Sú tu dáke mamičky a budúce mamičky z Rajca?
ahojte....hľadáme mamičky a aj budúce mamičky z Rajca, prípadne blízkeho okolia. Je tu niekto?
@stanca22 dobré ránko....zas krásny a hlavne volný den pred nami..... 😵 tak to tí havinkovia zas až tak veký trest nemajú.....to je voliera, že? 😠 Peťo včera celý večer zhánal hlavu na motor, ale des...vždy sa to predá ako prvé,ked niekto rozpredáva auto......ale jednu zohnal....lenže vieš ako to je......my sme tu a hlava tam......no nič, hádam pre to jeho brat zbehne...je to do trnavy...... 😝 ach jáj, škoda že peniažky len tak nepadajú....nemusia každý den, stačí ked prší...len nech ich napadá dosť 😀 😀 😀 dám si kávičku a pojdem sa vyvenčiť, včera som dávala do poriadku dom... 😅
čo nakoniec varíš? ..ja nič, nám ostalo od včera...... 😀
@mirka5688 ja som konečne tento rok dokopala Peťa k tomu, aby urobil Deniskovi drevené pieskovisko, lebo ak bude celé prázdniny u starkej tak to bude na nezaplatenie...dali to na záhradu, takže super, ona sa može vrtať v hriadkách a on v piesku........ 😀 veruže na decká treba dávať v kuse pozor, aj teraz ked je už väčší...možem ho síce nechať samého , ale musím na neho dovidieť...našťastie ho nikdy ani nenapadlo vyjsť za bránku..... 😀 ...my sme spali včera do pol štvrtej.....akože 2,5 hodiny...celkom fajn.....zato dnes sa poobedné spanie z dovodu narodeninovej párty odkladá..... 😀
@denisenko Dobré ránko 😉 No ja som sa napokon rozhodla pre francúzske zemiačiky so syrom 😀 Nič iné mi nenapadá, idem urobiť chlapom raňajky, lebo už veselo zarezávajú hore a za chvíľku pôjdeme aj na spodok už konečne prerábať, sa tak teším 😎 Teraz sa mi rozmrazujú párky na tie raňajky a ostatné dám do francúzskych zemiakov ... A na tie nové okná ani nehovoriac ako sa na ne tešííím, ako malé decko 😀 😀 😀 Dnes by sme mali zájsť do Tn., mám si kúpiť nové rifle, lebo som akosik schudla, sú mi akési väčšie a nevyznievajú teda už moc pekne na mne teda a oco si má ísť pozrieť kuch.linku na vrch, tak som veľmi zvedavá, či si niečo vyberie alebo nie ... už som fotky poslala na robenie, sa teším ako bude svokra vyvalená, že na ňu myslím stále v dobrom, to málo ktorá nevesta 😀 A s mužom sme sa dohodli, že teda na jej 50 jej zajednáme na 2 noci nejaký ten welnes pobyt v kúpeloch ... 😉 A čo, na druhom mimu sa ešte nepracuje? Ja som akurát včera nabrala odvahu to povedať ockovi, bol riadne šokovaný aj smutný zároveň, nečudujem sa mu ... chce tak moc vlastné vnúča a nemôže sa ho dočkať, za žiadnu cenu, chudáčik ... Snáď sa to nejako urovná v budúcnosti ...
