Sú tu dáke mamičky a budúce mamičky z Rajca?
ahojte....hľadáme mamičky a aj budúce mamičky z Rajca, prípadne blízkeho okolia. Je tu niekto?
@stanca22 ahoj...no ja...pracovne.....ešte sa to dá, ale uvidíme dokedy.... 😉 budúci týžden pojde konečne tatinko pre Deniska, tak nám tu bude zas veselo.... 😉 a ty ako? ako dopadlo leto? domček už predpokladám že hotový.... 🙂 nám dorábajú balkon, len to vieš, ked tam nie sme, tak majú čas.... 😝 ale už je zabetonovaný a aj dlažba na nom, tyče na zábradlie tiež sú, tak len dorobiť.... 😉 a čo hovoria tvoji doktori? je niečo nové???
@denisenko A Vaši na nich nedávajú pozor? Ja pomáli, leto rýchlo ušlo, je za nami a prichádza jeseň, máš ju rada? Ja moc nie ... Bola som v tej Prahe, tam to tiež pekne dosť rýchlo ušlo ... na FB si videla moje foto z nej? No domček ako tak už pomáličky vidno, že sa na ňom až teraz dačo robí, že sa to až teraz nejako pekne odzrkadluje ... teraz máme v letáku krásnu, modernú obývaciu stenu za 159 euro, manžel ju chce strašne kúpiť ale reku, radšej počkáme a prvú chcem kuch.linku kúpiť si, stenu môžme aj inokedy, nie? 😉 😀 No manžel má ísť na kontrolu teraz nejako, ešte tam máme zavolať o dátum že kedy a ja mám ísť tiež ale až v októbri, takže uvidíme ... neboj, dám Ti vedieť čo a ako ... pred pár týždňami som si myslela, že som tiež v tom, mi meškalo ale na koniec sa ukázalo, že čo beriem tabletky na ovuláciu, tak to z nich mi môže tiež meškať, takže zase nič, tak som zase bola pár dní z toho mimo ale už je lepšie ... 😉
@stanca22 ahoj....ja stále pracovne..... 😝 ale musím uznať že toto tehotenstvo je úplne iné, ako to prvé....to som bola plná energie, ešte v 9-tom mesiaci aktívna...a teraz, len fučím, nevládzem, stále som unavená a všetko ma bolí...... 😖 bola som aj na sone, vraj drobček narástol trochu menej ako mal, tak dúfam, že to len zle odmerali alebo to dobehne..ale inak bolo vraj ok.... 😉 ...fotky som videla .....super výletík ste mali...aj my sa chystáme niekedy do Prahy, len kedy...ani srnka netuší...... 😀 a kde chcete kúpiť kuchynskú linku? 😕 ja teraz čakám na komodu do spálne, som si objednala cez net.....vraj budúci týžden príde, som zvedavá.... 😉 držkaj sa.... 😉
@denisenko Ahoj, si sa neozvala ... 😀 Ja som sa teda sklamala riadne v tom Decodome ... vraj zľavy, si to mala vidieť, že aké ... zľavy až keď si u nich objednáš linku za vyše 2000 euro, kašlem ich ... no ale aj tak do teraz nemáme linku ani neviem akú chceme ... musím to nejako vyriešiť, aby sme sa s mužom dostali z bodu A do bodu aj B 😀 😀 😀 Ako žijete? Niečo nového? Odpíš, pa.
