Termín pôrodu júl 2013
Prida sa niekto? 😉
nove maminky, pridavam link na sukromku, ak mate zaujem o pridanie sa napiste @michaelamia1902
ahojteee aj ja cakaaam babo a rodiit by som mala v Juli2013
@cirkularka ďakujem si zlata 😎
@kotatko1232 gratulujem som ťa pridala do sukromnej
@michaelamia1902 diky
@michaelamia1902 dakujem🙂tesim sa🙂
@michaelamia1902 Dakujem 🙂
Zienky,chcem sa opytat, ci vas nebolieva zaludok.Mna uz druhy den boli zaludok, nafukuje ma, tak ze mam pocit,ze mi vybuchne brucho🙂.Mate to aj vy?co vam na to pomaha?
@michaelamia1902 dakujeeeeeeeeem 🙂 🙂
ahojte 🙂 už asi týždeň vás čítam a s malou dušičkou som dúfala, že sa k vám čoskoro pridám 🙂 od doktora to síce ešte potvrdené nemám, ale test mi ráno vyšiel krásne pozitívny a podľa kalkulačky mi to vychádza na 28.7. 🙂 strašne sa teším, že ma tentoraz vnútorný pocit naozaj neoklamal a je to naozaj tu 🙂
@patesladko to je super žena to vždy pozná. Gratulujem a pridávam ťa do súkromnej.
Ahojte tak sa konecne pridavam k vam 🙂 cakala som az sa srdiečko mojej lasky rozbucha a dnes sa to potvrdilo ..nakolko som v aprily potratila v 11tt kedy nam plod rastol ale srdiečko nie - žial potratila som . termin mame 3.7 a bude to naše druhe babo 🙂) tešim teším teším ...len nech to všetko dobre dopadne .
@jannika gratulujem k // ja mam tiez termín 3.7. A dnes poobede idem na sono tak verím ze už tam bude aj srdiecko. Pridávam ťa do súkromnej.
Ahojte 🙂 tak po dnešnej navsteve lekárky sa k vám veľmi rada a s usmevom od ucha k uchu pridavam aj ja 🙂 Dnes som videla na monitore prvy krat srdiečko našej malej fazuľky 🙂
ahojte, pridavam sa k vam, dnes mi vysiel tehu test pozitivny (aj ked len slaba druha ciarka), ale ak sa podari, tak by som mala mat termin na 29 jula 🙂
@michaelamia1902 aj ja by som tam chcela byť🙂
@babulka1978
@anajska
@lubenka96
Gratulujem kocky k // a pridávam vás do súkromnej témy.
@michaelamia1902 jeee dakujem🙂
Ahojte kočky tak aj ja sa pridavam. a termin vychadza na druhe narodeniny nasho prvorodeneho 23.7. u doktorky som este nebola zatial, ale snad buduci tyzden sa tam dostanem 🙂
@michaelamia1902 dakujem 🙂
@paula_1 jeeej tak to ako super Vám vyšlo gratulujem k // a pridávam ťa do súkromnej

@maryennn1 Inku pijem tiez🙂ale niekedy sa mi ziada taka naozajstna kava🙂Dr. mi to potvrdil na 90 percent,lebo to co videl, bolo este velmi malicke🙂v utorok idem opat,tak uz mi to potvrdi na 100 percent.Duuufam 🙂