@stanca22 hádam sa to ešte naozaj vyrieši, ved ste takí mladí..... 😵 a keby to nešlo, že fakt už nie je iná možnosť, uvažovala by si o adopciii??? 😕 my ešte na druhom mimču nepracujeme, za pár mesiacov mám v pláne.....asi v lete 😅 no pekne, čo si nakúpila? ja len chlapom tričká a sebe kozmetiku 😅 inak je krásne, tak bolo fajn, len už som si akosi odvykla chodiť bez Deniska tak sa mi tam samej ani dlho nechcelo byť..... 😅 ktoré kúpele ste vybrali? my sme mysleli nad Tatrami, dá sa tam aj turistikovať a aj nejaké procedúry sú tam..... 😵 idem pobaliť Deniskovi darčeky pre Dominika a nachystať mu aj nejaké čisté oblečko...príde zo školky zas jako....... 😝
@mirka5688 to máš dobré, že len bránku otvára.....Denisko mal jednu dobu takú mániu, každému zvooniť na zvonček.....to už bolo trochu moc 😠 ide spoluškolkárovi na narodky, tiež má 5 rokov, tak som zvedavá ako to bude....prvý krát, zatial ešte nebol...... 😵 som mu dneska kupovala šiltovku....ješkove oči, on má asi takú velku hlavu ako ja.... 😕 že 52....ale natiahnem ju aj ja..... 😀 velký rozum, čo už..... 😀
@mirka5688 veru...bez nich by nám už bolo smutno..... 😔 Denisko je v júli.....tak dúfam, že bude oslavovať na Slovensku, zatial to tak vždy vyšlo..... 😉 ale zas sa ho netýka školkárska zábava...oni tu vždy majú tak raz za mesiac alebo dva oslavičku v triede všetky deti, ktoré mali v tej dobe narodeniny..... 😵 ale tu školský rok končí v polovici júna, takže tých letných sa to netýka...... ☹
@denisenko Pre Dominika? To je kto? Nespomínala si tuším mi ... No rozprávali sme sa o tom a manžel moc s tým nesúhlasil ale že to až posledná alternatíva, že veď sa ešte uvidí, do mojej 30 ešte mám 8 rokov, celkom dlhá doba, uvidíme, čas všetko vyrieši ... a možno aj vylieči ... uvidíme ... No na koniec nikde sme nešli a tak som si ani nič nemohla kúpiť, lebo sa chlapi od rána tak zadreli do práce na tom našom vrchu chalupy, že sme nikam na koniec ani nešli ... 😖 Čo už, možno až na budúci týždeň ... Teraz nám majú prísť svokrovci na víkend, že posledný pohľad na starú chalupu 😀 Tak musím ísť pozametať, umyť podlahy, vytiahnúť si mäso na zajtra z mraziaku, dať prať, povešať prádlo, na večeru som vytiahla z mraziaka parené buchty plnené lekvárom a čokoládou, tak si chlapi pochutnajú na sladkej večeri 😀 Takže sa nám okná odďaľujú na iné dni ich výmenou za starých ... vraj aj tak dojdu až v piatok 😉 Nemáš nejaké fotky, kde to teraz žijete, že ako to tam vyzerá? Ty kokso ja nemôžem ako my dve sa skoro na všetko zhodneme, mi neuveríš ale aj my sme kúpele vybrali v Tatrách, už len preto, že svokrovci bývali pri Rk., takže to budú mať bližšie tam na ceste ... 😀 😀 😀 😀 Koľko by Vás to vyšlo celkovo? Aj sa s niekým skladáte? My ešte uvidíme, či švagriná dá nejaké to euro abo nie ...