@stanca22 ahoj...nejako chodím pomenej, není času..... 😉 to poznám, zlavy v decodome.... 😠 my máme kuchynu robenú v Polsku a sme spokojný...ani nás to až tak draho nevyšlo, na to, že to trebalo na mieru, kedže sme v podkroví..... 😉 ..dneska som mala volno...ale to poznáš...od rána som behala po úradoch, poslali mi podporu za zimné mesiace a na staré priezvisko...čiže na pošte mi to nedali...tak nanovo vybavovať všetky papiere.....teraz budem zas čakať asi až do Vianoc... 😝 aspon bude pekný darček pod stromček.... 😀 a bola som aj v poradni..ale trafila som dokinu, čo zjavne nemá v láske cudzincov, takže moc múdra nie som...ale bábatko je v poriadku, aspon povedali...tak som spokojná..a ja mám vraj cukor na hranici...vysokej..takže mám sa zastaviť o týžden v diabetologickej poradni.....zrejme jem moc ovocia..... 😀 😀 😀 a vy ako? snažíte sa? joj, sezona mi končí o 7 týždnov.....ešte to nejako vydržať....aj ked pravdu ppoviem, je to o nervy...... 😝
@denisenko No to Ti verím o tých nervoch, to poznám, niečo vydržať ... ☹ V Poľsku, to k Vám doviezli a poskladali alebo ako, či ste si po to Vy šli a samy poskladali a ony Vám to len podľa mier spravili? Koľko ste cca zaplatili za to? No a o tej zime, takže možno obe budeme mať pekné darčeky 😀 😀 😀 Aj my čakáme na peniažky, ktoré nám majú poslať na zimu, vlastne respektívne manželovi zo zdravotnej, mal tam dosť slušný preplatok 85 eur a tak čakáme aké rozhodnutie príde do konca októbra, či nám to schvália vrátiť mu preplatok alebo nie a potom ak hej, tak čakať do decembra na peniažky. Tak som zvedavá ako budeme na tom ... No my sa snažíme ale stále nič, už druhý mesiac beriem tabletky na ovuláciu, ktorú som bez tých liekov nemala a preto som vraj ani nemohla otehotnieť a tak čakáme a stále nič, teraz sme boli aj s manželom na jeho spermiograme, tak o dva týždne majú byť výsledky, veľmi sme na ne zvedavý ... Na posledy mal silný zápal, na čo mu dali aj antibiotiká a od vtedy na to nebol na kontrole, až teraz, tak sme celý nervózny čo bude! Ja si postupne chystám vecičky pre miminko, chcem byť aj troška už dopredu pripravená ale hlavne sme s manželom zistili, že mňa strašne bavia zháňať vecičky, mám v tom velikú záľubu. A Denisko ako? A muž? O ňom mi nič nepíšeš ... len tak 😉
@stanca22 ahoj.... 😉 veru, veru...peniažky vždy potešia..... 😉 o kuchyni: zavolali sme im, oni prišli, pomerali, že čo a ako by sme chceli, potom spravili návrh a my sme tam prišli, vybrali si materiál, farbu, urobili nejaké úpravy v návrhu, čo sa mi nepáčilo...ako napr. že ja nechcem umývačku riadu a podobne...potom o mesiac prišli, zmontovali a bolo.....vyšla nás tuším na 2.7OO E...spolu s drezom, digestorom, malou zabudovanou chladničkou , rúrou a sporákom...všetko sme si vyberali my ...dali sme si všetko Whirpool... 😉 je tam v cene aj ten barový pult so stojanom a príslušenstvom....na Slovensku by nás vyšla asi o 1000 E viac....ak nie viac.... 😀 Ti verím, že už si netrpezlivá, čo a ako budú výsledky....ja som bola ako na trnoch, ked som zbadala druhú slabučkú čiaročku na teste a musela som čakať na výsledky od dokiny...... 😠 tiež pozerám po detských vecičkách, ale ja som tak na to trošku poverčivá, takže ešte je stále skoro...aj ked dnes som prišla na to, že viac ako polovicu nohavíc už mám problém zapnúť...... 😀 a Denisko mal včera v školke nehodu, oškrel si vrch nad pusou, tak je taký ubolený celý teraz...hlavne že zubky nevybil..... 😵 a moj muž? ten ma vykrmuje, aj včera večer že prekvápko...prídem z roboty a pizza na stole.... 😵 robí mi svačinky do práce a inak stále pracuje.....ale ja stále tvrdím, že mám najlepšieho muža na svete..... 😀 😀 😀 fuj...ale som sa rozpísala.... 😀 😀 😀 už ťa isto aj nudím.... 😀 píšeš ešte knižky???
