icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

jaanka3
10. jún 2013

@mayyyyka juuuuuuuuj drzte sa!!!!! ☹

jaanka3
10. jún 2013

@blondi2 ja viem ja viem 🙂 ale ja som si vsugerovala, ze kedze pri Martinke mi to ukazalo uz 8-9den tehu tak som si myslela, ze aj teraz to uvidim.... ☹ dnes si chcem kupit ovulacny test. vraj ak som tehu tak sa tam ukazu kraaasne 2 ciarky. 🙂
baby asi si pomyslite, ze mi sibe, ale ja som si objednala vajicko 🙂 chi chi.. ale kedze ja som sa straaasne do jedneho zalubila a komoska mi ho zohnala nove za taku cenu, ktora sa neodmieta, tak som neodmietla 🙂
@tahivka ja som sa pri rvom tehu neskutocne tesila, ze mi narastu prsia... chlap sa ma pyta v 9 mesiaci.. laska a to kedy ti maju narast prsia??? 😀 u mna sa nepohli ani o cm samozrejme ked som kojila tak to bola parada, ale vtedy sa ma muz nemohol dotknut inak ho ostriekali mliekom 😀 😀 😀 😀

cukrik580
10. jún 2013

baby, tak ja by som sa k vam chcela pridat, dnes rano mi vysiel pozitivny testik, posledna ms bola 4.5. a termin porodu mi vysiel na 8.2. 😀

jjana17
10. jún 2013

@matabah ahoj.ja som dnes bola na prehliadke.bolieva ma spolok brucha.brala mi krv ale na sone nič nebolo.cme sliznica zväčšená .vo stvrtok kontrolné sono a výsledky z krvi .mám strašný strach aby to nebolo mimomaternicove

jjana17
10. jún 2013

Tak kocky dnes som bola na gynde. Nič nebolo vidiet.doktorka že sa jej aj niečo zdalo ale tak to nebolo poriadne vidiet tak zatiaľ nič.len mi krv brala a vo štvrtok výsledky a ďalšie sono .ale a som sa jej pýtala na to pobolievanie brucha že to je v pohode .ale keby ma bolo silno ako pri kontrakciach alebo začala krvácať hneď s taškou do porodky.to by znamenalo mimomaternicove .z toho mám veľký strach.ale že ona myslí že som ale je to maličké vychadza to na 4/6

zemruska
10. jún 2013

ahojte asi sa aj ja ku vaam pridam a teraz mi poradte ukaze mi nieco clear blue ked mam na teste len taku slabu ciarku ...oplati sa mi s nim testovat dnes ?

jaanka3
10. jún 2013

@zemruska kedy mas dostat mrchu?
baby ja asi nic ☹ dnes som si robila test a este nic.. uvidime ci dostanem mrchu.. ak nie az potom sa testnem

zuzu1104
10. jún 2013

kočky, tak ja som dnes preplakala snáď celý deň, HCG v krvi sa mi znížilo, vyzerá to na zamlčané tehotenstvo, som z toho totálne v ...., ešte mám počkať na výsledky z krvi, čo mi brali dnes a aj na sono, ktoré mi bude lekár robiť v stredu, ale už mám veľmi malinkú nádej a preto aj hlavu v smútku. Tak som sa tešila, že budem k vám patriť a vytešovať sa vo februári z druhého bábätka :(

zemruska
10. jún 2013

@jaanka3. 13,14,jun mam dostat ale uz cakam u doktorky uvidim co mi povie

zemruska
10. jún 2013

@zuzu1104 to je mi luto ☹

amanda683
10. jún 2013
jaanka3
10. jún 2013

@zuzu1104 pevne verim, ze to bude v poriadku a aby nastala niekde chyba...

@zemruska tak skoro si isla k dokyne??? 😀 no a vysledky su ake?

zuzu1104
10. jún 2013

@jaanka3 ja si myslím, že nestala, už asi dva dni sa cítim zvláštne, možno si to len namýšľam, ale bola by som najšťastnejší človek, keby to nebola pravda a bábätko by bolo v poriadku,veľmi by som to chcela, ale musím sa zmieriť aj s tou zlou variantou, ktorá je pravdepodobnejšia

os
10. jún 2013

joooj, nejaky hnedy vytok som mala... k doktorovi idem az buduci tyden... tak uvidime

zemruska
10. jún 2013

@jaanka3 vysledky su take ze nevidela nic co je asi normalne kedze som len 24DC ale sla som tam preto lebo mam stale bolesti v podbrusku, zaludok mi plava avsak prsia ma nebolia test mam ciarku ale slabucku povedala ze pockame este 2-3 tt a potom mi urobi sono ...tak asi tak

jaanka3
10. jún 2013

@zemruska aj mna boli podbrusko uz 2t ale inak nic ☹ ani ciarka ☹
@zuzu1104 silno drzim palce!!! aj na nohach!!!