@stanca22 tak a už je drobec v posteli....oslava sa vydarila.... 😀 Dominik je jeho najlepší kamarát v školke.. 😉 horšie bolo, že som tam ostala aj ja, lebo mal doma len tatina a ten si na 2 deti asi sám netrúfal.... 😀 tak si vieš predstaviť, ako sme si pokecali......bože, oni vobec neberú ohlad na moju nemčinu....ale tak 90 percent som rozumela....či on mne...je otázka 😀 😀 😀 ...veru, ešte máš čas, a hovorí sa že čas je najlepší lekár..... 😅 my sme našli nejaký predlžený víkend na tri noci pre dve osoby,s polpenziou...za 149 eur na osobu....mali sa skladať 4 bratia, ale ten jeden to akosi odmietol....tak to ostáva na 3...ale zas oni si to zaslúžia, ked niečo treba všetko vybavia, ked sme tu 😵
ach jáj, musím ešte variť na zajtra, volala mi šefka večer, že zajtra mám prísť do práce..... 😝
@denisenko Tak znova makať ... pošli mi link, kde si to našla presne ten pobyt, prosím Ťa ...Dnes už osádzame jedno okno zatiaľ na vrchu, keď bude všetko porobené, dám i sem fotos ako čo sa porobilo 😉 Na fotky sa teším, ešte som nekukla, nestihla som, od rána kopec práce ... na obed robiť hranolky s majonézou a syrom, na nákup ísť, kopec riadov, prať, vešať, obslúžiť chlapov, nakrájať a očistiť zemiaky, cibuľu a cesnak, tato je poľovník, tak dnes na večeru budeme mať guláš na vonku varený od neho, ja som len pomocnica pri ňom 😀 A dnes nám doniesli tie okná konečne, tak sme nosili, umývala som si hlavu, fénovala si ju rovno, aby ma vonku neodfúklo, bo dnes akosik to vyzeralo že bude pršať ale na koniec na šťastie to prefúklo v diaľ 😀 Dnes dokončili aj steny, zajtra už len vymaľovať, spraviť podlahu a je hotová spáľňa s šatníkom, potom už len stačí nábytok doň dať 😀 Ešte tata čaká podlaha a vymaľovanie v kuchyni s obývačkou, vrch bude vyzerať ako jednoizbový bytík 😉 😎 Akosik som sa dosť rozkecala, že? Sorry ... A Vy ste mali aké počasie dnes? A ako si prežila 1 apríl? Ja v pohode, len som si dnes nič moc pokecala s rodinkou, lebo si každý so mňa dnes robil len prvý apríl ... 😀 😀 😀 A na vyše som sa dnes porezala na noži, čo som krájala cibuľu ... ozaj, plačeš, keď krájaš cibuľu alebo si si už zvykla? Dnes boli pred potrevinami číňania a predávali oblečenie, pekné ale bolo mi lúto za to vyhodiť peniaze, keď viem,že sa mi to do roka rozíde, tak som si nič nekúpila.
@stanca22 tak máte práce habadej, ako čítam..... 🙂 som zvedavá ako to robíte, potom daj určite fotky... 😵 my sme boli na týždenný nákup a ešte aj pozrieť nejakú tú telku, aj sme si vybrali...už len dostať peniažky 😀 a hned vedla otvárajú od zajtra do konca mesiaca velký lunapark, tak asi s Deniskom pojdeme, ked bude mocť z práce 😵 dnes som sa opalovala pri bazéne, vonku je ešte aj teraz teplo, bolo 25 stupnov.....čistila som ten bazén, nie valala šunky 😀 2 hodiny...dal mi zabrať, ale už mám pokoj..... 😝 joj, fajnový obed ste mali...aj ten guláš, taký polovnícky.....dala by som si veru, to možem hocikedy 😀 😀 pri cibuli plačem, aj ked ju niekedy strčím pod tečúcu vodu, ale to záleži na cibuli...a porežem sa pravidelne, ale ja mám takú rozmočenú pokožku z práce a stačí mi sa poškrabnúť a hned mám ranu...aj od vlastného nechta.... 😀 😝 skús toto: http://kupele.relaxos.sk/predlzeny-vikendovy-po...
denisenko@ ahoj, ako sa máte a čo porábate? my spíme, a teraz chvíľu oddychujem. Včera som tu ani nebola, bola som u lekára na sone. A ako dopadla oslava?
@denisenko Ahojky, kukla som to, pekné, no uvidíme na koľko dní sa s mužom pre nich rozhodneme, lebo ony už moc dovolenky nemajú a neviem či by ich oboch pustili z práce na 3 dni ... A ja že si sa kúpala a opaľovala pri bazéne, si ma dobre dostala zo začiatku, pokiaľ som sa dostala z čítania ku koncu vysvetlenia toho 😀 Akú značku tej telky ste si vybrali? Tak sme na guláš tiež dohodnuté, bol výborný, ešte nám do dnes ostalo trocha, včera sme sa zoznámili s novou susedou, čo si manželku nasťahoval sused, kamoš z detstva, tak do noci sme kecali a pili 😀 Teraz máme posteľnú kúru, no veru už to nie je také ako kedysik, čo som vládala aj do rána a teraz je 22 hodín a ja už že treba mi aj spať 😀 😀 😀 Fotku som už na FB kukla konečne, pekná, si to malý užil, čo?