@stanca22 ešte je moc skoro, na to aby sme vedeli, čo to bude... 😵 ale hlavne aby bolo zdravé, že? inak, vraj mám vysoký cukor, tak o týžden musím ísť do diabetologickej poradne... 😖 ale to bude asi len nábeh na " tehotenskú cukrovku"......ešte som len na hornej hranici, nie za nou....aj tlak mám akýsi vyšší... ☹ asi to všetko len z tých stresov z práce.... 😠 ešte takmer 7 týždnoc a končíme sezonu..... 😉 máš aj nejaké fotos domčeka? 😕
@denisenko No aj mne tie všelijaké kontroli robili ale všetko dopadlo dobre až na riadne mi zvýšený cholesterol, takže ho pekne dávam dolu miernými dietamy a menej sladkostí, viac zeleniny a ovocia 😀 Chalupu mám odfotenú ale teraz sme v Rk. u svokrovcov a tu zo sebou nemám fotos, prečo sa pýtaš? Manžel ide v pondelok na UPSV, takže sme tu ešte ostali. Ani neviem kedy pôjdeme domov, dúfam, že ten pondelok.
@stanca22 cholesterol? aj moj muž mal.......dieta asi pol roka a už je ok..... 😉 len tak som sa pýtala na fotky, rada by som videla.... 😉 mne včera prišla komoda, ale kedže som tu ani neviem, či zložená, alebo demont, alebo čo...a dneska má prísť odpočívadlové škrabadlo pre Diega... tiež ho neuvidím.....čo už...... 😖 musím zarábať, ked nakupujem..... 😀 😀 😀 práve pozerám nejaké tehu rifle..... 😉
@stanca22 jej, že vianoce..... 😵 my si kupujeme pre nás len nejaké drobnosti, lebo inak si celý rok kúpime spolu, čo treba....a potom...kopu somariniek pre Deniska, naším rodičom a detičkám našich súrodencov.....toť vsjo..... 😉 s tými vecičkami...čo ja viem, ale to dieťatko tak rýchlo rastie, niekedy niečo ani nemá dva krát na sebe...a potom sú zas veci, ktorých musíš mať milion, hlavne ak máš doma grcka, ako bol Nisko....on furt chodil ogrckaný...po 105-tom prezliekaní dostal natrvalo podbradník a ten s ním šiel až do 10-tich mesiacov....slintoško 😀 kupuješ už vecičky? ja musím zistiť, čo mi ostalo po sestrách a ešte niečo majú aj baby od maminho priatela, takže všetko kupovať nebudem....
@denisenko Hej, kupujem, veľmi ma to baví a aspoň keď tak už budem mať aj nachystané dopredu 😉 Strašne by sme aj teraz hneď chceli mať miminko ale keď Boh nedá, čo už máme narobyť, u lekárov sa to už kontroluje čo prečo a tak, tak ešte uvidíme kopec vecí, bude iste ešte kopec srandy, už to vidíme teraz. No my akurát sme sa bavili s Vladkovou tetou, že my dospelý si na Vianoce nebudeme nič kupovať, len deťom a my dospelý na sviatky ako narodky, meninky a tak pod.že si len napíšeme sms a deťom kupovať menšie darčeky. Bola to hrôza kupovať všetkým na Vianoce, kopec peňazí minuli a ešte pol roka sa dobre z toho spamätávali.
