icon

Sú tu dáke mamičky a budúce mamičky z Rajca?

denisenko
9. feb 2011

ahojte....hľadáme mamičky a aj budúce mamičky z Rajca, prípadne blízkeho okolia. Je tu niekto?

mirka5688
27. mar 2011

Poznám, Ľubo Kavec bol ženatý s mojou sesternicou Silviou Kováčikovou

denisenko
autor
27. mar 2011

ahá.......škoda, lebo ja v Rajci nepoznám takmer nikoho 😀 ....len ich prosím ťa nehádž do jedného vreca 😀 😀 😀

mirka5688
27. mar 2011

@denisenko Poznám, Ľubo Kavec bol ženatý s mojou sesternicou Silviou Kováčikovou, ale neviem či je Ľubo bratranec alebo brat?

denisenko
autor
27. mar 2011

@mirka5688 no..je to brat..... 😠 ..takže zrejme bude aj on poznať Teba....alebo....niekedy neviem, koho pozná a koho nie... 😀

mirka5688
27. mar 2011

@denisenko akosi, mi blbnú tie odpovede, neviem ako si to myslela s tým hádzaním do jedného vreca, neviem podrobnosti Ľubovho rozchodu a je mi to jedno, on to tiež nemal jednoduché, a s Ľubom som v pohode, niekedy si popíšeme aj na facebooku.

denisenko
autor
27. mar 2011

@mirka5688 ....je fajn, že máš vlastný názor..... 😵 ...správne si to pochopila..... 😉 ty kde bývaš v Rajci?

mirka5688
27. mar 2011

Na Sama Chalupku, je to o ulicu vyššie ako je Obrancov mieru

denisenko
autor
27. mar 2011

@mirka5688 tak to sme takmer "susedy" 😀 😀 😀 😀

mirka5688
27. mar 2011

no veru 😀 😀 😀 a čo nastálo sa na Slovensko nechystáte?

denisenko
autor
27. mar 2011

@mirka5688 to s tými susedmi...mám od Peťa....on vždy hovorí, ved sused, čo nepoznáš.....býva o dve ulice a podobne.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 chystáme sa už, veruže....Denisko je už nahlásený do školky na Obrancov, má v lete 5 rokov tak hádam najvyšší čas....... 😵 🤐 ...ale ešte tento rok asi dotiahneme tu, ved to poznáš, na Slovensku sa moc zarobiť nedá a ked máme možnosť aspon niečo , tak to treba využiť....... 😎 aj ked na druhej strane...stále sme preč..... 😔 a ty? dávala si tiež už prihlášku malému do školky, či si ho nechávaš doma, ked budete mať druhé?...ja som taká zvedavá osoba..... 🤐

mirka5688
27. mar 2011

@denisenko dám ho až od troch rokov do škôlky, a vôbec, neviem či by mi ho zobrali ako dvojročného? začína byť veľa detí v škôlkach tak neviem. A s tou robotou máš pravdu, treba využiť každú možnosť aj keď je to ďaleko, ale ste aspoň všetci spolu či nie?

mirka5688
27. mar 2011

@denisenko a ty si odkiaľ ak sa smiem spýtať?

mirka5688
27. mar 2011

@denisenko už som si ťa našla aj na facebooku v Ľubových priateľoch, posielam žiadosť o priateľstvo Miroslava Macáková

denisenko
autor
27. mar 2011

@mirka5688 ja som z Topolčian.....ale už som "z Rajca" 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ...no, v tých školkách je vraj nával,, kedy bude mať malý 3 roky?

denisenko
autor
27. mar 2011

@mirka5688 ok...už to tam mám...... 😉 aký je zlatý ten maličký..teda asi už podrástol..... 😀 hej, Peťo vraj pozná tvojho muža.... 😵 teda...lepšie jeho brata..... 😀 no, my sme už taká postaršia kategoria...... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mirka5688
27. mar 2011

@denisenko teraz 2.júna bude mať 2roky, takže od budúceho roka v septembri nastúpi aj on do škôlky, vôbec neplánujem ho nechať doma, aspoň si oddýchnem, dáva mi zabrať niekedy, je z neho riadne číslo.

mirka5688
27. mar 2011

@denisenko Peťo má 2 bratov, Števa a Jana.

denisenko
autor
27. mar 2011

@mirka5688 to počkaj, kým vyrastie....ešte len potom bude číslo.....my ked sme mali týžden v školke prázdniny, tak som skoro ošedivela 😀 😀 😀 😀 a teda musím uznať, že v školke sa to len horšilo 😀 😀 😀 😀 naučil sa aj nadávať...ale kedže chodí do nemecky hovoriacej školky, ani vlastná mať mu nerozumie..... 😀 😀 a to on vie patrične využiť 😀 😀 😀 😀 Tvojmu ten jazýček ešte tak nemelie, či sa mýlim? a teraz čakate čo? už viete? ...vlastne, čo by ste chceli????? 😕

denisenko
autor
27. mar 2011

@mirka5688 Števo je ročník mojho Peťa....aspon to tvrdí.......pred chvílkou sa vrátil, tak ma dal do obrazu..kto je kto 😀

mirka5688
27. mar 2011

@denisenko malému sa jazýček už začína rozväzovať ale niekedy mu vôbec nerozumiem čo chce. No a druhé by som chcela dievča, len ešte nevieme čo to bude v piatok idem na druhé sono tak sa hádam ukáže čo z toho bude, ale aj keď to bude chlapec nevadí, hlavne nech je to zdravé a všetko dobre dopadne.