@denisenko Ahoj a čo Ty si dnes ani na nete neni, či ako? Ako si prežila víkend? Ako sa máš? Kopec práce v robote, čo? Chlapi Ťa poslúchajú? Takže zajtra znova dorazia chlapi, pomôcť nám vymeniť nové okná, sa na tie okná teším ako malé decko 😀 😀 😀 Zase ale kopec roboty, bože, keď na top pomyslím, hneď ma prechádza dobrá nálada ale zase keď som spomeniem na to všetko pekné, nové a prerobené, no niečo krása 😉 😎
@mirka5688 ahoj....som zvedavá..ako dopadlo to sono? či je ešte priskoro? my sme včera mali návštevu, tak som sa sem ani moc nedostala...a dnes som mala volno a aj Peťo pol dna a kedže bolo krásne, boli sme celý den vonku....bicykloať sa, potom turistika a nakoniec detské ihrisko.......vana, najesť a spať....ved poznáš 😀 len toho kašlu sa nevieme zbaviť 3 dni kašle, potom 3 dni nie a potom odznvu...nemáš niečo poriadne odskúšané čo zaberie???máme teraz krsného doma, tak by nám kúpil....... 😅 a vy ako?oslava dopadla výborne, až som sa čudovala.... 😅
@stanca22 ahoj.....už som tu...boli sme celý den s malým vonku.... 😀 a doobeda som varila, a piekla koláčik....mnam, jahodový...... 😵 práve rozmýšlam, že som videla predpoved počasia na celý týžden a má byť od 23 do 27...tak ten bazen možno aj vyskúšam, po práci...ja mám dovolené 😀 o tom chodení spať mi ani nehovor, ja by som niekedy išla ja o 8-mej s Niskom...... 😀 veru to už nie je to, čo za mladi.....aj ked v tvojom prípade to ešte neplatí...ved si mladučká 😵 držím vám palce pri tých oknách, ono sa aj lepšie upratuje, ked vidno pekný výsledok.... 😵 a na ten guláš sa zastavím....ale asi až v lete 😀 nevadí, že????? 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@denisenko ahoj, sono dopadlo dobre, vyzerá to na dievčatko, ale uvidíme čo z toho naozaj bude, ale to je jedno, len nech to všetko dobre dopadne a nech to je zdravé. No my sme mali dnes návštevu tak trochu sme oslavovali. A ten kašeľ neviem, malému som dávala kvapky Sinupred a vždy mu zabrali, sú dobré na odkašľanie. A pokiaľ mal nádchu a taký suchý kašeľ tak mu zabral Prospan sirup. Ale vždy k tomu som mu dávala na podporu imunity Betaglukán a zatiaľ mu to vždy dobre prešlo a mali sme pokoj. Len dúfam že to nezarieknem. Ten Betaglukán sa môže užívať stále po dobu 2 - 3 mesiacoch v kuse, ale ja som mu ho dávala len keď bol chorý alebo niečo na neho išlo s nejakými kvapkami alebo k sirupu ako som ti písala. A malý ti má aký kašeľ, suchý alebo taký chrchľavý? Ak ti bude niečo kupovať krstný nech ide do lekárne pri Kľaku a tam vie veľmi dobre poradiť taký mladý lekárnik, tak keď mu povie ako kašle tak mu isto niečo dobre poradí ak sa bude dať. Aj tu bolo dnes veľmi pekné počasie, len sme ho využili len do obeda, lebo potom sme mali tú návštevu.
