icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

delica
18. dec 2012

@hanka_april no aj mne to tak robila, hlavne ze ja som si myslela, ze dieta je niekde okolo pupku, lebo mi to trci tak dohora :D ale podla obrazkov by sa malo dvihat hore 🙂 postupne. ved nas za chvilu budu kopat do rebier :D

elen34
18. dec 2012

Od nedele uzivam magnezium a uz sa to upravilo 😵 😵 😵

kavaapalma
18. dec 2012

Mne tiez nic ,nic a zrazu mi brusko vybehlo. A to pichanie mam aj ja,je mi jasne,ze sa roztahuje maternica. Podla mna je blbost,ze citrusy sposobuju alergie,praveze zvyknut na vsetko a alergie nemaju sancu. Ale samozrejme u kazdeho je to vec nazoru.

dulkagabulka
18. dec 2012

viem, ze mate do pôrodu este čas, ale na takýto prekrásny príbeh prirodzeného bezbolestného pôrodu nie je škoda chvilky ..ja som ho veru čítala aj viackrát...je nádherný

http://www.zenskekruhy.sk/tehulky/porodne-pribe...

ktarinka
18. dec 2012

ahojte kočky, chcela som sa spýtať, termín mám 12.6.2012 , teda začínam 15. týždeň a stále nemám žiadne bruško. ako ste na tom vy? máte už aspoň trochu narastené brušká? je to normálne?

hanka_april
18. dec 2012

@ktarinka Akurat som to stránku predtym spominala,že do víkendu nic,cez vikend mi trochu pod pupkom narastlo,ale to moze být aj tuk,lebo predtym som 3x týždenne zumbovala a stravovala sa dietnejsie...odkedy som tehotna necvicim,berem duphaston....mam +3kg za 7tt :-/ ked ratam od 6tt teraz do 13-ho...ale podla mna to máš ok,super,ak mas výsledky dobre....

ktarinka
18. dec 2012

@hanka_april výsledky mám dobre, ale problém mám skôr ten, že som doteraz schudla 5 kg a nepribrala som nič..stále mi nechutí jesť, ale nevraciam, len to nechutenstvo a možno aj preto mi to bruško nerastie, ale našťastie bábätko je v poriadku. aj doktorka ma ukludňovala, že do 20. týždna mám čas, lebo keď som čakala dcérku, tak som od začiatku priberala a bruško rástlo, tak preto sa pýtam, že ako ste na tom ostatné 🙂

delica
18. dec 2012

@ktarinka no ja som trosku vacsia /nosim velkost 40/42 /, tak som si myslela, ze brucho mi nebude vidiet tak do 6.mesiaca, ale za posledny tyzden mi pekne vykuklo, doslova zo dna na den rastie.
Nic som zatial nepribrala. V poradni bola taka kocka v tom istom tyzdni ako ja,ale chudulinka a na nej mi doslo brusko ooovela vacsie, asi vzhladom k jej tenunkym nozkam. No a potom tam bola taka kocka, co je o mesiac dlhsie tehotna a nebola by som povedala, ze je tehotna. Hlavne ze v domceku vnutri je vsetko OK.

ktarinka
18. dec 2012

@delica veď to, na každej žienke to ináč vidno, bábätko je v poriadku, tak sa nejdem nad tým asi trápiť, veď ono to bruško raz narastie 🙂

anicka.be
18. dec 2012

@malaterezka aj ja sa tesim, ze si mozme odovzdat navzajom info 🙂

kavaapalma
18. dec 2012

@delica ja mam tiez taku velkost a chodila som cvicit na trampoliny. Ale teraz mi uz kusok vykuka. Velmi pribrat nechcem.

delica
18. dec 2012

@kavaapalma ja sa chystam pozhanat si nejake cvicenia napr. od hanky kynychovej pre tehotne. Aj som si pozerala pilatesa pre tehotne, ale pilates sa mi nezdal, lebo prilis tam zatazovali brusko. Fuu, na trampliny, to muselo byt paradne, dynamicke 🙂))))). Ja s mojimi platnickami len fitlopta, boso a pilates :-/ a chodza.

zugas
19. dec 2012

aj ja mám také minibrucho šunkové,ale pod tým už aj niečo iné 😀 neboj,onedlho nám táááák narastie brucho,že budeme rady keď si budeme vedieť dať topánky 😅 Ale nie,fakt,treba vyčkať,ono to príde.Aj ja som netrpezlivá 😕

