Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@enynka30 cauko, bola som na prednaske v ruz. nemocnici o porode a sestonedeli. EPi tam len spominali tak okrajovo, lebo az buduci pondelok o 13.00 bude prednaska vyslovene o epiduralke. resp. kazdy druhy pondelok v mesiaci byva tam na 9.poschodi. len tolko hovorili teraz, ze sa oplati vybavit vopred v kazdom pripade ten papier s informovanym suhlasom. zaplatit to netreba este teraz, to staci ked prides do nemocnice uz rodit. tam pekne zaplatis v pokladni ak chces (152 eur), ale potom ked pocas porodu povies, ze to nepotrebujes alebo ked sa nestihne uz podat , tak ti vratia 90% poplatku. ale podrobnejsie o postupe a rizikach urcite povedia buduci tyzden. ak by si nemohla prist, tak potom buduci tyzden ti mozem poslat tu na MK vsetky informacie 🙂
@niki18 ja som zvedava co to je... ale zase neviem kedy zacnem cvicit aby som si neprivolala predcasny porod... a kde si ho objednala? novy ci tu na MK? lebo ja som chcela len novy,ale potom som zistila,ze na to potrebujes tak ci tak kondomy a spec.gel - cize to mas ako u dr...tiez ma len jednu sondu a na to natahuje kondom... tak som si kupila tu na MK
nazdarte baby..Ja už mám predporodné sny,či ako to nazvať.Narodilo sa mi dieťa s mieramy že 51 cm a 4560g... 😀 😀 NO neviem neviem,kedže ani brucho na to nemám a malý vobec nie je taký velký že by za mes.dal tolko g 😀
Poslíčkovia graduju,už mi začína riťku stískať,ked si predstavím tie predporodné bolesti..fúha.neteším!!! 😒
@jankako ja som mala 3 noci po sebe taketo sny, ze som rodila...v prvom som porodila dievcatko, aj ked cakam chlapceka na 100 percent , lenze to dievcatko uz malo 2 roky a ani mi ho nechceli dat...na dalsiu noc sa mi snivalo, ze mi pri cisarskom vybrali z tela modreho plysoveho mimozemstana, ktoreho mi pre istotu ani nechceli ukazat a posledny sen, tak to som porodila neakeho akoze indickeho princa, ktory sa ale uplne podobal na môjho chlapa, az na to ze to bol IND!!!! :D
o cca mesiac predam epino kto by mal zaujem 🙂
Baby to mate nieco o EPI-No
Obsiahla diskusia https://www.modrykonik.sk/forum/3-trimester/epi-no-balonik-2/
http://www.webstores.sk/media/dokumenty/produkt...
Tiez ho idem objednat uz som rozhodnuta. Ale novy - neviem si predstavit pouzivat uz pouzivany.
Ahojte dievčence ako sa máte?co nové?ja som sa dneska pre istotu pobalila do pôrodnice 🙂
v 33. tyzdni.
hej, našťastie áno. Prvý rok bol hektický, kontroly u rôznych odborníkov, cvičenie. No do roku a pol nás vyradili u všetkých 🙂 Iba je vraj trochu hyperaktívny 🙂
pribrala tu niektora tak brutalne jak ja? (+18kg)
veru, veru, ďakujem 🙂 I keď ja až takú ťarchu nenosím, práveže som počas tehu schudla. Akurát mi vadí tá nemotornosť 🙂 Ale som rada, že nie je prílišné teplo 🙂
@freyjanr v podstate hej, po prvom tehu mi doki nasadil antikoncepciu (aby som po cisaraku hned neotehotnela) a ked som ju vysadila, hormony sa zblaznili, za par mesiacov som pribrala 15 kg, no a potom sa to tazko zhadzovalo. Az ked sme chceli znovu otehotniet a neslo to, sa prislo na to, ze mam nejaky hormonalny problem. No a v podstate som zacala priberat az pred mesiacom.. a odvtedy mam len 2 kg navyse.
a preco si isla cisarskym v takom skorom tyzdni?

neviem co je epi no 🙂