icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

barcelona94901
11. jún 2013

@lexi27 ja sa dostanem 14násteho ,za 7 eur ,inak by som nemala šancu ,aj to iba na konzultáciu a vraj ,že keby mám záujem o sono,može ma objednať,že 20eur sa platí pred 10-týždnom a po 10tom sa prepláca ,som povedala,že nemám záujem 🙂

jaanka3
11. jún 2013

tak dievcence lucim sa! aj ked len par dni bolo mi s vami tu dobre. dnes som dostala tu hnusnu mrchu.... drzim vam vsetkym velmi palce a drzte sa!!!!!!!

@amanda683 ako si na tom ty?

blondi2
11. jún 2013

@jaanka3 to mi je luto. tak prajem vela stastia, aby si sa stala clenkou marcoviek2014 🙂

amanda683
11. jún 2013

@jaanka3 este neviem,ale myslym ze nic 😒 Mrchu mam dostat buduci tyzden.

jaanka3
11. jún 2013

@amanda683 tak to mozes este ostat v tejto skupinke 🙂

@blondi2 dakujem!!!!!

zemruska
11. jún 2013

@jaanka3 aj ja sa mozno rozlucim mrchu mam dostat v piatok alebo sobotu dnes som urobila clear blue ale negativny vcera rano normal test slabo pozitivny tak ja neviem :-/ som z toho smutna ....tebe prajem veöla sil a stasticka aby si cim skor zavitala do nejakej novej skupinky

jaanka3
11. jún 2013

@zemruska ak si mala pozitivny tak podla mna budes.napis potom(oznac ma) rada by som vedela co je s tebou , ako si dopadla . drzim silno palce

zemruska
11. jún 2013

@jaanka3 pockaj skusim sem hodit foto testu, aj ked nazivo je to lepsie vidno mna by nic nestvalo len tie bolesti podbrusko velmi som nafuknuta ci skor opuchnuta, zaludok ma boli- plava krize neskutocne ale prsia nic a spim kade chodim

jaanka3
11. jún 2013

@zemruska no hod.. ale hovori sa, ze ked ti ukaze co uz len 1 test pozitivne, tak si na 99% tehotna

zemruska
11. jún 2013

takato som ja bleducka len ...neviem co z toho bude

zemruska
11. jún 2013

@jaanka3 si zlata bodaj by si mala pravdu....chcem verit na zazraky ...vyssie som dala foto

barcelona94901
11. jún 2013

@zemruska moja bola neviditeľná na dvoch testoch a digitálny ukázal 4-5t

jaanka3
11. jún 2013

@zemruska aj ked som si musela natocit monitor , ale je tam!!!!! verim, ze ostavas v tejto skupinke!!!!!

zemruska
11. jún 2013

@barcelona94901 mne naopak na 4 normalnych takato ciarka a na clear blue nic ☹

zemruska
11. jún 2013

@jaanka3 hej nedalo sa mi to mobilom lepsie odfotit....ved pockam este uvidime co z toho bude

barcelona94901
11. jún 2013

@zemruska no ja si myslím,že si
vieš ja aj predtým som podľa testu nebola tehotná a vyšla som s tehotenskou knižkou

ja sa v piatok dozviem,či patrím vobec do tejto skupiny

jaanka3
11. jún 2013

baby drzte sa !!!!

sirael
11. jún 2013

Dnes mam za sebou navstevu u lekara 🙂 Som 6tt+3 🙂 Len najhorsie je, ze moja dcera ma kiahne ☹ Ja som ich sice mala ako dieta, ale aj tak -lekar mi povedal, ze sa dcere vyhybat pre istotu - no a to sa veru neda - tak ja len dufam, ze bude vsetko v poriadku......

amanda683
11. jún 2013

@jaanka3 🙂 to hej,este tyzden sa tu mozem vtierkovat 😀

daniela7481
11. jún 2013

@zemruska ja som sem len zabludila ani neviem prečo, možno aby som ťa povzbudila 🙂))
ja som mala 3 testy negatívne a to som bola už v 5 týždni, takže aj neviditelné sa rátajú 🙂 vela šťastia

zemruska
11. jún 2013

@daniela7481 zlataaa a este aj moja menovkyna ...dakujem 😵 😵 😵 😵 snad to bude dobre pockam este par dni ved ms mam dostat az piatok alebo sobota a tebe prajem krasne tehulkovanie

bambi9
11. jún 2013

ahojte, myslela som ze budem patrit k vam... mala som 4 pozitivne testiky -ale velmi slabunke a vcera som dostala ms 😔 takze ideme dalej..... a tak sme sa uz potesili ze to vyslo ☹

matabah
11. jún 2013

@jaanka3 škoda☹...aale zachviločku možno zase zavítaš..vela štastia!!!

cukrik580
12. jún 2013

@tinka1003 super 😉

lexi27
12. jún 2013

Dobre ranko kocky ;) ak ja mam prvy den bez nevolnosti a zvracania ;) vcera som ho uspesne absolvovala s flaskou coly v ruke :D jedine ta mi pomaha nezvracat ;)
@barcelona9401 my sme sa rozhodli tiez pre sukromnu konzultaciu v birminghame, dnes sa ideme objednat a vyjde to 100libier :D lebo ja toho 28.mam len pokec s midwife a scan by robili az v 12tt no a dovtedy by ma asi vystrelo cakat.

amanda683
12. jún 2013

@bambi9 TAK ALE TO SI TEHU,KED BOLI POZITIVNE,AJ KED SLABULINKE.MALA SI UTEKAT K DOKTORKE,HNED AKO SI ZACALA KRVACAT 😒

figurka1985
12. jún 2013

@stanka810 aooooooooooj. tak ako? uz sa nieco nove dostavilo? Ja mam dnes "nevolnicky" den... :-/ nesablovala som, ale riadne ma napinalo... a zaludok mam cely den ako na vode... bojim sa aj jest... :/ mam co som chcela....
🙂
a ty ako? 😉

stanka810
12. jún 2013

@figurka1985 mne zle nie je...ale zmenili sa mi chute...prestalo mi chutit maso a viac mi chutia sladke veci...sladke obedy som ja nikdy nemusela a teraz ano...a domcek je uz vo finale....v juli sa stahujeme...uz len polozit podlahu a namontovat kuchynu a je to 🙂

figurka1985
12. jún 2013

@stanka810 jeeeej, to sa tesiiiim. Akurat si zvyknes, zabyvas sa, a huraaaaaaaa babatko na svete! 🙂
Aj mne sa menia chute. Vcera som isla vrazdit za jahody... a maso mi tiez extra nechuti..... 🙂 Tak nech ti zle ani nezacne byt 🙂 Nic prijemne.... :-/

stanka810
12. jún 2013

@figurka1985 no akurat prvy trimester sa stahujeme....cize nebudem moct nic zdvihat a nosit....budem si musiet zavolat pomoc 🙂 aj na umyvanie okien a upratovanie...trosku mozem...ale radsej pomalicky a s mierou....a jahody som ja vyslovene zozrala v nedelu 😀 sestra mi priniesla celu misu a za minutu jej nebolo...minule som sla s mojim na veceru a dala si jahodove gulky s orechami...inak som si vzdy davala nieco slane 🙂