icon

Termín pôrodu jún 2017

modrykoniar
19. okt 2016

🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?

lucka8787
21. nov 2016

@renimac
@map0007 ja viem ze su pripady kedy to nepomaha.ale tak treba vyskusat 🙂 raz za cas mavam aj ja take stavy ze sa rano zobudim a plne usta slin a napina ma.raz sa mi to podarilo rozdychat na balkone v pyzame ale dvakrat to bolo neuspesne takze som trosku poobjimala wc 🙂 pocula som ze pomaha aj ked vonias rozkrojeny citron.

renimac
21. nov 2016

@lucka8787 zatiaľ sa raňajky držia, tak uvidíme, či príchodom 10tt niečo polavi 😉.

lucka8787
21. nov 2016

Ja mam pocit ze uz aj unava trochu ustupuje.za tyzden idem na poradnu..pripada mi to ako vecnost ☹

map0007
21. nov 2016

@renimac ja nevraciam,ale nevolnosti mam celodenne.Vzala som si ten cipok,ale zatial nepomohlo.Dala sombsi nedavno vianocku s masielkom 2 kusky,ale uplne mi nedobre.dam si vodu tak az napina ma,urobila som si caj tak pijem po duskch,snad bude dobre.Som 8+4tt.Acdufam ze t patri k tehotenstvu.Lebo 4.6.som potratila dvojicky,mala som vyrozu,teda najprv silne hnacky vracanie a nakoniec to dopadlo zle.Teraz sa bojim.Teraz mi hned nasadili duphaston.Dokonca spinim od zaciatku tehu,ale dr.povedala ze plodik je oki,ze spinim koli ranke na krcku maternice.vtedy mi dala lieky na zastavenie,ale tie mi robiki zle ak neberiem ich,ale zacala som brat viac vitamin c,tak sa spinenie,celkom ustalilo.

renimac
21. nov 2016

@map0007 ja mam utrogestan. Moja mama zvracala do 6. mesiaca, tak to asi ostava v rodine ☹.

vanda12345
21. nov 2016

@map0007 hoj moja to co sa ti stalo v lete v ktorom tt si bola??a tak si cakala 3cykli??a hned na prvy x sa potom podarilo ci ako dik ja len sa tak informujem 4,11 som mala kyret este nemam ani ms tebe kedy nabehol dik

vanda12345
21. nov 2016

@map0007 mile ze sa ti paci moj prispevok aj odpovede by boli fajn ak by si mala chvilu na ne dik 😉

map0007
21. nov 2016

@vanda12345 juj ty to mas cerstve,este.Potrat a kyret,je to velmi neprijemny zazitok.☹ bola som v 9tt,cakala som dvojicky,ale asi tou vyrozou som o nee prisla,ale aj bol rozdiel medxi plodikmi,dr.vravela od zaciatku ze dvojicky ale ze jedno sa vstrebe,ale nakoniec som sla na sono a bili dve srdiecka,dala mi duphaston,ale mala som aj krv v moci ale neriesila dr.iba ze pojdem do Ke lebo nesedia plodiky,teda jeden ano a druhy nie.Lenze mna strasne zacalo boliet podbrusko,cisto ako keby dom sa otvarala xacala som spinit,tak som sla na pohotovost,nechali ma v nemocnici,no potom boledti ux boli ako kontrakcie,no a roxbehol sa potrat a hned kyret spravili.Po kyrete mi poradila kamaradka co tiez potratila,kupit si caj alchemilku a pit ju stale,tak som ju pila,pomahala mi,menxes som dostala presne o mesiac aj psychicky mi ponaha tiez cajik,pila som ho kazdy den.Potom sme skusali asi po 2 menstruaciach a nic,no a uz som si povedala ze a dost,sa trapit.pila som caj,niekde pisalo ze sa ma pit iba do ovulacie,ale mali sme sexik asi den pred ovulkou,lenze potom take boledti podbruska ze som myslela ze zapal,tak som ho pila,no a pomahal mi uvolnit blesti,no a ked som nedostala M,tak som uz vedela ze co to za boledti,a ja tabletky brala,zle mi bolo.ale nenapadlo ma ze to sa asi nieco deje.Teraz len dufam ze to dokopem do konca a dockam sa miminka.🙂

map0007
21. nov 2016

@vanda12345 odpisane😉 blbol mi mobil,tak to bolo vecnost napisat😉

vanda12345
21. nov 2016

@map0007 tak to super aj ja teda skusim tak na necisto po 2ms 🙂 a uvidime ak nie tak potom uz na plne gule je to ozitivne prave mam spravenu aj alchemilku a ano citim sa fajn teda fyzicky uz len nech pride mrcha a aj tak cakat na 2ms aspon zistim aky cyklus bude a snad sa tak podari pocula som ze potom sa rychlejsie zadari ze je vsetko precitene moc moc ti drzim prsty

vanda12345
21. nov 2016

@map0007 v poho prepac nechcem aby to vyzeralo ze som drza alebo tak len ma to zaujimalo a mozem este aky cyklus sa ti vratil tvoj ako pred tym ci iny??

