icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

willy_wonka
22. feb 2013

@kacoorka tu hodnotu po dvoch hodinach mam 4,66 a hranica je 7,5

@delica SEM SA S BUCHTAMI!!:D

kavaapalma
22. feb 2013

@misza1 no nechcem ti kazit radost z bazena,ale ked budes ok a zahojena,tak preco nie. Zelam kazdej,aby porodila rycho,lahko a podla moznosti aj bezbolestne.

slavka_a_maros
22. feb 2013

dievcata, potrebuje take male babo podbradnik?? ja som myslela, ze az ked zacne normalne papat...ci?

typa
22. feb 2013

@slavka_a_maros tak pri odgrgnuti je dobre mat bud podbradnik alebo plienku. Male Ti budem slintat a grckat. Radsej podbradnik ako stale prezliekat

misza1
22. feb 2013

@kavaapalma je mi to jasne, ale tak aspon lavor s vodou na nohy🙂

delica
22. feb 2013

@kacoorka vy máte kona? my mame len ridgebacka, sice je velky, ale kon to neni

delica
22. feb 2013

@bmmz manzelov zoznam: richard, viktor, gregor, viliam

willy_wonka
22. feb 2013

@bmmz ja som chcela Alexandra, ale obavy z toho, ze ho budu volat šaňo su privysoke,takze to bude Samko,tak ako chce ocino🙂

pavuciatko
22. feb 2013

@delica Gregor - moje vysnívané meno 🙂 len čakáme dievčatko

bmmz
22. feb 2013

gregor, viktor, aj mne sa pacia .. ale chceli sme barborku 😎

misza1
22. feb 2013

@bmmz my budeme mit Oskara🙂

wudz
22. feb 2013

@willy_wonka @bmmz @pavuciatko @delica baby, ja vám tak závidím, že už máte vybraté meno, my sa vôbec nevieme dohodnúť.. Mne sa strašne páči Krištof a Bruno, avšak drahý tvrdí, že by sa mu deti smiali, aj keď podľa mňa sú to nádherné mená.. Tak sme sa dohodli, že bude Petrík po ňom, avšak on si to rozmyslel, že to je čistý narcizmus.. A teraz chce Martina, no ja chcem radšej Mateja a nevieme sa dohodnúť.. Tak ho zatiaľ voláme princ a verme, že mu to nezostane 😀

kavaapalma
22. feb 2013

Dajte viac muzskych mien. My sa nevieme k ziadnemu dopracovat. Mam pokec s malym a prehovaram ho,nech si sam vyberie meno a nech sa to mne prisnije.

anjelicek26
22. feb 2013

@slavka_a_maros - no ked bude slintat, potrebujes tiez podbradnik, ak bude grckat fontanu, tak tiez 😖 Ja by som urcite par podbradnikov kupila.

anjelicek26
22. feb 2013

@willy_wonka - podla mna sa Sana nemusis obavat, v dnesnej dobe sa to uz vobec nepouziva... co maju kamosky Alexov, tak im nikto inak nepovie.. Inak Bruno je strasne pekne meno, mne u draheho nepreslo. U nas ostane Benjamin, znamena to milovany syn a najmladsi, to u nas sedi 🙂

wudz
22. feb 2013

@anjelicek26 Mne sa tiež veľmi páči Benjamín, ale nič mi neprejde u drahého.. Ešte som bojovala za Oskara alebo Kristiána, ale bez výsledku.. Ale chcem si zohnať knižku s významom mien a asi zvolíme podľa toho..

anjelicek26
22. feb 2013

@wudz - to je dobry napad vyberat aj podla vyznamu 🙂 Mne sa pacil Sedrik, je to take kralovske, no ale zasa manzel ehm... este sa mi paci Maxim, ale tak jednu variantu uz doma mame, dnes by sm uz Maximiliana nedala, ale rovno Maxima 😅 Pekne su aj Raffael, Christoph, Daniel, Oliver... lenze toto je strasne vec vkusu a musi sa to hodit k priezvisku 😀 Ja som tak rada, ze sme sa na niecom zhodli, ze uz do toho nechcem vrtat, aj ked k priezvisku je to stale take vyumelkovane 😀

wudz
22. feb 2013

@anjelicek26 No to je náš problém, k priateľovmu priezvisku sa takmer nič nehodí a keď som navrhla, že by sme mu dali moje, no povedzme, že po výraze jeho tváre to už viac nenavrhnem 😀 Zjavne máme podobný vkus na mená, tie tvoje sa mi riadne páčia, Christoph je na Slovensku vlastne Krištof.. Zvažovali sme aj Olivera, avšak moja sestra momentálne s jedným chodí a akosi sa obávam, že to nedopadne dobre a mne ho to bude pripomínať.. Takto sme už prišli o Gabriela, čo je veľmi pekné meno, avšak z jej bývalého sa vykľul cvok a ja mám odvtedy k tomu menu averziu.. Takže len dúfam ,že na niečo prídeme do toho júna..