denisenko
autor
27. mar 2011

@mirka5688 to máš pravdu, hlavne nech je zdravé....... 😉 a kam chodíš ku gyne? ja som sa nahlásila v Rajci k Pospíšilke a som z toho zúfalá....... ☹ som rada, že tam nemusím.......

denisenko
autor
27. mar 2011

@mirka5688 idem off....povenovať sa mužíčkovi 😀 dobrú noc... 😉

mirka5688
27. mar 2011

@denisenko mala som v nemocnici jednu doktorku ale bola som z jej prístupu zúfalá, tak keď som sa dozvedela že čakáme druhé, išla som k druhému, je tiež v Žiline ale priamo v meste pri OC Mirage, a je skvelý aj má veľmi dobré referencie od pacientok, a má všetko na ambulancií, nikam nemusím chodiť. Volá sa Paučin.

mirka5688
27. mar 2011

@denisenko tak dobrú noc, papa

denisenko
autor
27. mar 2011

@mirka5688 tak to máš super, ked si spokojná...ja som si zatial nechala kartu tam, len kvoli antikoncepcii...ale ked budem tehotná, tak si ju isto odtial zoberiem, nie som spokojná..... 😠 a my mamy vieme, pre svoje deti...aj tie ešte nenarodené...chceme len to najlepšie..... 😵

stanca22
27. mar 2011

@denisenko To je povinnosť matky, aj mňa to možno raz čaká 😀

stanca22
28. mar 2011

@denisenko Inak dnes som sa dala do skoro celej chalupy, umývam zem, zametám ju, preriem, vešiam a idem umyť okná asik na Veľkú Noc už dopredu, si dať taký nadbeh 😀 A tak som rozmýšľala, že máš toho veru dosť, tých izieb upratovať a to upratuješ každý deň všetko dookola to isté? Ťa normálne obdivujem, to ja bych asik nerobila, ale človeka to donúti robiť, bárs čo ...

denisenko
autor
28. mar 2011

@stanca22 a vieš, že ma to upratovanie celkom baví? mám rada, ked vidno, že je čisto..... 😀 teraz sa ešte dá uliať, je málinko ľudí, takže si možem ísť aj skor domov...ako dnes..... 😀 ale ešte potom musím ísť po Niska do školky, a zas do toho kopca sa mi ísť nechce 😝 idem robiť pizzu na večeru, takúmám chuť...aj ked drobec si nakázal palacinky, tak asi budú aj tie.... 😵 ...pekné, že sa chystáš na Velkú noc v predstihu....to mi pripomína, že by som mala oprať záclony.....tuším už zmenili farbu 😀 😀 😀 😀 😀

denisenko
autor
28. mar 2011

@mirka5688 ahoj...ako sa máte? my máme také pekné počasie a ja sedím doma, lebo som dala Deniska spať....v školke nespávajú a on to poobedné spanie ešte potrebuje...ale potom z toho dna nemáme nič 😝 čo už-------- 😖

stanca22
28. mar 2011

@denisenko V škôlke Ti ho nedávajú spinkať, ako to? No ja záclony za chvíľku budem mať s krku a už nikdy ich nebudem musieť ani kupovať, ani vešiať a ani prať 😀 Bo manžel je alergik na prach, perie, hlinu ... takže nemôžme mať vôbec záclony, periny z peria, čo najmenej nábytku, kde sa nachádza prach, takže si vieš živo predstaviť, ako každý druhý deň do slova aj do písmenka, ver či never utieram prach a umývam zem ... musím, chcem či nechcem, lebo keď nie a muž zacíti prach alebo musí mi niekedy pomôcť ošúpať zemiaky, či na návšteve keď máme prespať a u domácich je z peria periny, koniec sveta 😀 Manžel je potom červený ako rak, kýcha a všade sa škrábe, takže tak je to u nás ... teraz mu je ťažko, lebo prerábame a ešte si musí potrpieť so záclonami aj s kobercami u ocina ale keď prerobíme kompletku, nebudú už ani záclony ani koberce, obývačkovú stenu ideme kupovať maličkú akú len vyrábajú a čo najmenej nábytku, stavané skryne ... A Vy tam máte aké počasie? Tu je celkom pekne, len silný vietor fúka, aspoň sa mi rýchlejšie osušilo prádlo 😀 Všetko zlé je aspoň na niečo dobré 😉 A začína sa mračiť, tak dúfam, že tak skoro sa nerozprší a že si to nechá na noc, bo nechcem aby mi zmoklo prádlo, čo to suším vonku 😀