icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

anjelicek26
26. jan 2013

@michaelamia1902 - no to korytkove lezanie väcsine deti nevadi, nie tym malym, u starsiho dokupis k buzz xl sedanku. My sme ho mali, dokonca dva krat, prihodim ti fotocku Maxa dvojrocneho v xl sedanke, no problem s tym.... jedine, co mi vadilo bolo a. defekty doslova kazdu chvilu a b. siroka zadna naprava (vytah byva problem) c. ak je mokry, zadrhne sa hydraulika a uz ho nezlozis. Stojis v dazdi ako truba pred autom a bojujes s kocikom...

No a k mojmu icandy - do 1,5 roka maximalne. Ten xl sedanku nema a ten sportak je maly. Ale aj moje deti su drobce, tak to bude stacit. A potom ideme uz len do buggy, teraz sme kupili novy, ten bude aj pre dalsie.

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/anjelicek26/...

michaelamia1902
26. jan 2013

@anjelicek26 dakujem za inspiraciu -sikovna si riadne mas moj obdiv 😎

anjelicek26
26. jan 2013

@michaelamia1902 - to som sa len pohrala 😀 Mam rada originalne vecicky 🙂

jankastubka
27. jan 2013

@delica no dalsiu kontrolu mam 24 tt tak uz to vydzim, ved on je doktor, tak hadam vie co robi. A na kontrole sa ho pripadne spytam. Tiez mi robi ultrazvuk pri kazdej poradni a vzdy povie, ze vetko je v poriadku. tak uvidime.

delica
27. jan 2013

@jankastubka no robia to ti lekari tusim kazdy inak. Fakt, asi sa spolahnut na nich, ved oni by mali vediet najlepsie.

misza1
27. jan 2013

vcera jsem si paradne zaplesala;)
nevim ci to je tim ze jsem tehu, ale zda se mi, ze bude poradny babyboom, bylo nas tam snad 15 s bruskami;)
prcek bude asi tanecnik, kdyz zacala cimbalovka k jidlu hrat cikanske, tak jsem mela v brise jako v pracce;D

market26
27. jan 2013

ahojík kočeny, ty co čekáte malé slečny nemáte zájem o oblečko, mám po dcerce ještě nějaké kousky a ráda bych je prodala za symbolickou cenu, pokud máte zájem pošlu foto, a ty co čekáte klučiny, já mám termín 10.2. a potom bych taky velmi ráda podsunula oblečko dál, pokud máte zájem napiště budu ráda, však jedno dítko oblečko nevinosí ano nezničí díky papa

elen34
27. jan 2013

Ahojte prosim vas tie co ste boli chore aj vas tak strasne bolelo spodok brucha? Ja sa uz od stvrtoku liecim a je to cim dalej horsie zajtra idem doktorovi nech my da antibiotika. ☹ ☹

kavaapalma
27. jan 2013

@jesika26 blahozelam k bambulke. Nech ti uz níe je zle,konecne si to tehotenstvo uzivaj. @delica casting loreal su bez amoniaku,pise ho pekne na obale hned to uvidis. Ja ich pouzivam a velka spokojnost. Ja mam odtien ladova blond,ono to chyti najprv trosku tmavsie,ale 3umytia a krasna farba. Ja si davam aj melir,nic nehrozi,hadam len ako to v tehotenstve chyti. Do toho 3.mes.nie,ale teraz pohoda.

anjelicek26
27. jan 2013

@elen34 - co znamena boliet spodok brucha? Ja kaslem uz 10 dni, brusko neboli, ale mocak teda uz toho ma ze plne zuby 😖 Antibiotika mi dal len slabe, teda moc nepomohli, doliecovanie asi este potrva. Vcera sa mi vyhodil uz druhy herpes, ved neva, ze vyzeram ako totalny pako 😠

delica
27. jan 2013

@kavaapalma dakujem 🙂

elen34
27. jan 2013

@anjelicek26 tak kde su vajecniky . malemu babatku sa asi paci ked kaslem lebo je ticho asi ho to natriasa a hojda len v noci kopka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

jesika26
27. jan 2013

@jankastubka tak ako napísala delica, robí sa do 22tt. Ani moju sestru nikto neposlal, ale sama sa objednala, aby si bola istá, či je s bábom všetko v poriadku a tiež chcela samozrejme vediet pohlavie. JA som tu V MT u MUDr. Grochala platila 60e, takže je to aj dost a dalšie podbrobné sono nás čaká v 30tt. Preklepol si tam maličkú od nožičiek až po hlavičku, mozog, plúca, srdiečko, pokožku....
@azalka22 mne tiež robí utz každú poradnu, a aj ked tam dojdem aj s nejakým problémom, teda ju o to poprosím, nech počujem hlavne srdiečko a to mi stačí 😉 , každý doktor je iný

