Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@babatko2012 ahoj, čítam že pozeráš po camarello sevila, neviem či si ho už videla na živo, ale my sme ho nedávno kúpili pre našu babuľku a vyzerá naozaj dobre. Kúpili sme ten béžový, no skôr hnedý ako béžový, ale je parádny, vrelo ho odporúčam..
@veronikuskars ahoj, no ja som už dopozerala.....mne sa tiež páčil práve ten hnedý 🙂 ale mm mi ho v obchode neschválil...nepáčili sa mu kolieska- on totiž vyberal kočík podľa tvaru koliesok (ako na aute) a ani strieška sa mu nepozdávala. Mne sa páčil a mal naozaj veľkú vaničku. My sme v piatok zajednali hnedý Cam dinamico, tak hádam nebudem banovať a dobre nám poslúži (nám Cam a Vám camarelo) 🙂
To moje dieta asi tancuje odzemok v tom brušku 😀
@henriett19 aj to moje momentalne 😀
@jana201 @henriett19 moje detto. ja len dufam, ze ked sa narodi, nebude buntosit v take nocne hodiny, ako zvykne kopat...
Este k tomu lezaniu,myslim,ze presne tak ako sa drobec aj vase podvedomie vzdalo lezania na bruchu tak je to aj s chrbtom,ak sa vam takto tazko dycha a zmena polohy,ale ak sa tak poukladam v noci pocas spanku tak je to v pohode,a este ako lezite ked vas pri hroziacom potrate napolohuju,hlava dolu a nohy hore🙂
@freyjanr moj sa hýbe rovnako v akejkoľvek polohe mojej, či stojím, či sedím, či ležím, či sedím na záchode, furt sa vrtí 😀 😀 dvakrát za deň si dá šlofíka a zase sa vrtí 😀 😀 prvý syn nebol v bruchu takýto aktívny, bol oveľa kľudnejší, zato teraz je vrtula 😀 tak som zvedavá, aký bude vonku tento náš druhý zázrak 🙂
a točí sa mi ešte hore hlavou, dole hlavou, viem podľa toho, kde štikúta 😀 😀 dnes ráno štikútal dole, takže hlavičku má dole 😉
@lily14 ja sa v noci zobúdzam na chrbte, ale lepšie sa mi spí na boku, no v spánku sa furt pretočím na chrbát...ja to neriešim, lebo keby to môjmu telu nebolo príjemné, tak sa tak neotáča 😀 necítim sa zle keď ležím na chrbte, záleží asi aj od uloženia maternice, niektoré baby majú až mdloby, keď si ľahnú na chrbát, lebo im maternica pripučí dutú žilu. Snažím sa ležať na boku, je mi to pohodlnejšie, ale v spánku sa krútim sa kade tade 😀
@pasad u nas naopak cely den kopka jak besna a vecer hajka ale presne o 7dmej mam budicek :P
@pasad môj krpáň väčšinou tiež len vnoci kopka 🙂
beriete uz niektora tabletky na zelezo ? ja beriem jednu denne a aj pri prvom som brala a len verim ze ma nebude opat tak upchavat lebo konecne mi travi lepsie a teraz mi dal zelezo 😀 tak som asi na zaciatku 🙂
@katarinka_brnka tak to mas super, dufam, ze to vydrzi a budes mat kludne noci.
@henriett19 moja tiez pravidelne v noci. cez den len ked som v praci a uz dlhsie sedim, tak zacne, aby som sa postavila na chvilku. asi ju to tam tlaci, ked sedim za kompom.
Uz sme spat na Slovensku. Ako dobre mi bolo doma 🙂 Vsetci nas obskakovali, co som chcela to som mala heheh 🙂
No dnes uz to nie je take krasne, sme v praci a strasne sa mi nechce... Ten posledny mesiac bude asi najdlhsi! Najradsej uz by som isla na matersku. Malinky s kazdym dnom kope silnejsie a uz nekedy to aj boli a nedava mi spat.. bude to sranda ked k tomu teploty vystrelia na 30 stupnov...
@pasad No je to mozné mna cez den menej kope ale celu noc si to potom vynahrádza
@jana201 ja beriem tri denne, kedze ho mam malo a v spojeni s mojim nizkym tlakom mi to dava obcas riadne zabrat, hlavne sa bojim, aby som niekde nesvihla so sebou o chodnik.
@pasad noo to teda uvidime ak bude taky spachtos ako ja tak sa mam na co tesit....
@margaretka35 @katla no ja mam tiez tlak 93/62 hoci kedy :D a magnezium tiez beriete ? ja 2xdenne len verim ze nebudu po tom zeleze opat zapchy 🙂
Kocky ja mam obcas vecer pocit,ze prasknem,🙂 brusko ma riadne taha,je cele napate hlavne okolo pupka,po chvilke to prejde,ale obcas mam pocit,ze viac uz ani narast nemoze🙂 a to este nie je take velke🙂
Ahojte dievcata,
strasne vas zamedbavam.........vobec nestiham, zabudam. riesim, pisem zoznamy.......nakupujem vo velkom.
kocik sme vybrali cam cortinu, dostala som nan same odporucania, paci sa mi ako vyzera, tak nebudem spekulovat lebo nevyberiem do sudneho dna.
ale ine som chcela, mne uz sa naliali prsia. mam mlieko. neviem si predstavit ako takto vydrzim tie tri mesiace co nam zosavaju. mate niektora rovnaky problem??
a co mena?? vybrate? ake dievcenske prevladaju, nech som v obraze ci mi to moje uz niekto nevyfukol 😝 😉
@jana201 aj magnezium beriem, zo zaciatku tehotenstva som brala vitaminy ladevita, tie ma zacali prehanat, tak dufam, ze so zelezom a magneziom nebudem mat problemy 🙂
@borocka ten sa pacil aj nam no nakoniec sme kupili jane muum rebel 🙂 verim ze bude dobry 🙂 a pisem zoznamy tiez :D prsia naliate taktiez a take tazsie,,, ale ma chytaju take zaciatocne krce po nociach do lytka ale stihnem naronat rychle nohu a prejde to.. a meno ? my cakame opat chalpceka tak s dievcenskym menom ti neporadim 🙂 ale my davame pre druheho syna Leonardo 🙂 teda zatial sa nam paci jedine to 🙂
ahojte tehuľky... ak potrebujete tehu nohavice, tak dnes ich môžete mať za 3 eurká/ks 🙂 -výber z môjho bazáriku. krásne tehuľkovanie 😎
@darka2001 aj mne sa to robí počas dňa už častejšie, také pnutie a hneď to povolí...no trénuje už maternička 😉 a pocit, že prasknem mám hlavne večer, keď som po celom dni najedená 😀 😀 najlepšie je mi doobeda, bruško akurátne 😀 😀
@jana201 aj ja mám krče v noci do lýtok, ale jak si dávam večer po večeri magnézium 1x500 mg tak mi to tak často nerobí 😉

@marley7 až okolo 30tt sa začínaju deťušky otáčať dole hlávkou.niektoré však aj ovela neskor.týž.dva pred porodom.