Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@ada510 no ja našťastie neopucham ale až mi je smiešne jaka som pomalá.som išla dneska pred obedom do potravín a to mám najprv od baraku taký kopec.potom 30 schodov a hneď je obchod...normálne to netrvá ani 5 minút ale to jak som sa tam dneska po mini krocikoch suchtala bolo naozaj na smiech
@ada510 sa este nacakas 😀 aj ja mam nohy ako papuce, ventilator na mna fuci,byvame na 3.poschodi bez vytahu a mam 5 rocneho neuveritelne energetickeho syna a tatina mame v zahranici,takze vsetko musim zvladat sama... 😝 a aj tak stale nic... 😅 mala je srandistka, od siedmeho mesiaca sa tlacila akosi von a teraz ked uz moze tak nic 😠 opica mala ako aj jej brat 😅
@adamkohlusko podobne aj môj sa pýtal v 29tt ale nadopovali má magneziom ale teraz mám pocit že AK by som si pobehala tak to príde lebo akonáhle robím niečo namahavesie dostanem bolesťi tak dá držím v klude lebo v tomto teplé sa mi rodiť nechce heh ..:P
baby odisla vam niektorej hlienova zatka?
inak na tych pasoch co vlastne meraju? pohyby ci tep babatka ci co ? 🙂
@evkafi na CTG su dva snimače- jeden snima kontrakcie, druhy tepovu frekvenciu babatka...podla toho,ako babatko reaguje na kontrakcie sa da odhadnut, či je OK
@dulkagabulka dakujem, aj tak sa v tom nevyznam... na akej hodnote je krivka uz v kontrakcii?
@evkafi to neviem 😉
Ahojte tehulky, ako casto moze za den tvrdnut brucho? Mne zacalo pred dvoma dnami a kazdu hodinu, niekedy pol hodinu na niekolko sekund... V prvom tehu som nic take nemala 😖
no co dievcence tesite sa na zajtrajsie ochadenie???? 🙂
Baby tak mne odišla zátka v piatok ráno, celý víkend sme čakali či niečo nepríde, tak sa mi už nechcelo ísť na dnešnú poradňu, ale nič... No a dnes posledný ultrazvuk za nami... Mna celé tehu dr. odspodku nepozeral, takže som nevedela do čoho idem a teraz takýto šok... až sa krvácanie trocha spustilo, ale vraj je to ok... Teší ma, že malinká je pripravená, odhad 3200 g, ja otvorená na 2 cm, ale poviem Vám, hrozné vyšetrenie - ani chodiť neviem, tak ma všetko bolí ☹ V piatok 2.8. mám termín, ale vraj to môže prísť už každú chvílku... Hodina, den, dva, ako sa malá rozhodne 😀 Poviem Vám, ja také kopance dostávam, až mám pocit, že sa sama von vykopká 😀 Tak už nech to nejako dobojujeme do zdárneho konca... Hoci začínam mať reálnejšiu predstavu o tom, čo nás čaká, stále verím, že to bude rýchle a spolu to všetci traja úplne prirodzene zvládneme 😀 " Pozitívne myslenie 😀 "
@michalaforb podla toho čo popisuješ ti lekar zrejme urobil Hamiltonov hmat 😒
Mám taku otázku.vsetkym vám tece mliečko?mám 3 kamarátky ktoré behom najbližších 5týždňov porodia a všetkým tece okrem mňa.bojím sa ze to znamena ze ja nebudem môcť kojit :(

No vidím že sme asi vsetky pod ventilatorom s opuchnutymi nohami je to hrôza bruško mi tvrdne tak každých 30 alebo 20 minút zatka je odydena no cítim že sa to pomaly blíži...ale nech tam este počká kým sa ochladi...