@mirka5688 jej..tak ak to výjde budete mať párik.... 😵 len aby mu ešte niečo nedorástlo..... 😀 😀 😀 😀 nám sa tak stalo..... 😀 ale pravdu máš, hlavne nech je zdravé..... 😵 DEnisko kašle tak vykašliavaco, dnes už je to lepšie...inhaloval.... 😵 ale aj tak.....ja mu dávam multivitamíny celý rok non stop a ešte k tom 😵 laktobacilky, tiež dlhodobo.... 😠 mal campylobaktera,opakovane......tak preto 😠 aj ja chodím tam do lekárne, ale musím povedať, že v Rajci mám problém zohnať aj laktobacilky pre deti a aj moju antikoncepciu...vždy len na objednanie 😝 my sme dnes boli s DEniskom v lunaparku v meste a trošku na nákup.....a zmokli sme...ale len chvílku 😅 mám ešte tak volnejšie, tak to využívam.... 😵
@mirka5688 ešte som sa ťa chcela spýtať, ktorú detskú doktorku máte? My chodíme Uhrinovej, ale nejako sa mi to nezdá..... 🙄 naposledy mi nechala DEniska týžden v 40-tkach , pýtala som antibiotika a nedala mi ich, že nie sú na takú chorobu...a ked videla že sme tam každý druhý den s viac ako 4O stupnovou teplotou, po paralenoch, nurofenoch, čipkach, tabletkách a aj zábaloch....tak mi ich konečne dala....na druhý den dieťa bolo ok..... 😔 ako...... som to nepochopila.... 😝
Ja mám Moravčíkovú, a na to vykašliavanie je lepší Sinupred, aspoň nám pomohol vždy. No teraz moc nechcú dávať antibiotiká pre deti, ale to je na uvážení doktorky. My nemáme zatiaľ problémy s teplotou, tak neviem povedať ktorá lekárka lepšia. Ale šak sa dá zmeniť hocikedy. Ja som mala Moravčíkovú aj ako dieťa, tak preto som si ju dala. Ale viem že tiež s ňou veľa ľudí nie je spokojných, ale sto ľudí sto chutí. My dnes máme škaredé počasie, vyzerá to stále na prehánky. A vy sa máte ako?
@mirka5688 aj ja si myslím, že netreba hned antibiotiká.....len ked pár dní nič nezaberá, ani trošku...asi ich treba 😔 my máme krásne....Denisko bol v školke len pol dna, teraz spí...teda aby som bola presná, tuším sa zobúdza......dúfam, že ešte nie....... 🤐 🤐 🤐 🤐 ja som si farbila vlasy....nechala som zosvetlovač na 15 minút a akosi mi to vyšlo miesto do medena do zlata...tak teraz rozmýšlam, čo s tým........ 😀 mám tu ešte medenú a červenú.... 😀 😀 😀 máte pravé aprílové počasie????my už leto..... 😉
No veru hej, ale aspoňže už zima skončila.
@mirka5688 my sme sa vyšantili na detskom ihrisku, je super vybavené a boli tam decká zo školky, tak DEnisko bol ako v raji...ešte o piatej tam behali v tričkách..... 😵 len potom rovno do vane...lebo moje dieťa je neprekonatelný majster sveta v ušpinení 😀 😀 aj zajtra a celý týžden bude krásne, ibaže ja už stvrdnem v práci...... 😝 to poznám, nudu doma....nie vždy ich baví kreslenie, alebo plastelína......Denisko sa rád zahrá aj sám, ale nie vždy sa to dá.... 😠 ešteže je už väčší, tak sa zahrá niekedy na nete, alebo pomože variť 😀 s takým drobcom ako je Dominik ešte asi počkáte, však?

@denisenko No to Ti verím, že to nie je boh vie čo ... No strhávali nám plachtu z auta a hrýzli ju ... a sú zatvorený v kleci takej veľkej ... tam majú aj búdu 😉 Hej, ja milujem francúzske zemiačiky ale toľko krát veľa som ich robila, že sa už prejedli chlapi z nich 😀 😀 😀 Čo to potrebujete Vy opraviť a na čo súčiastky? No ja som podobne na tom ako Ty, ja zase chcem bežiací pás ale nikdy na to nie sú peniažky ale na všetko ostatné vždy je ... to je zaujímavé 😝 😀