zemruska
10. jún 2013

@jaanka3 mna boli sem tam pichne zaludok plava a ciarku mam od stvrtku co som prvy krat testla tak silnie ale stale je slaba ...uvidim pockAm najblizsie skusim testnut na narodeniny o tyzden

kamea858
autor
10. jún 2013

@mayyyyka je mi to velmi luto, drž sa

matabah
10. jún 2013

@jjana17 ,nebojkaj,ešte je skoro,hádam to dobre dopadne budem držat siiiiiiiiiiiiiiilno palce!!!a ver a mysli pozitívne!!! 😉

matabah
10. jún 2013

@zuzu1104 to ma mrzí...ale hlavu hore!!! bude dobre,uvidíš!

zuzu1104
10. jún 2013

@matabah ďakujem ti, snáď áno 🙂

barcelona94901
10. jún 2013

@zemruska ukáže 😉

tinka1003
10. jún 2013

@lucul ty si pocas tehu isla dole 10 kg, ja som pribrala 10kg, co je ale aj tak fajn, cele tehotenstvo som vyzerala dobre, brusko nevelke, po porode mi ostali take 3 kilka, velmi som sa tesila a cakala ze kojim pojdu aj tie dole. Ale skoncilo to tak, ze som pocas materskej pribrala na vahu aku som mala v case ked som isla rodit. Hruza des. Som zvedava, ako to pojde pocas tohoto tehu, uz teraz mam pupek ako s Kubkom v piatom mesiaci. 😒
@jjana17 vitaj, ja so m na gynde zatial nebola, ale chystam sa, len zhanam gynekologa
@mayyyyka to ma mrzi 😔
@blondi2 ved to...mne to vychadza tak, ze kubko by mal ist do skolky presne v case ked sa mu narodi surodenec. On je dost citlive dieta, taky mojkacik, takze sa obavam ako to bude vsetko zvladat. Uvazujem, ze ho dam az v troch, nech je aspon pol roka s nami doma, tu sa ale bojim, aby mu nedali deti pocitit, ze je novacik, ked sa uz budu pol roka poznat a on medzi ne pride neskor.

tinka1003
10. jún 2013

@figurka1985
@tahivka vy ste podarene sopky 😀.

lexi27
10. jún 2013

Ahojte kocky, tak mne dnes prisiel list od midwife a na prvu konzultaciu idem az 28.6. To su skoro 3tyzdne a menzes mi bude meskat uz 36 dni :( tu sa s tym moc neponahlaju , ach jo.

tinka1003
10. jún 2013

@jaanka3 juuj, to mne sa prsia hned pekne naliali...taaak sme sa obaja tesili...manzel sa ale prestal dost skoro tesit, lebo mohol na nich akurat tak popozerat a slintat...ak teda nechcel mlieckovu sprsku 😀. Tento vikend u nas boli kamosi, kamoska je tehotna, tak moj manzel upozornoval jej muza, ze na rok moze na kozenky zabudnut 😅
Blahozelam ku kupe vajka, no nekup za dobru cenu, ze? Urcite ho vyuzijes, ak nie teraz, tak neskor. Drzim prsty aby to bolo teraz...kedy ocakavas mrsku?
@cukrik580 jeeej, ahoj, mame rovnaky termin porodu 😉
@jjana17 snad je to este velmi malinke. Ked som chodila na gyndu v Brne, lekarka mi vravela, ze berie na prve vysetrenie az po 10tt, musela som ju uprosit, aby ma vzala o dva tyzdne skor.
@zuzu1104 velmi drzim prsty aby to bola ta prva - dobra varianta.
@zemruska v nejakom pribalaku k testu som citala, ze nezalezi na intenzite ciarky...hlavne ze tam je.

stanka810
10. jún 2013

@tinka1003 ty zhanas gyna v BA? uz mas nejake vyhliadnuteho...lebo ja byvam v BA a mojho mam v TT a nechce sa mi tam cestovat, navyse sa stahujeme na zahorie v lete ale do porodu budem nadalej pracovat v BA cize tu by mi to bolo pohodlne

stanka810
10. jún 2013

@figurka1985 tak ako priznaky?? prsia nic 😀 😀 ja som nenormalne ospala, neviem ci ten utros, ale ledva zijem, praca, spanok, praca, spanok, nie som schopna nic a to dokoncujeme dom a je najviac roboty 😀

jaanka3
11. jún 2013

@tinka1003 zajtra ocakavam... myslim si ze sa dostavi, ak nie zajtra tak neskor... ved som vcera nemala ziadnu ciarku ☹ asi sa budem s vami musiet tu rozlucit :(

figurka1985
11. jún 2013

@stanka810 ahooooj spiaca princezna 🙂
ja stale skoro nic... teda- unavena som... ale este to akosi zvladam.... 🙂 cicusky bolia uplne slabucko. Sem tam citim podbrusko-tak mierne....🙂 Ziadne nevolnosti, klop, klop...🙂 ja ked budem mat take cele tehu, a potom porod, budem skakat ako kengura od radosti 😀
jeeeeeej, staviate domcurik? ako ste na tom? 🙂