@hanka_april

kavaapalma
19. dec 2012

@delica pre mna je to uzasne cvicenie,sice mi trvalo,pokym som zvladla tempo zarovno s cvicitelkou,ale potom to islo paradne pekne som spevnila cele telo a schudla a pritom som jedla normalne,ziadne diety. Ja sa radsej budem viac hybat ako nejest. Teraz chodim vsade a vela peso.

neposedna
19. dec 2012

@kavaapalma :D no, teraz uz len cakat

misza1
19. dec 2012

je to az neskutecne,ale v noci jsem poprve citila mimco😉 bylo to,jako by mi v brise plaval mravenec🙂takove jemne bublinky jupiii😀

ktarinka
19. dec 2012

@misza1 to už aj pohyby cítiť? ja som bola v tom, aj dr. vravela, že až okolo 18 - 20 týždna.. no tak to je super 🙂

misza1
19. dec 2012

@ktarinka ani ja jsem to necekala,ale jsem si jista,ze streva to nebyly,to je jine.

ktarinka
19. dec 2012

@misza1 super, nato sa teším už aj ja, kedy začne pekne kopkať 😀

delica
19. dec 2012

@misza1 ja som tiez nieco podivohudne citila asi tri razy :D raz ked som lezala na bruchu, potom na jednom neprijemnom meetingu a naposledy vcera, ked som sa bala o manzela, ktory isiel v poladovici domov. take jemnucke myknutie, ale len chvilku...si tiez hovorim, ci to bolo babatko 🙂. Ale mohli by byt, lebo vyzera byt nase male vacsie nez by malo byt,tak mozno ho uz citit.
Inak, kocky, vy mate fotku z UZV? Ja nemam, ani doktorka neponuka, tak neviem ci si mam pytat alebo co :-/.

anjelicek26
19. dec 2012

@misza1 -gratulka, my sa tiez uz vyse tyzdna mrvime, je to krasne ♥

anjelicek26
19. dec 2012

@delica - hm ma vobec na to tlaciaren? Nie kazdy lekar bohuzial k ultrazvuku ma hned aj tlaciaren :( Ja dostavam fotku, niekedy aj tri a to kazdy raz.

anjelicek26
19. dec 2012

@ktarinka - no ja vecer pridam brusko, sa zasmejete, slon v siestom mesiaci 😅 😅

Inak my mame za sebou uz genetiku, nas chlapcek bude hadam zdravucky, ziadne vychylky od normy 🙂

misza1
19. dec 2012

@delica presne i ja jsem nemohla v noci spat,ze jsem mela nervy a bylo to citit🙂 a o foto si rekni,me bohuzel nemuze dat,protoze nema tiskarnu,ale fotim si to do tel.😉a chystame se na to 4D,tam nas nafoti i natoci🙂

delica
19. dec 2012

@anjelicek26 ooo, tesim sa na brusko 🙂)) a super,ze vysledky testov su OK 🙂.

ktarinka
19. dec 2012

@anjelicek26 závidím to mrvenie a som zvedavá na to bruško a isto budem aj ticho závidieť ☹ ja idem na genetiku až 27.12., tak mooc dúfam,že všetko bude ok 🙂
@delica a snímky sme tiež zatiaľ dostali vždy, pýtala som si 🙂 ale nerobí nám sono pokaždé, len tri krát počas tehotenstva, takže najbližšie až v 20.týždni

delica
19. dec 2012

@misza1 ja sa musim rano objednat na morfologicky na buduci mesiac, tam zoberem aj manzela, nech konecne vidi 🙂. Vidis, fotit si to :D ja som vzdy taka uzasnuta, ze odfotit ma nenapadne.

anjelicek26
19. dec 2012

@delica - poprosim ziaden smiech, toto je z minuleho tyzdna 😀

delica
19. dec 2012

@anjelicek26 no velke WOW :D paradne brusinko, na to ze je z 13. tyzdna 🙂)) Tak tvoj chlapina maly si pekne buduje domcurik 🙂. velmi pekné. Inak v praci uz vedia, ze si tehotna uz od pohladu, co?

anjelicek26
19. dec 2012

@ktarinka - my sme boli na genetike aj genetickom ultrazvuku uz teraz v 13.tyzdni, su presnejsie - cca. 90% a tripple testy v 16.tyzdni len na 60%, takze proste rozhodnutie jasne, na tie v 16.tyzdni uz nepojdeme...