha a podruška,aj som mala tvrdé brucho,som myslela že ak to budem mať aj ráno tak skočím k Dr. ale dnes nič,pohoda,malá kope,tak neviem čo to boli za nočné stavy 😠

brisilda
29. apr 2010

eyya tak to dufam aj ja 😀 lebo najradsej by som spala a vyvalovala sa este v posteli 😀
ozaj kocky ja zajtra znova na to cvicenie asi nejdem 😢 tlak mi to nedovoli no rada by som si zajednala por. asistentku 😒 uz ked epidural padol na dno 😠

brisilda
29. apr 2010

kosta aj teba to uz strasi? len aby si neprenasala nakoniec

nikiarudi
autor
29. apr 2010

ahojte...
Miška ty nebudeš mať nakoniec ten epidurál? prečo?
kosťa a čo s tou žúrkou u teba? 😀
Eli do tej PSL v sobotu nejdem..sa mi akosi nechce... 😝

eyya
29. apr 2010

niki preco ? ty lenivec !!! 😀

baby mam v albume daku vrtacku co vrta do ochrannych znamok... 😠

eyya
29. apr 2010

mam pocit ze sa to dievca nudi by sa mala asi viac venovat svojmu dietatu ako vypisovat vyhrazky ...mozno jej patri hallo kitty a teraz je stratova 🙂