Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@katkatara niekedy ma bolieva ako pred mrchou to som si myslela, ze je ten rast maternice. Ale toto bolo take neprijemne pichanie, tak neviem... zajtra idem k lekarovi, tak snad zistim. 🙂
- na toto sa pouziva, na spanie, ako opora a potom na kojenie; mne sa prave v nom vyvaluje manzel :D
@elen34 http://www.polstarnakojeni.cz/?lang=sk tuto som to objednala
@milionova151 Ja už mám jeden pôrod za sebou v novej a bola som spokojná. Renáta
@iivkaa1 Aj mne tak bolo prvé mesiace, teraz je to lepšie,ale stále to nie je dobre. Ale presne ako píšeš, keď príde malá zo škôlky, či chcem alebo nechcem, musí mi byť dobre....
@kavaapalma 😠 presne tak ako vravis, za tie peniaze sa ocakava uz aj nejaka ochota a ludskost. kedze robia na takom oddeleni, mali by sa tak aj chovat, a my zato nemozeme ked oni nemaju svoj den alebo nieco im neide..
@milionova151 v tej myslave to majú zaujímavo vymslené, mne povedala sestrička, že 45 eur si mám pripraviť.
baby, velka akcia, do ktorej sa podpismi zapojilo za necelych 48 hodin takmer 1600 ludi ..ešte sa da pripojit
@katuska54 my takisto :D nevieme nic. No ja mam len ten vankus , 3 tehu rifle, 4 saty, leginy, nejake tuniky a dlhe svetriky - takze ja mam vybavu, baby nie. Ale uz som si skopirovala nejaky zoznam a od marca zacneme nieco kupovat.
Potrebujeme vsetucko, som prva z mojich kamaratok, co je tehotna, ani v rodine nemame deti. Jedine co mame je koliska po mne a bratovi, tu manzel zrekonstruuje a dam si to usit tie potahy, to budeme mat v obyvke. Kociare sme pozerali, zatial nemame favorita nejakeho, ze wau, toto chceme.
@anjelicek26 este raz diky za tip na vankus, fakt je to dobra vec 😉
@misza1 no moja mila, aby ti manzel vankus nakoniec nezobral, ja ked som isla rano do prace v tom zhone, idem dat este pusku mužikovi a uz mi ho tam stiskal, ze aky dobry vankusik a ze ved aj on je tehotny so mnou 😎 😀
@delica aj my kupujeme vsetko od nuly, vsetko po detoch som rozdala, aj prebalovak a podobne, akosi sme s prckom neratali.. no co uz aspon bude mat babo vsetko novucke
@delica no ja mam zatial iba jedny tehu rifle,leginy a tricka a mikiny nosim tie co pred tehu. mam brusko,ale este nie moc velke. dufam,ze do februara nebude moc velke,lebo sa bojim,ze sa nebudem zmestiti do svadobnych siat 😝 a vybavu pre drobca zacneme az po svadbe kupovat. tiez musime vsetko kupit...sestra mi pozicia iba monitor dychu, druha sestra mi prinesie tie vankuse a to je vsetko. a aky zoznam mas? ja vobec neviem co budem potrebovat...daj nejaky typ.
baby kolko ste pribrali do 19tt? ja som sa vcera vazila a mam iba 3 kg naviac 😒 mne sa to zda malo...
@katuska54 2,5 kila zatial, to je tak akurat, ved o chvilu sa to rozbehne xixi
@anjelicek26 si ma potesila 🙂 lebo kamoska uz ma 8kg naviac a tiez je v 19tt....
@hubenourova tak mne vravela 30eur, a znama co bola platila tiez 30eur...

dievcence, dosiel mi ten kojaci / tehotensky vankus z ciech a nie je plneny gulickami, ale normalne dute vlakno, ako normalny vankus. mam 1.70m, tak dufam, ze uz sa vyspim konecne tuto noc