Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
baby?mam taky problemik, tiez sa tak citite? vecer mi byva hrooozne zle, az na vracanie, ale nenavidim vracanie, tak to zatial uspesne prekonavam...nemozem spavat...do dvanastej som bola vcera hore a uz od pol 5 halabusim... bolel ma rano zaludok, trosicku to preslo, no ale nic moc...a zacali mi krce v nohach... :-/
@cukrik580 aj mne je tajk,skor mi je večer zle,ako ráno...ale aj ráno,ked rozlepím oči,už musím rýchlo niečo zjest,aby to neprišlo🙂..chute velmi nemám,a ak aj prídu,tak,ked nemám hned to,na čo mám chut,tak ma to prejde...a chladničku trošku aj nenávidím teraz....a to robím v kuchyni🙂
@matabah jj,dakujem....no mne je tiez hrozne.....placem za hocijaku blbost,velmi mi chutia sladke jedla co som predtym nemusela,teraz posledne dva dni ale nejem takmer nic vcera co som zjedla som aj vyvratila,a palenie zahy sa mi stroeda s plavajucim zaludkom pocitom na zvracanie obcasnym vracanim ale prsia ma napr nebolia vobec co nemozem povedat o podbrusku a pichani v boku
@matabah ten spánok aj u mna,navyše som začala veľmi skoro vstávať 😀
@bambi9 u lekára si bola? pri prvom aj ja som mala ms a pritom som bola tehu
ahojte, už sa ku vám môžem pridať oficiálne aj ja.
ahojte baby,aj ked budeme januarovy,ale rada by som sa k vam pridala 😉
Ahojte tehulky ;)
@matabah,ja ju zas nepijem na litre len tak srkam ked citim ze mi ide byt zle a fakt to pomaha ;) zo zaciatku ma strasne napinavalo ake nezvracala som , potom parkrat aj to bolo a teraz klop klop klop tri dni nic ;) sem tam podbrusko a bprsia teda citlive mam az az :D
@lunas, @linka vitajte 🙂
ahojte mozem sa k vam pridat? 🙂
@monteneger pravdaze, pridaj sa zarad sa 😉 uz si bola aj u dokyho ? ci len z testikov vies
baby je aj sukromka februar 2014 ? ci este nie
@figurka1985 ja som vahovo stale rovnako....zatial mi zle nie je...len mi chuti strasne moc ovocie...jahody, marhule, broskyne a sladke veci co ja som bola masova....teraz uvidim sunku a mi dojde zle 😀 a kakavko mnam...moc mi chuti, aj mliecne vyrobky a ja som s jogurtami nikdy moc nekamaratila 🙂 nuz vsetko sa akosi otocilo 🙂
@zemruska zatial z testov moja dokt.ma tento tyzden dovcu tak musim cakat do pondelka
cavte.... ja som dnes bola u doktora (bola doktorka) ... kvoli tomu vytoku vecernemu... co mam od pondelka :( ... no a...
babatko je.. zevraj 6tt+0, ale .. nevidiet aktivitu.. takze az buduci tyzden budem vediet ci ma babo nejaku aktivitku (srdiecko), alebo sme ho zase potratili... takze uvidime.... zatial ostavam 🙂
inak... neviem ci mi je zle z tehotenstva... alebo z tej vcerajsej a dnesnej migreny 😀
@zemruska sukromku zalozme az tak o mesiac, lebo este vela februaroviek buducich caka len mrchu..;o)
@linka ja som mala byť december a boli sme január ,zajtra uvidím či patrím sem 😀
caute babule, tak dnes mi na sono potvrdili akciu srdiecka, podla sona som 5+5tt, ale podla PM som 6+4tt, tak dufam, ze to moc nevadi a dorastieme... ale srdiecko zato bilo ostosest 🙂
@miska200 ja sono za dva týždne a máme 5mm 😀

@stanka810 🙂 ja som minule tiez vyzrala polovicu Granka.... :-O
a vahovo si sa zmenila? Ja mam pocit, ze jem viac, ale vaha ukazuje o 1,5 kg. menej... :-/