Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@anjelicek26 to krasne napisla s tymi plienkami 😀
@janka_k ja chodim na agua aerobic
baby preco vsetci vykaju na tom bazare? napisem jednej dvakrat Ahoj a ona furt dobry den, sak vo fore si tykame, na bazar su ine pravidla? nejako si neviem zvyknut 🙂 🙂 🙂
@jesika26 nebolo vidiet a lekar bol taky.... malo vravny, bola som sklamana!!!!
Ahojte, chcem sa spytat ci aj vam sa pocas tehu spravili kutiky a ako ste to riesili? Mate nejaky domaci recept, ktory vam pomohol? Dakujem!
žienky z TT a okolia..pozývam vás v utorok 5.2.2013 do http://klubkvapka.sk/tehotne.html v Trnave, budeme mať od 20,00 do 21,00 hod. prípravu na dojčenie s cerfitikovanou laktačnou poradkyňou
ahojte, no k tým látkovkám....sfúkli ste ma ako malé dieťa, ale vyzerá to tak, že to ani jedna z nás nevyskúšala. musím povedať, že ani ja!!!! ja zatiaľ vychádzam iba z rád 3 kamošiek s bábätkami, ktoré ich používajú denne. ono, ja sa nebavím o tých starých klasických skladacích plienkach, ktoré treba skladať, žehliť a na ktorých sme odrástli asi my všetky a ktoré sú za sekundu premočené. tieto nové majú ohromnú savosť, takže bábo necíti hneď mokro. skladajú sa z niekoľkých častí pripnutých patentmi, takže netreba prať všetky, ale len vrchnú - špinavú. ak teda nepreciká všetky naraz, čo sa mu zase nepodarí, ak ho v tom nenecháme neviem ako dlho 🙂
tiež sa zamýšľam skôr nad tou hygienou, ale je jasné, že ich nehodím také okakané rovno do práčky!!! perú sa na 60, nežehlia sa, nebielia. to že budem na materskej a budem mať kopec roboty s bábom, hádam ešte neznamená, že nebudem mať čas ani zapnúť práčku. neviem, nevidím to ako až taký problém, ale určite budem múdrejšia, až keď to vyskúšam. nechcem to rovno odpísať bez toho, aby som to vyskúšala. a možno vám potom napíšem, že to bola riadna hlúposť. sama som zvedavá 🙂
a na tie prechádzky a podobne by som asi používala jednorázové, tiež by sa mi nechcelo nosiť so sebou použitý "voňajúci poklad".
no veď ešte uvidíme, ako s nimi dopadnem
kolegyne donesla gumove bonbony... musim.opustit kancl at je cele nesnim:D pripadam si jako zavislak porad na ne myslim a nevim se na nic jine soustredit...
AHOJTE..Poradte mi..boli ste uz v tehu na preventivke u zubara? A kam mi ma dat zubarka razitko?je to povinne?dakjeeeem 🙂 🙂
@azmuk ja som mala kutik asi 3tyzdne, vsetko mozne som skusala, nic mi nepomahalo a vzdy sa len zvecsoval a bolel. ale priatel ma doma rastlinku aloe vera, otrhol mi stonku a vytlacala som si tu tekutinu na kutik a po 24hodinach sa mi zacal hojit.. je to dobra vec.. aj jeden babsky recept, ze vraj to zlte z uska zvykne pomahat.. neni to boh vie ako prijemne, ale niekedy to pomoze 🙂
ozaj, na tu preventivku k zubarovi treba ist kedy?
+ na EKG-to asi v III.trimestri, ale su na to nejake tyzdne, ze v ktorom??
@azalka22 @milionova151
ok baby tak to skusim s tym cajovnikovym olejom 😉 , lebo ten mam doma...aloe vera rastlinku nemam, 😒 no a aj usny maz skusim ked nezaberie ten cajovnikovy olej...hoci som o tom nikdy nepocula a znie to hrozne 😒
Dik!!
@silvianm
@azalka22
@paris78 ja som bola u zubarky pred 2 tyzdnami z vlastnej iniciativy, nie je to asi povinne, ani ja nemam ziadnu kolonku na to v knizke, zubarka sa ma opytala ci gynekologicka chce nejake potvrdenie...nechcela, ale pochvalila ma, ze som bola 🙂 a pojdem este raz v 8. mesiaci, aj na hygienu nech je potom par mesiacov pokoj...
tam jde spise o to ze behem tehu ma zena narok na 2preventivky zdarma. ja jsem si poprosila o razitko at mam pokoj, ale tim ze mam zubarku stale v CR tak ci tak nic neplatim, jen 1x za rok 30Kc🙂

@hobit hm...mozno je to krok spat, ako ked davaju zuzlat tu kozu zo slaniny namiesto moderneho hryzatka :D:D:D:D 😉 . No musim pokukat, ci existuju nejake jednorazove ekoplienky. Proste nie som s tym stotožnena svetonazorovo. Na druhej strane tá hygiena a pranie, to ma dost znechucuje tiez. Ja to mam tak 50:50. No ale uz sa vidim, ako porodim, tak budem taka vyjukana zo vsetkeho, ze zabudnem, ze vobec nejake plienky latkove su :D.