Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@maxiberuska Ved hovorim, najlepsie by bolo prve 3 mesiace prespat 😀
@dandeska jééj, to bylo, mne zatial nič nieje, len mám prsia naliate, ideme na ples 13.11, dufam, že sa dám do šiat 🙂
@maxiberuska No drzim palce ale snad by si sa mala este zmestit. Ja som si prsia dlala urobit a je to este dost cerstve z maja, tak ani neviem, co ma boli ci silikony, ci co 😀 Inak pyatala som sa vraj by nemal byt problem s kojenim 😅
@dandeska aha, tak ked je to este také čerstvé...
@maxiberuska je no ale som velmi spokojna....akurat sa bojim, ked sa mi naleju mliekom, ze popraskaju 😒
@maxiberuska idem do postele, zajtra popišeme 🙂 dobru
@dandeska 😲 snad nie
@maxiberuska v podstate je mi to monentalne aj tak jedno.....hlavne nech je babo zdrave 😉
@ivulik20 , @maxiberuska mne tiež pri prvom synčekovi vadili všetky vône v kuchyni a keď som len niečo zacítila, mala som žalúdok naruby. Teraz mi ale tiež nič nevadí, všetko v pohode papám. No a či to bude dievčatko uvidíme. Priala by som to aj vám aj mne, no ale keď to bude opäť druhý chlapček, určite budeme rovnako šťastné. No nie? Hlavne, že budú deťúrence zdravučké.
@dandeska rýchlo sa vylieč. Držím palce, aby ti to čo najskôr prešlo.
ahojte babule.. vcera som sa uz neozývala išli sme s drahým na hroby a potom do kina... bože, nechápem prečo som na to tak strasne chcela ist ako keby som nevedela o co pojde.. ☹ davali SAW 7 v 3D.... ble skoro som sa zgrcala, v momentalnom stave na to asi nemam zaludok... to bolo krvy a fuj vsetkeho.... ☹ no nabuduce uz idem len na rozpravky popripade romanticke komedie... 🙂 dnes idem volat na gynekologiu tak som straaasne zvedava co mi povedia...a potom este aj k zubarke, vypadla mi jedna korunka, dufam, ze to nebude boliet ked ju budu nasadzovat, lebo vsak nic nemozem..... ani inekcie ani rtg... 😒
mne este stale nebva dako extra zle.... trochu obcas citim od zaludka, ze je ako na vode ale inak ... sa cudujem..., moznoze to este pride... 😉 nech mam pocit, ze som tehu... 😀
ako sa vy dnes mate?? oki idem do prace, budem vas informovat a aj vy piste co ako... 🙂
raanko holky 🙂
ja zatial ziadne velke zmeny, akurat sa mi zle spi, jednak sialene sny, furt musim na zachod a tiez ja spavam na brusku a teraz ked tak strasne prsia bolia tak sa neda...
ja idem gynekologovi na ultrazvuk zajtra, snad uz uvidim fazulku 🙂
inak ma stale prepadaju obavy, aj ked sa snazim najviac mysliet pozitivne, ale furt bojim, ci je vsetko v poriadku a tak..
najlepsie by bolo mat taky ultrazvuk doma 😀
Ahojte. Tak sa musim od tejto skupinky separovat. Dnes rano ma nemilo prekvapila potvora☹
ahojte, ja idem dnes tiež volať na gyndu a tiež zubárke.... tak ma strašne bolí zub že už nevydržím 😒
Čaute, ja som bola minuly piatok u zubárky, trhala mi osmičku v zadu, bolela ako šlak, este stále tam mám nejaku hrčku.Zajtra hodím malého do školy a idem na gynu, som strašne zvedavá, čo mi povie 🙂
bože pomoooc, ja som zrelá do postele, mi oči klipkajú a to musím vydržať do dvanastej a pôjdem si lahnúť so synom 😎 . čo by som dala za takú šálku tureckej kááávičky... ale nevadí, vydržíme,že??? 🙂 čo by sme nespravili pre tie naše mini fazulky 🙂
@miskadusko ahoj, nepiješ kavu? Ja si robim taku slabu nescu, nevydržím bez nej
ja si tiez davam slabu nesku s vela mlieckom plnotucnym bio...aj naladu mi zlepsi casto a hlavne zdvihne moj odjakziva ultranizky tlak..
inak som cele rano preplakala jak debilko, ale strachy, ze to zas ten 6tt neprekonam..ale uz lepsie, skusam..
ked ja som taký bojko čo sa tohoto tíka, pri prvom tehu som mala problémy, ale asi to skúsim aj aj. lebo ináč zaspím pri sporááku 🙂 . snáď sa fazulke nič nestane... asi až za týžden sa chystám k doktorovi tak sa ho spýtam ale aj tak sa tie názory rozchádzajú. takže aj tak si mám spraviť ako sama chcem,že? ale inač díky, a ty už si bola aj u doktora?
@embabuli prekonas neboj sa a hlavne neplac
@maxiberuska snad hej..mava to so mnou riadne...vcera vecer som bola vysmiata jak lečo, dnes par slziciek..to vzdy ked brusko zaboli tak neviem ci je to ok alebo nie...
ale ok, ideme na to s usmevom dnes! 😎
zajtra dam vediet ako som dopadla na ultrazvuku..
@embabuli daj vediet, aj ja idem zajtra, možno je to este skoro, ale už idem, potrebujem, aby mi zobral krv na vysledky štitnej žlazy, mám lieky a v tehotenstve treba zvyšit dávku,tak aj preto
@maxiberuska jasne, ale idem az vecer, vtedy sluzi moj doktor a chce ma zobrat na nejaku super ultrazvukovu masinu..
no v nedelu nevidel este nic, ale ocividne som mala daky posunuty cyklus, ..tak som zvedava ci teraz...
a som rada ze sa o mna tak stara, ked som byvala vo Finsku..tam sa s tebou bavia az po troch potratoch, ze co a preco ako..
@embabuli hm, pekne, aspon možeš porovnat
@miskadusko idem zajtra
...volala som na gyndu, objednala ma az na 9.11., lebo nemaju volny termin... ☹ skoda, som sa tesila ze sa dostanem aj skor.... a vsak dao vydrzim, vsak to je len tyzden... 😒 vy tie vase fazulky uz uvidite... tak aspon mi poviete ake to je... 🙂
@miskadusko jeejda ja to mam teraz praveze naopak, ja som plna sil a energie ale co sa tyka bolesti bruska tiez s ahned zlaknem ci je to ok a atak...alebo ked zakaslem alebo tak, lebo moja mam tak potratila - ked zakaslala.... ☹
@embabuli wow to budes matriadny ultrazvuk...daj si sravit aj foto... 🙂

@dandeska nechcem strašit, ale u mna to tak bolo, preto sa dopujem ovocim a zeleninou, ale ked to má príst, tak to príde, aj malý mi to zo školy može priniest, aspon vydržat prvé 3 mesiace