Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@ivulik20 fuuuha.... tak to skus este dako vydrazt a dufam, ze ti to co najskor napravia... zuby su svinstvo, poznám z vlastnej skúsenosti... ja som nastastie v septembri zubarku pochodila, zase po roku mi poopravovala pár zubkov co sa pokazili, tak hádam mi to zase rok vydrží...klop,klop,klop..... 😒 žienky, musíme len vydržať...!
.... tak už riešme mená... 🙂 ja by som chcela pre dievčatko Simonka, Laura, Sabina a pre chlapca Lukáš (po tatovi), Mathias alebo Patrik.... 🙂
@ivulik20 to je v pohode...vraj to neni dobre ked sa davaju rovnake mena ked niekto zomrie.preto sa mi paci ta varianta tobiáš.
ale magel chce strasne spanielske meno.nieco ako alesandro alebo fabio.pri scarlettke som si vybrala ja lenze to som rodila v irsku.no neviem ako to bude ked budem rodit tu ale meno tamyra sa mi strasne paci.muzovi sa paci isabell alebo elisabeth.je toho strasne vela a viem ze to urcite par dni pred porodom zmenim ako aj pri malej.
ona sa mala volat Emma-mae. tooo je este daleko....
aaaa uz som nieco nasla... a podla obidvoch čínskych tabuliek mi vyšlo dievčatko..... 😀 😀 .... takže uvidime.. 🙂
cinska tabulka...
mne vyslo dievčatko, super 🙂
@maxiberuska mne vyšiel chlapec 🙂
mne mala nevysla... a pri druhom uvidime 😉 teda ak bude 😒
ale segram to vyslo aj ja a sestry sme vysli 😀 😀
idem uz domkou z prace pekne pre malu a potom na tanecny.vecer sa ozvem.ahojte 😉
baby po 4 hodinach som vyliezla z postele, to sa dobre spalo 🙂 , teraz utekám pre Davidka do družiny , potom ešte nakuknem zatial caute
@maxiberuska super, aj ja by som si schrupla ☹ do 16.30 musím sedieť v robote, sakra ☹
.... teraz aby som si to zapamätala, že mi vyšlo dievčatko a potom v júli si to overila, či neklamú... 😉
mne uz za chvilu tiez padla ale ked si predstavym ten neporiadok co je doma, tak sa mi tam nechce... 😖
ja som najprv chcela dievcatko, ale teraz neviem je to 50/50. podla cinskeho kalendara mi vychadza chlapcek, tak uvidime co to nakoniec bude 😅
Ahojte dievcata, tak dnes som prespala cele doobedu 😔 strasne na mna dosla unava a k tomu vonku cely den prsi, take typicke anglicke pocasie....Uz na mna dosli chutky, stale do seba nieco pcham ale strasnu mam chut na kysle a sladke. Papam cukriky a robim si caj s medom a citronom aj mi to dobre urobi na to hrdlo, tak zabijem 2 muchy 1 ranou.
@lenka1108 , @alex21 vitajte lenka neboj, ja si tiez myslim, ze ked si uz raz // mala, tak uz si medzi nami. Ja to inac nechapem ako sa lisi kvalita tych baby tetov. Ja som si tiez jeden robila v predstihu lebo som uz nevedela vydrzat, ten bol taky lacnejsi a neukazalo mi ani ducha a o 3 dni neskor som uz bola na teste tehotna. normalne mam take nutkanie ako tu o tych testoch pisete, ze si este urobim jeden. Uz mam iba jeden posledny digitalny, potom mozno este 2 normalne ciarkovane...urcite si dalsie nekupim ale tie, co uz mam aj tak doma pominam nie? 😀
@zdenush88 k tej ankete, ja si myslim, ze to bude dievcatko ale kazdy okolo mna, ze chlapcek.Tak neviem, strasne mi zoskaredela plet, tak ako 2 teh pred tym, tak si myslim, ze si dievcatko zase berie krasu od mamky.

a teda dúfam, že injekciu mi môže dať, lebo bez nej si nenechám nič robiť 😲