anjelicek26
22. feb 2013

@wudz - neboj nieco vas napadne a dieta moze byt az tyzden bez mena v porodnici, tak si ho mozes dobre omrknut a to spravne mu vybrat 😀 😀 😀 Ja uz som s Benjaminkom akosi zzita, bude sa mu hodit, male, blondate, modrooke ♥ Teda ak nebude po mne, to by mal hnede ocka 😀 😀

willy_wonka
22. feb 2013

Oprava, fakt som hranicna: na lacno 4,66 a po 120 min 7,5 hranica 7,7:D ale je to negativne🙂

wudz
22. feb 2013

@anjelicek26 To naozaj môže byť dieťa bez mena v pôrodnici? 😕 To som v šoku.. Teda videla som to vo filmoch, ale netušila som, že sa to dá aj v skutočnosti.. No dúfam, že to nebude môj prípad..

willy_wonka
22. feb 2013

@anjelicek26 tiez som si tak hovorila, ze Alexander je v dnesnej dobe medzi detmi Alex a nie Sano,ale tak...uz som si navykla na Samka,tak budis Samko🙂 -navyse je to prvy krat co som mojho muza videla tak odhodlaneho,vzdy pristupuje k veci tak, ze mu to je jedno,nech je ako chcem,ale v tomto pripade sa zatal,ze on chce Samka🙂 tak ma to potesilo🙂)

anjelicek26
22. feb 2013

@wudz - jj moze, az pri prepustani musia do spravy napisat meno 😀 A kvoli matrike 🙂

@willy_wonka - Samko je pekne meno a uz ich nie je tolko, ako 5-6 rokov dozadu.

willy_wonka
22. feb 2013

@anjelicek26 🙂 ale je to jedno z tych pouzivanejsich mien, ale nevadi, je pekne, a ani nim svoje dieta "nepotrestam". Osobne sa neviem stotoznit s davanim zahranicnych mien k slovenskym priezviskam:(

hexina
22. feb 2013

baby ake by ste dali meno 🙂 mame vybrate: Michaela, Lea, Diana asi v takom poradi sa nam to asi aj paci :D a priezvisko mame take podobne ako Habera :D

anjelicek26
22. feb 2013

@willy_wonka - to je tiez pravda, niektore mena su v kombinacii ako päst na oko 😖 My budeme mat v podstate tuctove mena, ale ked musim zohladnit, ze zijeme v nemecku, rodina na slovensku a boh vie, kam sa odpravime za par rokov... nejake to zahranicie nas este caka... tak nech su tie mena vyslovitelne v kazdom europskom jazyku...

anjelicek26
22. feb 2013

@hexina - ja by som dala Michaelu 🙂 Alebo Lea Michaela ako dve mena 🙂

hexina
22. feb 2013

@anjelicek26 noo alebo mi teraz napadlo Michaela Ela :D

anjelicek26
22. feb 2013

@hexina - xixi neviem presne, ako je to pravidlo, ale tusim by sa mena mali davat v abecednom poradi 😀 😀 Ale ruku do ohna za to nedam 😀 😀 Oboje je pekna kombinacia 🙂

willy_wonka
22. feb 2013

@anjelicek26 na toto,aby meno bolo vyslovitelne aj pre zahranicie, myslel aj mm. Hned ku prikladu uviedol Samuel. L. Jackson:D
par chvil som sa aj ja pohravala s Benjaminom a Oliverom, ale tie nepresli🙂 ako planujex zdrobnit Benjamina?Benjaminko? ci nezdrobnujes?

anjelicek26
22. feb 2013

@willy_wonka - tak v nemecku sa nezdrobnuje, jednoducho Ben alebo potom prezyvky, ja aj Maxovi najcastejsie hovorim zlatko, mojko, drobcek, slimacik, trdlo a podobne 😀 😀 😀 😀

A vyslovitelnost v zahranici je asi v dnesnej dobe dost dolezity faktor, boh vie, ako budu vyzerat pracovne trhy o 20 rokov, ale globalizaciu nezastavis... na co to stazovat dietatku niecim ako Jergus, ze ano...