icon

Spoločný termín - september 2016

natal84
8. jan 2016

Mamičky s termínom v septembri 2016

2nika47
1. mar 2016

Ahojte ja som tiez bola dneska na skriningu a moje babo adi nieje az take aktivne asi spinkalo :D lebo sa nejak extra moc nehybalo 🙂 akurat kyn dr vsetko pomeral sa stihlo otocit 🙂 a ako ste na tom z bruskom? Uz je nieco aj vidno? Mne este zatial rano ked sa zobudim vobec nic a vecer trosku ale skor akoby som bola tucna nie tehotna :D

jankastubka
2. mar 2016

@laurinka_21 a biely vytok je zly? Lebo ja mam taky vytok hlienovity biely. Som si myslela, ze to je normalne. No nic v piatok idem na kontrolu, sa na to opytam.

laurinka_21
2. mar 2016

@jankastubka je normalny, ale moze byt aj vplyvom premnozenych kvasiniek,tak mi pre istotu vzal vtedy stery na cytologiu, ale bolo to negativne, tak vravel, ze je to z hormonalnych zmien a mam ho stale, takze uz to neriesim...ale kvasinky treba vylucit...

jankastubka
2. mar 2016

Ok tak sa popytam na to aj ja.

primadona
2. mar 2016

@2nika47 no to aj mne ten tuk vidno

primadona
2. mar 2016

@laurinka_21 aj mna trápi výtok

patky
2. mar 2016

@elise , ahojte, aj ja sa prosím pridať do skupinky 🙂

jaja753
3. mar 2016

Výtok mám aj ja biely vraj je to OK bruško my tiež pripadá ako by som skôr bola tučná mám ho také nafúknuté mne povedal doktor že nám na to meraní možno povedia iz aj pohlavie tak som zvedavá

brcka23
3. mar 2016

ahojte, pridali by ste prosim do skupiny aj mna? dakujem 🙂

laurinka_21
3. mar 2016

nemáte problém so zápchou? cvičíte?

jankastubka
3. mar 2016

Ja vo vseobecnosti nemam problem so zapchou, kedze nic mi nechuti a zjem omnoho viac ovocia ako som jedla predtym.
Necvicim, vyslovene takmer lezim cele dni. Som po dvoch potratoch a aj v tomto tehusom mala spinenie, tak aj ked to doktor vyslovene nenakazal mam veelmi setriaci rezim. Idem sa ho akurat zajtra spytat, ci si mysli ze to ma zmysel.

laurinka_21
3. mar 2016

@jankastubka tiez zjem viac ovocia ako inokedy, ale ziada sa mi samo a tiez este nemam vyrovnane chute, maso nevyhladavam, pride mi tazke na zaludok.Si na rizikovom? ja by som si tiez cez den polezala, ale neda sa mi a to som v praci od 9tej do 19tej.

primadona
3. mar 2016

baby poradte ste tu niektorá zamestnaná ale ste na pn.máte vychádzky?je pravda že tehotným ženám kontroly nechodia?

lenka_522
3. mar 2016

@elise Ahojte, aj ja poprosím o pridanie do skupiny

elise
3. mar 2016

@patky
@lenka_522 potvrdte pozvanku v poste

elise
3. mar 2016

@jankha
@sues211
@aadkag povrdte pozvanku

jankastubka
3. mar 2016

@laurinka_21 zatial som na rd, malu sme museli dat do skolky.
Mne zatial nejde na chut absolutne nic a ked nahodou nieco, tak to po zjedeni aj tak olutujem.

@primadona podla toho co som citala v diskusiach, urcite chodia aj tehotnym.

brcka23
3. mar 2016

haloooo 🙂 mozte aj mna pridat do skupiny? termin mam 28/9.. dakujem 🙂

13zuzana13
3. mar 2016
Používateľ 13zuzana13 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 13zuzana13.

Ahoj aj ja by som bola rada keby ste ma pridali do skupiny 🙂. Termín mám tiež v septembri 🙂 dakujem

tami2014
5. mar 2016

Ahojte, pridáte prosím aj mňa?

vaapeter66
5. mar 2016

Preco mne ziadna pozvanka nspridla??

petraarifin
5. mar 2016

Dievcata, tie co chcete byt pridane do sukromky, oznacte v prispevku meno ELISE....date zavinac a za tym elise...jej to prijde ako upozornenie a ona vam poslem pozvanku 🙂

brcka23
6. mar 2016

@petraarifin aha, ok dakujem za vysvetlenie 🙂 @elise prosim pridas ma do skupiny? Dakujem 🙂

13zuzana13
6. mar 2016
Používateľ 13zuzana13 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 13zuzana13.

@elise aj ja prosim do skupiny. Dakujem

elise
6. mar 2016

@brcka23
@vaapeter66
@tami2014 potvrdte pozvanku

rebeka2511
6. mar 2016

@elise Aj ja poprosim pridať 🙂

slavka030
6. mar 2016

@elise aj ja poprosim pridat.

elise
7. mar 2016

@slavka030
@rebeka2511 potvrdte pozvanku

danielik23
7. mar 2016

@elise poprosim pridat do skupiny, dakujem

kikushka2386
7. mar 2016

Ahojte môžem sa aj ja pridať do skupinky?termín mám 18.9. V piatok ma čaká nt ultrazvuk.už niektorej vedeli zistiť pohlavie z utz?