@stanca22 to hej, my tiež sme kupovali aj súrodencom, ale bolo potom toho naozaj moc,,, takže len my medzi sebou, deťom a našim rodičom..to musí byť.... 😉 ale tento rok sme sa dohodli so sestrami, že našim kupime spoločný darček a bude to.....nové matrace, sme 4 deti, tak to nejako zvládneme.... 😉 tie vianočné výdavky idú dobre do penaženky..... 😝 😝 😝 😝 ale ja už som sa dohodla s mojim drahým, že mi kupi akože pod stromček šijací stroj, lebo už ma nebaví mu furt obšívať monterky v rukách..... 😀
@stanca22 Ahojky, ako tráviš nedeľu? Ja tak pocitovo všelijako ... svokra ma zdrbala za to, že nakupujem dopredu, že potom čo ony nám kúpia, keď všetko budem mať, reku, však potom keď budem v tom, môžte prispieť na kočík, na postieľku, na vaničku, hračky a tak podobne, na to najdrahšie určite ťažko, ťažko my s mužom budeme mať peniažky. Že teda ako chcem ale videla som na nej, že sa to jej veľmi fakt nepáči ale moja vec, Ty si o tom čo myslíš, že dopredu nakupujem vecičky a viac menej mám v tom skôr záľubu? Ale pravdu, ja sa nenahnevám. Ako niekto si kupuje lietadlá a lieta s nimi, kupuje do nich servá a podobne alebo niekto si stále kupuje a predáva motorky a opravuje ich, má v tom záľubu, tak ja mám vo vecičkách a svokra ma v tomto nechápe, neviem či nechce alebo fakt sa jej to ťažko chápe. Zajtra ideme na UPSV a konečne domov, po dvoch mesiacoch uvidím svoju mamu, tak sa na ňu teším 😉 Neviem čo si počnem, keď mi raz umrie ☹ Som s ňou volala, má strašne vysoký tlak 180 na 95, tak dúfam, že zajtra sa vyberie k dokymu, ideme na noc k nej spať zajtra a v utorok na UPSV zase so mnou, sa tak striedame s mužom. 😉 Napíš čo máš nové, zatiaľ pa. 😉
@denisenko Ahojky, ako tráviš nedeľu? Ja tak pocitovo všelijako ... svokra ma zdrbala za to, že nakupujem dopredu, že potom čo ony nám kúpia, keď všetko budem mať, reku, však potom keď budem v tom, môžte prispieť na kočík, na postieľku, na vaničku, hračky a tak podobne, na to najdrahšie určite ťažko, ťažko my s mužom budeme mať peniažky. Že teda ako chcem ale videla som na nej, že sa to jej veľmi fakt nepáči ale moja vec, Ty si o tom čo myslíš, že dopredu nakupujem vecičky a viac menej mám v tom skôr záľubu? Ale pravdu, ja sa nenahnevám. Ako niekto si kupuje lietadlá a lieta s nimi, kupuje do nich servá a podobne alebo niekto si stále kupuje a predáva motorky a opravuje ich, má v tom záľubu, tak ja mám vo vecičkách a svokra ma v tomto nechápe, neviem či nechce alebo fakt sa jej to ťažko chápe. Zajtra ideme na UPSV a konečne domov, po dvoch mesiacoch uvidím svoju mamu, tak sa na ňu teším Neviem čo si počnem, keď mi raz umrie Som s ňou volala, má strašne vysoký tlak 180 na 95, tak dúfam, že zajtra sa vyberie k dokymu, ideme na noc k nej spať zajtra a v utorok na UPSV zase so mnou, sa tak striedame s mužom. Napíš čo máš nové, zatiaľ pa. PS- som si zle klikla a poslala sebe 😀 😀 😀
