Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@lylkatomaskova tak to si ani nechcem predstavovat.... to je mi jasne, ze by som chcela hned sekciu a do tej porodnice by som rodit nesla. ani nahodou, ved sa mala mohla udusit, ach jaj
Baby neviete čím to môže byť teraz mi ľavej bradavky tečie take ružové až červené kolostrum ako tecie mi to už dlho len tá farba je mi čudná mohla mi tam prasknut cievka? Hm? 😒
Juj chcela som sa Vás ešte spýtať ako ste na tom s monitorom dychu.Treba to netreba to je to prospešne či nie a ak áno tak aký monitor.Ďakujem za každú odpoveď
Baby aj vy mate v tomto teple v jednom kuse tvrde brusko?Tvrdnutie je normalne, ale ja mam taky pocit napatia v brusku skoro vkuse a je to neprijemne. Neviem ci itekat do nemocky nech to pozru alebo len prezit...urcite je to z tepla. Neviem si predstavit ze by ma teraz zavreli do rozpalenej nemocnice. A este mam doma malu dcerku nechcem ju tu teraz nechat tak zatial cakam co z toho bude...
@beruska1311 ahoj hej ja som mala včera hrozbe bolesti ale nepravidelne a odysla mi aj hlienova zatka takže tiež dúfam že má to nechyti v tomto teplé ale neska je zatiaľ kľud aj ja sa snažím nič nerobiť a byť v klude a chladit sa aby som si to nevyvolala...;)
@beruska1311
Ano,aj ja mam nonstop tvrde brusko.Alebo skor je to
take napnutie.80% dna je take ako kamen,ci uz lezim,
alebo chodim.Ci je to rano alebo vecer.Ale,to uz je asi
normalne teraz.Ty beries magnezium?
@lylkatomaskova kazdy ma na to iný názor,ja ho určite chcem.najlepšie su baby sense a dajú sa požičať za 6eur na mesiac.jedna firma ich požičiava po celom slovensku,ked chceš dám ti číslo a oni ti povedia v ktorej lekarni si ho môžeš požičať
@dasiacik Nie praveze magnezium uz nechcem brat teraz mienim rodit normalne a rychlo tak to nechcem tym magneziom zbytocne zastavovat. Viem naisto ze je to z tepla a teraz v tomto stadiu je aj normalne tvrdnutie bruska len pri dcerke som to nemala nonstop ani to nebolo take neprijemne tak duam ze malej sa nic nestane.
@ada510 http://www.nadaciakrizovatka.sk/kontakty skus na jedno z tychto cisel volat,ja som tam volala asi pred dvoma mesiacmi a povedali mi ze u nas v nitre sa daju v dvoch lekarnach zapozicat
@beruska1311
A co by sa mohlo stat z toho tvrdnutia???Ja tiez magnezko
neberiem.
@dasiacik union bola súper tiež sme s ňou nemali problémy ale pred nedávnom mali mesiac výpadok a vsetky nemocnice odmietali ošetriť jej pacientov...jediné toho som sa zlakla a hlavne sa bojím čo to bude ked bude len jedna poisťovňa ale zistím si čo setko ponúkajú babetkam...;) a zvazim to lebo zase VŠZP tí tí nedajú myslím nič...
@dasiacik no neviem radsej nad tym ani nepremyslam...len mam pocit ze ked mam tvrde brucho a ledva dycham tak ci ma mala dost kyslika. Ja si picham inj.na riedenie krvi tak sa trosku bojim toho.
@dasiacik len ta doplnim, ze v unione sice monitor pozicaju, ale okrem dietata tam musia byt zapisani aj obaja rodicia. - aspon tak som dostala info, ked som sa na to pytala. Ak nie su zapisani, musia si podat prihlasku, aby boli poistencami od nasledujuceho roku (teda, ze sa prehlasuju zo svojej zp do unionu). A pristroj poziciavaju do doby dovrsenia 6 mesiacov dietata.
@freyjanr Juuj to by bolo super veľmi by si mi pomohla ďakujem.
a ktorý je dobrý ten čo sa pripína na miminko alebo ten druhý ta podložka či čo ja viem čo to je
@lylkatomaskova mrkni trošku vyššie písala som link na stránku kde su kontakty aj všetko
@freyjanr Ano ano všimla som si ďakujem
Ako prežívate tieto neskutočné horučavy?
@lylkatomaskova nie je zaco a co sa tych horúčav týka mám napustenu vaňu a každu chvíľku si do nej ľahnem a potom sa mokrá postavím pred ventilátor :D
No,mykoza ustúpila po druhom vklade,chvalabohu.
len včera bol iný extrem.Drapla som od dcérky tú buršnú virozu.som lietala po pohotovostiach,kedže ma odmietli na jednej pichnuť. 😠 čo vám poviem.zvracačky,preháňačky.Malý musí byť inak v šoku že nejem.Dneska som ešte taká slabá.dúfam že už mi nič nebude.skúsim sa najesť naobed.Nohy mi parádne odpuchli.úplne tenké.
@lylkatomaskova ja momentále sedím v kuchyni a fúka namňa ventilátor.
@lylkatomaskova Mam pocit ze uz umrem nespim nevladzem stat na nohach...horsie je ze sa treba postarat o dcerku inak by som cely den lezala pred ventilatorom s mokrou handrou na sebe... 😒

@jankako aha tak čipky 🙂 ja som len nepoznala to slovo vklady tak ma to zaujalo