zuzu3743
27. jan 2013

@elen34 ahoj ja som tiež teraz chora no lepšie povedane doliečujem sa herpes hnusny sa mi tiež spravil ale ohladom toho bolenia aj ja mam take bolesti akoby som mala tam dole svalovku mi to pripada ale to je podla mna bolesť že sa nam roztahuje panva mna boli aj spodok aj pod bruškom

elen34
27. jan 2013

dakujem aj ja si myslim ze je to maternica
@zuzu3743

zuzu3743
27. jan 2013

@elen34 take bolesti som mal až pri druhemu babu trva to tak 2-4 dni potom pokoj a po viac ako mesiaci sa mi to opakuje mne je to neprijemne blba neopisatelna bolesť ☹

elen34
27. jan 2013

@zuzu3743 men to zacalo od stvrtku ako som chora a mam kasel
😢

katkatara
27. jan 2013

@zuzu3743 Ja mam tiež teraz pri treľom tehu pocit,že sa mi ta panva rozsype.V piatok som upratala celý barak a skončila som v predklone, ako stara babina.A 2 dni ma bolela aj kostrč a bok brucha, ako pri pruhu. 😠

delica
27. jan 2013

kocky, tuto temu ste si vsimli? https://www.modrykonik.sk/forum/2-trimester/som-v-19-tyzdni-a-pri-milovani-zo-mna-vytiekla-voda/
ja som z toho tak vystrašená, dúfam, ze to bude OK.

misza1
27. jan 2013

@delica fiha, no nastesti to dobre dopadlo... myslim ze do porodu mam o myslenky u sexu postarane... 😖

delica
27. jan 2013

@misza1 no...mi hovor, mne na poslednej poradni doktorka, ze uz len zlahka a jemne, co teda neviem, co tym myslela....ale po tomto pribehu som nejaka vystrasena. Jaj, som rada, ze to tak dobre dopadlo, som nevladala ani nic robit, furt som to tu preklikavala, co je nove........

misza1
27. jan 2013

@delica aji me na kazde poradne rika ze davat si pozor, nevyvadet a podobne...

zuzu3743
27. jan 2013

@katkatara ja si tiež teraz pri treťom pripadam ako nemožna ☹ všetko ma boli najnovšie ked sa pohnem tak ma začne pichať v boku akoby som bežala maraton tam dole a pod bruškom ani nevravim akoby svalovka riadna a bolesť kosti normalne zo seba nemôžem ☹ a to som prve ked čakala som lietala jak holubička ani som nevedela že som tehotna

wudz
27. jan 2013

@delica @misza žienky, nestresujte.. ja som si z toho vlastne nič nerobila, to ma len iní vystrašili.. vlastne od začiatku tehotenstva ma všetci strašia, čo bude, ako bude, lebo som otehotnela chvíľu po pobyte v nemocnici na dosť silných liekoch, dokonca v 1. týždni som bola aj na rontgene.. Okrem toho som 2 mesiace prezvracala, našťastie to vždy prešlo skôr, akoby som musela ísť do nemocnice na infúzky.. Avšak vždy boli okolo mňa "úchvatní" ľudia (ženy), ktoré ma vystresovali, že ony to mali inak, že to nie je normálne.. A pritom bábo je na každej kontrole úplne v poriadku, ja sa napriek takmer každodenným zvracačkám cítim skvele.. Jednoducho tým chcem povedať, všímajte si seba, svoje pocity a na ostatných kašlite, každá sme iná. Moja sestra pribrala za tehotenstvo okolo 25kg a nezvracala vôbec, ja mám zatiaľ len kilo hore, takmer žiadne brucho, neprestávam zvracať, bábo cítim od 14 tt a tento týždeň ho už cítil aj môj partner.. Ale viete čo? Napriek všetkým "prajným" prognózam, podľa ktorých som čudná, lebo nespĺňam tabuľky si myslím, že moje tehotenstvo bolo, je a bude úplne úžasné.. Na zvracanie som si zvykla, sú z toho celkom vtipné historky, na zmätených pohľadoch kamarátov, ktorí mi neveria, že som v 5. mesiaci sa už len bavím.. Takže hlavu hore, nestresujte a užívajte si =)

delica
27. jan 2013

@wudz ja som verila, ze to budes mat dobre, ked ta ani nic nebolelo. tehotne sa niekedy len tak pocikaju, ani necitia, ze cikaju.

silvianm
28. jan 2013

@market26 ahoj ja sa dnes snad dozviem xixi co to bude.. Male |na prve 2-3 mesiace /vecicky mam uz nakupene neutralne..ale vacsie uz nie..

anicka.be
28. jan 2013

ja som akurat vcera 1x objednala tieto vecicky 🙂 su take chutne! (velkost 62):

misza1
28. jan 2013

@silvianm ahoj kdy tam jdes? at vim ci nas drobec bude mit v porodnici partaka nebo frajerku;) teda snad ti neposunou termin at se stihneme.

misza1
28. jan 2013

@anicka.be jake se to milucke;) odkud jsi objednavala?

market26
28. jan 2013

@silvianm ok budu ráda, tak dej vědět, těším se