Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@marley7 no našla som ju hned 🙂 http://www.zzz.sk/?clanok=5985
Baby je mi strašne smutno a začínam upadat do depresie.neviete mi niečo poradiť aby som tomu neprepadla úplne?
@freyjanr nebud smutna, uvidis ako rychlo to prejde! !! Ja som sama uz od 18. Decembra a priatela uvidim az koncom maja....a odvtedy som ho videla len 1 jediny den (viac nevyslo ). Existuju mobily, net...vezmi si to tak, ze moj priatel este ani necitil pohyby babatka a som tu a nedepkarcim!!!! Neaky typ aby si to zvladla a neupadla do depky??? Zavolaj si domov kamosky, spravte si neaky babsky vecer, chod do kina na neaky film, na ktory by si s priatelom nesla, uvar alebo upec si take veci co priatel nema rad.... Ja som precitala trilogiu 50 shadows of Grey za tyzden....ale pokial tu nemas priatela, tak neodporucam, pretoze ja som bola potom z toho taka nadrzana, ze som nevedela co so sebou 😀 ale neaka knizka ti pomoze vypnut trosku a nemysliet na to, ze ti je smutno!!!!
@freyjanr ja som bola pri prvom tehu skoro cely cas sama, ale mala som perno v praci, takze som sa nejak zabavila, no a po veceroch sme skypovali, co my viac liezlo na nervy ako upokojovalo, lebo sme mali akurat divny net a pocula som kazdu tretiu slabiku a neskutocne nervy som z toho mala, vsak si nieco najdi co ta odputa od toho, ze si sama
@freyjanr co sa tyka barliciek proti depke, urcite po fyziologickej stranke pomaha magne b6, pobyt na slniecku a prechadzky, ak sa da, aj zdravy a dlhy spanok. co sa tyka zaujmov, v taky cas treba skusit citat casaky, lahke knihy, nic, co by ta zameriavalo na vlastne vnutro. same povrchnosti. ak mozes, skus si stiahnut nejaku seriu oblubeneho serialu. surfuj po nete, co sa tyka vybavicky pre babo. to su take vseobecne typy, proti smutnej nalade. ak ide o smutok za partnerom, asi plati to, co pisu baby hore. drzim prsty. su to teraz hlavne hormony.
@freyjanr aj my sme oddnes bez tatika na 6 tyzdnov 😢 ale neboj,ubehne ako voda,ja okrem toho som este aj sama na maleho,no a ver,ze je to o to horsie,kedze neposedi ani minutu, 😀 a do roboty nechodim tiez,som doma od marca 😖 uzi si ten pokoj,ze nemusis nikoho obskakovat 😀 pockaj ked bude babo,to uz sa nezastavis 😀
@adamkohlusko aleco a ja som si myslela že to bude ľahšie ked sa malý narodí že nebudem taká sama.a tvoj prečo odišiel?
robi vo svedsku,no s takym sidlom ako je nas Adamko a bruskom, mam co robit 😀 ale ber to tak ,ze viac ho budes pri sebe potrebovat ,ked babu pojdu zubky a podobne...to ti pomoze aj hodina ked ti niekto drobca pobavi a ty si oddychnes 😉 nas maly prespal prvykrat noc,ked mal 3roky prec.narodil sa v anglicku,takze okrem muza mi nemal kto pomoct,domov sme prisli az ked mal maly 3 roky
@adamkohlusko no vsak som zvedava kto pomôže mne.drahy aj svokor sú furt na kamióne,rodičia vo švajčiarsku,brat anglicku a ja neviem o deťoch absolútne nič len o nich snívam už roky 🙂
@freyjanr tak to bolo aj u nas,ved ani ja som nebola pred tym mamina,kym som mala Adamka 😀 tiez som sa vsetkeho bala,ale neboj,to ti pride uplne automaticke vsetko.tu si este 4 dni v nemocnici minimalne a ukazu ti co a ako,ja som porodila mojho 2860g a 47cm cervika vecer a rano som isla domov,ani mi ho nekupali,nic 🙂 a 6.7. oslavi 5 rockov, 😀 takze v pohode prezil 😀 😀 😀
@adamkohlusko cozeee?to v anglicku ta takto poslu domov???
@adamkohlusko a jak to zvláda tvoj drahy?lebo mne je v prvom rade luto toho môjho že musel odyst preč odo mňa aj od všetkého koli peniazom
@freyjanr no v anglicku ides domov po cca 5-6 hodinach aj s babom,proste ti ho podaju a ides.po cisarskom 24 hodin 😀 preto mi to pride smiesne,ked tu niektore baby pisu,ako musia po porode nastahovat mamy,svokry a podobne 🙂
no tatik to zvlada tiez tazko,hlavne kvoli malemu,ale sypujeme kazdy vecer,smskujeme,takze sa to da zvladnut.na jesen bol prec 2,5 mesiaca,tak teraz uz chce cchodit len klasika 6 tyzdnov a 2 doma,ako sa chodi.vtedy potiahol dlhsie a ubehlo to celkom rychlo. 😉 ber to tak,ze aspon ti rychlo ubehne tehu,lebo nerozmyslas,kolko mas este dni,ale kedy sa ti vrati drahy milovany a ani sa nenazdas a mas ho doma 😀 a potom uz za chvilu babo 😵 my s malym si strihame meter ako na vojne,ubieha to rychlo .uvidis 😉
@evkafi ja nemám až taký veľký opuch, ako ma to skôr bolí, octan mi ten opuch troška ešte uľaví, ale bolesť mi neodíde a proti bolesti si nemôžem dať na to nič...ešte som rozmýšľala, že si v lekárni kúpim arnikový krém alebo masť, to by mi asi uľavilo aj od bolesti, musím sa spýtať mojej lekárničky 😅
poradnu mame uspesne za sebou....24 + 4 a 780 gramov !!!!! pani Dr. mi vravi....hmmm, vy ho teda pekne zivite 😉 co dodat, je to proste macek 😀

@marley7 mala som jednu perfektnú stránku kde bolo presne napísané kolko kusov čoho by som mala mať.idem ju skúsiť pohľadať a ked tak pošlem ti ju