icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

figurka1985
12. jún 2013

@stanka810 🙂 ja som minule tiez vyzrala polovicu Granka.... :-O
a vahovo si sa zmenila? Ja mam pocit, ze jem viac, ale vaha ukazuje o 1,5 kg. menej... :-/

cukrik580
13. jún 2013

baby?mam taky problemik, tiez sa tak citite? vecer mi byva hrooozne zle, az na vracanie, ale nenavidim vracanie, tak to zatial uspesne prekonavam...nemozem spavat...do dvanastej som bola vcera hore a uz od pol 5 halabusim... bolel ma rano zaludok, trosicku to preslo, no ale nic moc...a zacali mi krce v nohach... :-/

matabah
13. jún 2013

@cukrik580 aj mne je tajk,skor mi je večer zle,ako ráno...ale aj ráno,ked rozlepím oči,už musím rýchlo niečo zjest,aby to neprišlo🙂..chute velmi nemám,a ak aj prídu,tak,ked nemám hned to,na čo mám chut,tak ma to prejde...a chladničku trošku aj nenávidím teraz....a to robím v kuchyni🙂

matabah
13. jún 2013

@lexi27 ahoj,a kola je v pohode??to možme??ja som radsej vylúčila všetky tieto nápoje🙂

matabah
13. jún 2013

@cukrik580 no a ešte too,že tiež nemožem sem-tam spavat...

matabah
13. jún 2013

@zemruska už som si ta pridala,dúfam,že dobre,lebo sa tu s tým koníkom furt zoznamujem..🙂

zemruska
13. jún 2013

@matabah jj,dakujem....no mne je tiez hrozne.....placem za hocijaku blbost,velmi mi chutia sladke jedla co som predtym nemusela,teraz posledne dva dni ale nejem takmer nic vcera co som zjedla som aj vyvratila,a palenie zahy sa mi stroeda s plavajucim zaludkom pocitom na zvracanie obcasnym vracanim ale prsia ma napr nebolia vobec co nemozem povedat o podbrusku a pichani v boku

cukrik580
13. jún 2013

@zemruska ja som zatial nevracala, ale daleko od toho nemam, stale sa mi hlava toci a tiez ma pichava v brusku a v boku, ale vacsinou v praci...jaj, uz nech je buduci piatok, dufam, ze ma doky necha doma, hrozne sa bojim byt v praci, ked tam vselico zdvihame a tak...

cukrik580
13. jún 2013

@zemruska a tiez placem 😀

zemruska
13. jún 2013

@cukrik580 no ja som chvalabohu dnes posledny krat pred dovolenkou a zaciatkom jula uvidim co bude,mozno sa supnem na pn a budem domka oddychovat

zemruska
13. jún 2013

@cukrik580 uz si bola u lekara? Aj uz bolo na sone vidiet drobceka?

barcelona94901
13. jún 2013

@matabah ten spánok aj u mna,navyše som začala veľmi skoro vstávať 😀

barcelona94901
13. jún 2013

@bambi9 u lekára si bola? pri prvom aj ja som mala ms a pritom som bola tehu

cukrik580
13. jún 2013

@zemruska este som nebola, som objednana az na buduci piatok...preto sa strasne bojim, aby sa dovtedy nieco neudialo...ale snad bude vsetko ok

luanas
13. jún 2013

ahojte, už sa ku vám môžem pridať oficiálne aj ja.

linka
13. jún 2013

ahojte baby,aj ked budeme januarovy,ale rada by som sa k vam pridala 😉

lexi27
13. jún 2013

Ahojte tehulky ;)
@matabah,ja ju zas nepijem na litre len tak srkam ked citim ze mi ide byt zle a fakt to pomaha ;) zo zaciatku ma strasne napinavalo ake nezvracala som , potom parkrat aj to bolo a teraz klop klop klop tri dni nic ;) sem tam podbrusko a bprsia teda citlive mam az az :D
@lunas, @linka vitajte 🙂

monteneger
13. jún 2013

ahojte mozem sa k vam pridat? 🙂

zemruska
13. jún 2013

@monteneger pravdaze, pridaj sa zarad sa 😉 uz si bola aj u dokyho ? ci len z testikov vies

zemruska
13. jún 2013

@lexi27
@linka vitajte babulky 😉

zemruska
13. jún 2013

baby je aj sukromka februar 2014 ? ci este nie

stanka810
13. jún 2013

@figurka1985 ja som vahovo stale rovnako....zatial mi zle nie je...len mi chuti strasne moc ovocie...jahody, marhule, broskyne a sladke veci co ja som bola masova....teraz uvidim sunku a mi dojde zle 😀 a kakavko mnam...moc mi chuti, aj mliecne vyrobky a ja som s jogurtami nikdy moc nekamaratila 🙂 nuz vsetko sa akosi otocilo 🙂

monteneger
13. jún 2013

@zemruska zatial z testov moja dokt.ma tento tyzden dovcu tak musim cakat do pondelka

os
13. jún 2013

cavte.... ja som dnes bola u doktora (bola doktorka) ... kvoli tomu vytoku vecernemu... co mam od pondelka :( ... no a...
babatko je.. zevraj 6tt+0, ale .. nevidiet aktivitu.. takze az buduci tyzden budem vediet ci ma babo nejaku aktivitku (srdiecko), alebo sme ho zase potratili... takze uvidime.... zatial ostavam 🙂

zemruska
13. jún 2013

@os drzte sa ...neboj bude dobre uvidis 😵

os
13. jún 2013

inak... neviem ci mi je zle z tehotenstva... alebo z tej vcerajsej a dnesnej migreny 😀

ivka_marek
13. jún 2013

@zemruska sukromku zalozme az tak o mesiac, lebo este vela februaroviek buducich caka len mrchu..;o)

barcelona94901
13. jún 2013

@linka ja som mala byť december a boli sme január ,zajtra uvidím či patrím sem 😀

miska200
14. jún 2013

caute babule, tak dnes mi na sono potvrdili akciu srdiecka, podla sona som 5+5tt, ale podla PM som 6+4tt, tak dufam, ze to moc nevadi a dorastieme... ale srdiecko zato bilo ostosest 🙂

barcelona94901
14. jún 2013

@miska200 ja sono za dva týždne a máme 5mm 😀