icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

zabavka
20. jan 2013

@mistrall ďakujem, b-komplex mi vždy zabral, len som si nebola istá, či si ho môžem dať aj teraz 🙂

evkafi
20. jan 2013

Ahojte, je tú niekto z TRENCINA? 🙂

zabavka
20. jan 2013

@evkafi ahoj, ja som 🙂

evkafi
20. jan 2013

@zabavka ja som sa sem pristahovala a nikoho tú nepoznam 🙂 a pozeram,ze aj ty si v 13tt 🙂 tak to je skvele. odkial z tn si?

zabavka
20. jan 2013

@evkafi neni som priamo z TN, ale tak 10min autom od TN 🙂) Kedy máš termín?Ja mám preistotu dva 😀

evkafi
20. jan 2013

@zabavka no zatial je to 2.8 - ale to je ten prvotny 🙂 a ty?

zuzu188
20. jan 2013

dnes som začala 11 tt a váha ráno ukazovala -1,8 kg

lucka188
20. jan 2013

@zuzu188 Tak to som ti ich asi ja zobrala, lebo ja mam +1,8 😀

zabavka
20. jan 2013

@evkafi ja mám podla utz 1.8 a podla PM 6.8 🙂 som ani nevedela, že už som v 13 tt 😀

lucka188
20. jan 2013

@katarinka_brnka mne v 6. tyzdni brali krv do 6 ampuliek a na prvu poradnu v 13. tyzdni mam priniest moc a vysledky z ekg. a budu mi znovu brat krv.

marin.frist
20. jan 2013

@mistrall ahoj, ja mam tiez herpes na pere, asi ako bonus k prechladnutiu... a doma len herpesin, ktory sa v tehotenstve nema 😖 tak skusam tu masticku vo vajicku z oriflamu a dufam, ze sa to coskoro vstrebe....

evkafi
20. jan 2013

@zabavka takze sme na tom rovnako 🙂 a ktorym smerom byvas? teraz pracújes ci si doma?

zabavka
20. jan 2013

@evkafi smer Brno 🙂 ešte robím, ale dr. ma chcela vypísať už na PN, tak uvidím, dokedy budem ešte v práci. A ty robíš?

evkafi
20. jan 2013

@zabavka 🙂 ja som na rizikovom - cize som doma 🙂

zabavka
20. jan 2013

@marin.frist mne jeden 2 dni dozadu zmizol a teraz zas, ale je v kútiku. Predtým som potierala aj cesnakom, ten trošku pomohol, no zaberá mi vždy ten B-komplex, len neviem, či môžem bežné dávkovanie 3x1...

katarinka_brnka
20. jan 2013

@lucka188 hmm mne nekzala ani moc ani nic :(

marin.frist
20. jan 2013

@zabavka to neviem, vitaminy sa v tehotenstve nemaju davkovat tak, ako by si si ich davala mimo....

dasiacik
20. jan 2013

@katarinka_brnka
Ja idem o dva tyzdne.Mam prist na lacno a tiez doniest
moc.Ale,tiez netusim co mi bude vsetko robit.

mistrall
20. jan 2013

@dasiacik
@katarinka_brnka teraz vo vacsine moc zoberu na ambulancii, netreba nosit, , aj tak sa vysetruje len chemicky papierikom, kultivacie asi ani nerobia. Mne povedala ze netreba nalacno, ale den predtym aj v ten den treba dost pit aby sa lepsie odoberala krv

mistrall
20. jan 2013

@marin.frist @zabavka no podla mna ked si das 2-3 dni akutne B komplex po 3tbl denne tak to isto neuskodi, ja jem B6 vit denne jednu tbl, ked nezabudnem, doporucili mi to, myslim ze v akutnom stadiu je horis herpes , ako vela vitaminom, cize baby kludne do toho, a babo je uz aj tak velike a je menej nachylne na infekcie a kadeco ine, takze vitaminy pomozu vo zvys. davke, ked mate virusove ocohorenie, ( aj ked lokalne herpes na ustach nema dokozany ziadny prenos - na babo)

katarinka_brnka
20. jan 2013

@mistrall noo to povedala aj mne ze nemusim prist nalacno a ze vela vodicky aj aby som tam neodpadla tak asi bude brat viac krvicky

mistrall
20. jan 2013

@katarinka_brnka hej hej, ja som dam nieco lahke na rano, asi nie sladke, aby som nemala glykemiu nad normu, a budem sa snazit vela pit den predtym ( aby bola zriedena krv a lahko sa brala ) a v to rano , aby som im tam nacikala do poharika 😀

katarinka_brnka
20. jan 2013

@mistrall nooo asi tak aj ja ale ja idem az na 10:30 ale nevadi a uz mi KONECNE vypise tehu knizocku takze uz budem oficialnou tehulkou 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

mistrall
20. jan 2013

@katarinka_brnka ja idem az piatok na 9tu, tak dufam ze tam babo pekne bude, aby nezopakovalo co minule, ale duuufam ze teraz si tam dnu pekne lezka a hovie 😀 😀

katarinka_brnka
20. jan 2013

@mistrall a co sa stalo ak sa smiem opytat a v ktorom tt si?

mistrall
20. jan 2013

@katarinka_brnka no akurat dnes som zacala 12tt 😉 v maji min. roka som bola tiez na kontrole v 12tt a babo sa nekonalo - missed abort, potom kyret atd...tak teraz dufam ze to bude ok, pevne verim, ze mam druhu sancu 🙂

katarinka_brnka
20. jan 2013

@mistrall ale urcite ze ano treba len tomu verit vsetko bude v najlepsom poriadku 🙂

moonica
20. jan 2013

Ach baby ja som dnes taku deku chytila.. ja by som si uz tak chcela uzivat tehu a nebat sa furt ci zase nebudem krvacat a podobne... ☹ i ked viem,ze babo by v ohrozen byt nemalo... bojim sa chodit cikat co zase na papieri najdem ☹ nechcem treti krat v nemocnici lezat... :(

@mistrall drzim palce, uvidis,ze to vsetko bude v poriadku... 🙂 ty si z BB?

pasad
20. jan 2013

@moonica no mne je dnes dnes tiez tak vselijak psychicky. zrazu ma prepadli obavy, ci to vsetko zvladneme a tak... dufam, ze sa z toho vyspim. tie hormony fakt davaju zabrat.

moonica
20. jan 2013

@pasad no ved toto, tie hormony... 😀