icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

zeytin
14. feb 2018

@jance333 ze si dovolim vstupit do diskusie... Ja mam jane nomad a je paradny. Vozim uz tretie dietatko a je supeeeer!!! Ani ta strieska nevadi.

kattky
14. feb 2018

@vierkadominik1 no aj take musia byt. Ja bola som rada ze nebola som tam sama. Ze bol tam somnou priatel a potom si prisla ty. Aj porodne asistentky som mala tie co som chcela

jance333
14. feb 2018

@zeytin to som rada, lebo som čítala veľa recenzií a tento sa mi veľmi pozdával, tak ďakujem za ďalšiu pozitívnu reakciu 🙂 uvidím, aký bude naživo, ale striešku by som chcela aj kvôli farbe. chcela som veľmi červený šporťák, kupujem tmavo hnedý, tak aspoň tú striešku by som si možno prispôsobila. ale nemyslím, že to bude bytostne dôležité. hlavne, aby slúžil a malej sa v ňom páčilo 😉

katuscakzms
15. feb 2018

Natanko po vcerajsom očkovaní stale teplotuje ..kolko to môže trvat ?

oravocka
15. feb 2018

@katuscakzms ahoj. My sme teploty päť dní až do 40.5 stupňov. Hlavne tekutiny, mlieko, vodu, čaj😉

katuscakzms
15. feb 2018

@oravocka uff ...tak dlho? Dcerka mala iba den tepploty aj 40° ale nie tak dlho...a maly teraz ma 38,5 ° len ma hneva ze este aj na druhy den.. Ale tak vy ste to mali horsie....nebola som si ista ci nemaju trvat teploty len 24h

oravocka
15. feb 2018

@katuscakzms na pohotovosti povedali, že 48 hodín môžu byť

katuscakzms
15. feb 2018

@oravocka dakujem..som pokojnejsia ...

oravocka
16. feb 2018

@katuscakzms ahoj. Už je lepšie?

katuscakzms
16. feb 2018

@oravocka. Ahoj....ano uz mu presli...vcera vecer uz nemal ..som stastna ☺ ...len teraz pre zmenu ja trpim s prsnikom...od pôrodu mam kazdy mesiac tvrdy bolestivy prsnik ,no tento raz je to uz veelmi bolave a od 4.00 rana masírujem a sprchujem,no zatiaľ nepovolilo.. .uz 7x sa to zopakovalo.. .mlieko sa mi stale tvori a od decembra akoby nabralo druhy dych...len ja som uz dnes po tomto hotová, teraz je to uz príliš a ledva dycham od bolesti a maly len kúsok posaje a uz nechce alebo zaspí. ...

jarunka102
16. feb 2018

Ahojte,tak uz konecne mame zubky aj my 🙂 vysli nam na Valentina spodne dve 🙂 takze teraz ma Bianka stale prstek v puse a skuma co to tak pribudlo take ostre :D

anaj44
16. feb 2018

@katuscakzms mne pomohol kapustovy list
umyješ osušiš a daš do chaldničky na noc somsi to dala na prsnik čital som to v jednej brožuke aj sestre to pomohlo rano bolo uz všetko ok raz začas som si ho v noci vybal aby sa trošku ochladil rano bol ako navarený

katuscakzms
16. feb 2018

@anaj44 ano kapustove listy uz davam od rana aj trosku ich tlcikom na mäso rozdrvim.. Zatial nic.. .boli stale a je aj cerveny...aspon ze teplota nestupa...bola mi odporucana aj biolampa-nasvietit zltym svetlom tak skusim.. Uz som nestastna ze kazdy mesiac sa to opakuje...

nenuska25
16. feb 2018

@katuscakzms a odsavas si?

sanylind
16. feb 2018

@katuscakzms ahoj aj ja som.dsvala kapustne listy ale najdôležitejšie je že to mlieko odtiaľ musia dostať preč aj cez bolesť odsať inak hrozí zápal a horucky

sanylind
16. feb 2018

@katuscakzms možno zo začiatku tu to nepôjde aj mne tak nešlo ale potom.sa spustilo ak nepôjde skús za hodku dve zasa.A ak tak malinkemu nechaj aspoň jeden keby bolo treba nakojit

katuscakzms
16. feb 2018

@sanylind
@nenuska25 ja uz tvrde nemam...povytlacala som si a aj maly vysal. ..ostal mi len červený a boľavý. ..zobrala som doobedu paralen,lebo ma zacalo boliet cele telo a citila som sa uz zle,tak zatial teplota nestupa ..dufam ze ani nebude a ze prsnik uz zajtra nebude taky bolavy a cerveny...

juliane126
16. feb 2018

@katuscakzms l riadne to vylez. Je to riadna bolest. Maly ti pije nepravidelne? Men casto vlozky do podprsenky. Drzim palce nech to rychlo zmizne. Uplne to cloveka oslabi

kchan
17. feb 2018

Ahojte baby, prosim tie ktore mate skusenost so 6tou chorobou. Maly mi 3 a pol dna horuckoval, z nicoho nic bez akychkolvek priznakov, nedali sa mu zrazit pod 38.5 a dnes horucky ustupili a takto sa mi vyhadzal. Zacal aj kasel a mierny sopel. Je to ono? D

kchan
17. feb 2018

Dakujem kazdej za nazor ❤

oravocka
17. feb 2018

Áno, máte to. Nám dali na to fenistilove kvapky, neškrabala to, ale dali nám 3x8 kvapiek, za cca 3dni vysyp zmizol. Sople a kašeľ zostali, ale to asi všetci teraz. Takže od tejto choroby budeme mať pokoj. Už len asi milión ďalších nás čaká😂😂😂

oravocka
17. feb 2018
oravocka
17. feb 2018

Toto je naše😆

zuzacka16
17. feb 2018

@kchan myslim ze je to 6ta choroba..fenistil kvapky pomozu vysyp je uz koniec choroby..prejde to same..na kasel a sopel mozes dat fenistil so sinupretom

kchan
17. feb 2018

@oravocka
@zuzacka16 dakujem baby velmi moc za pomoc ❤ ja som s malym bola u lekarky ked teplotoval druhy den a ona ze to je chripka, dala mi fenistil a nejake cipky na noc keby dostal zachvat kaslu plus mi kazala na kasel kupit stoptusin a calciovy sirup.. ci ten sinupret je lepsi?

zuzacka16
17. feb 2018

@kchan fenistil pomaha utlmit kasel a sinupret je zas na sopliky..mozes kombinovat aj aj plus tie sirupy na kasel su fajn

katuscakzms
17. feb 2018

@juliane126 vylezat to nemam kedy....uz sa necitim tak zle,aj prsnik uz nieje az taky cerveny,uz len troska a este aj boli...ale pomaly sa to dava do poriadku...maly mi pije pravidelne a kazde 2 hodiny...nieje problem zeby vynechal davku alebo zeby nechcel..netuším akeho dovodu sa to stalo...ale je to uz 7x..kazdy mesiac som direraz mala problem no nie az taky...pri dcerke som schytala raz zapal ale nemala som take silne bolesti len tvrde miesto a 40° teploty..toto co sa mi deje teraz nepoznam

kchan
17. feb 2018

@zuzacka16 aha oki, dakujem este raz 😘

kattky
18. feb 2018

U babky cez vikend .... Frajeris ...

juliane126
18. feb 2018

Dneska som objavila malemu 8. Zubok, tak dufam, ze aspon mesiac bude pokoj. Uz ma s nimi i do brucha uhryzol,betar. Sedenie vidim v nedohladne, lebo od vcera stoji a nic ine ho nebavi. Samozrejme pada jak hruska.