@stanca22 ahoj..ja zas nestíham.... 😉 no, ako manžel dopadol?zvedavá som, aj ked podľa smajlíka usudzujem, že dobre..... 😵 😕 ja by som tiež už najradšej všetko nakúpila.....hlavne preto, lebo človeka to teší, a aj preto, že potom naraz je to kopa penazí...pravdu máš... 😉 ale držím sa radšej pri zemi, zatial...... 😎 ale u teba aspon vidno, že napriek všetkým možným prekážkam veríš, že dieťatko bude a zato teda fakt klobúk dolu....ja by som to asi tak ako ty nezvládala..... 😵 a z ludí si nerob nič, každý ma milion názorov na milion vecí...ja ich radšej nepočúvam..... 😠 tlak tvojej maminy je teda fakt dosť vysoký...radšej treba k dokimu.....mamku máme len jednu na svete..... 😉 ja by som tú moju nedala za nič na svete.....ale dala by som jej medailu najlepšia mama na svete... 😵
@denisenko Si milá, keď tak pekne píšeš 😉 No dobre dopadli výsledky, vraj byť len vytrvalý a snažilkovať a snažilkovať 😉 Tak uvidíme, mňa ešte čaká zopár kontról, potom uvidíme ako ďalej a neboj, keby si Ty bola na mojom mieste a diali by sa Vám tie isté veci ako nám ohladom zdravia a bábätka, tiež by si musela byť silná 😉
@stanca22 ahoj.... 😵 nejako moc nestíham, ešte stále pracujem, takže ked prídem z práce ideme si aj s drobcom na hodinku pospať, lebo už je toho na mna naozaj privela....bývam stráááášne unavená...... 😔 potom mám aj výčitky, že sa nevenujem drobcovi, lebo ked vstaneme, on sa chce hrať a ja musím ....upratatť, alebo navavriť, oprať, nachystať veci na druhý den a podobne....tak nestíham....ale už to dlho nepotrvá.... za tri týždne by sme mali byť definitívne na konci sezony, takže už len vydržať...... 😎
tak sa pekne snažilkujte dalej, nech možeme budúci rok spolu kočíkovať...... 😵 😵 chystáš sa už pomaly na vianoce? ja som včera skoro šok dostala, ked mi na jednej stránke vyhodilo, že vianoce sú o 66 dmí....a ja nie som ešte ani doma..... 😖 mali by sme už 15.11. konečne cestovať, tak sa neviem dočkať....stále si obzerám kufor..... 😀 😀 😀 😀 😀 ozaj, ty berieš na ten tvoj cukor aj nejaké lieky? alebo si meriaš? ja si musím 4 x denne a pritom ho mám úplne v pohode, bola som u obvodného a ten ked zbadal merania za dva týždne, tak len vzdychol a povedal: čo by som ja dal za to, keby som mal také hodnoty ako vy....a to som doktor..... 😀 😀 mne to len ráno vyskočí, lebo v noci spím...ale cez den som strašne nízko,lebo všetko spálim..... 😉
@denisenko Ja som rozmýšľala o Vianociach, čo komu kúpime ale ani za svet mi nič nenapadá ... akurát teraz mi meškajú týždeň a som chorá, tak ani žiadne lieky si pre istotu nedávam, v piatok sme boli na pohrebe, zomrel mi strýko, tam som isto prechládla a v pondelok som umývala okná, pofukovalo, tak isto spolu ma to chytilo na koniec ... v nedeľu ideme k svokrovcom, lebo v pondelok ide muž na UPSV, takže v pondelok sme hneď aj naspäť ... drobec poslúcha? A muž Ťa ešte tak hýčka?
@stanca22 joj, dávaj na seba pozor....choroby ti neprospejú.... 😔 moj mmuž ma hýčka posledných 10 rokov.... 😀 😀 😀 ale tak, on je taký zlatý, není jedného dna, žeby ma nevytočil, ale on aj tak vždy povie, že to preto,,lebo ma ták strááášne miluje....no čo by si mu....zasmejem sa a ideme dalej.... 😀 ale, má to za posledný mesiac so mno ťažké, chodím unavená, vyčerpaná a nervozna.... ☹

@denisenko No ja si myslím, že to si kúpila za draho, ja som ho raz kúpila dva v jednom balení za 3,85 eura, tak ja neviem aká má byť presná cena toho ... ak by si chcela, moja svokra robí ručnú prácu reklíka, čiapočky, rukavičiek, topánočiek, ponožiek, aj kombinézy, porozmýšľaj a uvidíš, potom daj vedieť ... 😉