map0007
21. nov 2016

@vanda12345 v pohode😉no cyklus som mala divny prvy bol iba spinenie a potom dost silny sa spustil,asi 6 dni,dalsi bol tiez spinenie na zaciatku a potom zas silny,no a treti bol taky v pohode,spinenie nebolo ale prvy den bolrst a potom oki.akurat som bola nastvana ze prisiel☹drzim Vam prsty aby sa zadarilo.drzte sa

vanda12345
21. nov 2016

@map0007 tkze 3x ako sa odporuca to je fajn ako mne moj lekar vravel pol roka ale co je pipi a v nemocnici 3cykli a ved bola som na zaciatku tak naco cakat tak tak teraz uz ju moc moc chcem ale o chvilu sa budem modlit aby mrcha neprisla 🙂 tak len si uzivat tehulkovanie a do uspesneho konca

chmeluska
22. nov 2016

@annakru aoj tak dnes som bola na kontrole, bohuzial po druhom babatku ostal iba maly vacok, druhe je trosku mensie ale srdiecko mu bije krasne, tak sa modlim nech to aspon jeden drobcek dotiahne az do konca. Ja sa citim dobre, nemam ziadne problemy ale koli tomuto ma nehal doma do siesteho, vtedy pojdem na kontrolu aby sme
Videli ako rastie druhy drobcek 🙂
Ty sa ako mavas? Este ti byva stale zle?

annakru
22. nov 2016

@chmeluska ach to ma mrzi. Dufam, ze si v poriadku. Treba sa tesit z toho jedneho drobceka. Toto sa vraj stava az v tretine pripadov dvojiciek. A v kolkatom si tyzdni?
Zle mi byva stale a moc. Ale uz sa to dako vydrzi...

chmeluska
22. nov 2016

Ja som v poho, sice ma to mrzi lebo sme sa uz tesili na dvoch ale tesim sa ze nam ostal aspon jeden drobec a ten uz tam bude pekne rast. Momentalne som 9tt+1.
Ja inak niekedy ani neviem ze som teotna uz od zaciatku nemam nejak priznaky ale vsimla som si na sebe ze v poslednej dobe som precitlivena dost, takze hormony so mnou mavaju statocne :D

motylik1717
22. nov 2016

Ahojte tak dnes sme boli na prvej poradni malá láska má 6cm a všetko je v poriadku len ja mám vyšší tlak tak sa teším 🙂

annakru
22. nov 2016

@chmeluska Aj ja som precitlivela. Minule som plakala pri rozpravke - dcerka chudatko nechapala. Uz radsej s nou nepozeram....Ja to tehotenstvo pocitujem naplno najma nevolnosti. Ale co uz. Ale mam pocit ze aspon unava trosku polavila. Zajtra mam koniec 11tt. Moc drzim palce aby uz vsetko bolo v poriadku.

saskia212
22. nov 2016

@motylik1717 ahoj, aj ja som dnes bola na poradni, som v 12 týždni a malé má 5 cm ☺ inak som dnes skoro pustila slzicku, keď som videla babo na monitore. To už nebola žiadna machulka ale bábätko 😊 no bola som z toho hotová 😊

motylik1717
22. nov 2016

@saskia212 ahoj áno bolo to krásne vidieť ho ako sa hralo z ručičkami a nasťahovalo nožičky.Stále som si doma pozerala foto 😍Ja som tiež 12+4 tak sme skoro rovnako 🙂.

dzonka22
23. nov 2016

Ahojte.
Tak som tu aj ja 😊 trošku neskôr ale až teraz som vás objavila.
Som 9+4 ... Ale origoš je to inak...čučoriedku nám vložili 5.10 😊 ale ráta sa to aj tak podla ms. Ďalšiu kontrolu mám 29.11 a neviem sa dočkať 😂
Držím vám/nám palce nech máme všetko pohodové 😊😍
Nejdú mi pridať fotky...takže bez...😂

kitta
23. nov 2016

Baby pouzivate niektora angelsound? Uz presli dva tyzdne od poslednej kontroly a zajtra konecne dalsia. Ale je to obcas na nevydrzanieee. Tento posledny tyzden stres a panika 🙄😂😬

alyn
23. nov 2016

@kitta chcela by som ale nemam ho. ja som trosku v strese, aj ked uz to tak neriesim, lebo na poslednej kontrole v 11.tt mi povedal ze mam placentu praevia a ze sa mam setrit a nesexovat. ked som si o tom precitala, hlavne v neskorsich mesiacoch, tak same hruzy, takze tiez cakam na dalsiu kontrolu, len mam take obavy ze si pamatam, ze poistovna preplaca len 3 uzv pocas tehu plus ten morfo uzv. cize asi tak skoro nebude dalsi ultrazvuk /viem ze daktorym robi vzdy v sukromnych klinikach ale bohuzial moj nie je na sukr klinike).

mon895
23. nov 2016

@kitta ja ho mam ale este jie je nic pocut 🙂

kitta
23. nov 2016

@alyn tak ja chodim k sukromnemu, kde si platim toho teda dost a platim za kazdy utz. Uz aby babatko kopalo, nech viem, ze je tam. Ale to si este pockame 🙈

kitta
23. nov 2016

@mon895 fakt? Som myslela, ze uz tak od 10tt sa da najst.

marianinka
23. nov 2016

@renimac tak ako sa ti dari maminka? Ja som bola par dni v nemecku a leedva som vydrzala tu cestu, vracala som kade tadr katastrofa.mne uz vadi snad aj moj dych a nehovorim este o tom ked sa muz tuli ,omg so mnou je to hruuza.uz aby to skoncilo fakt cely den len zle

renimac
23. nov 2016

@marianinka sme na tom uplne rovnako, moja 🙂. Nedelu som prevracala takmer celu, pondelok tiez. Hovorim muzovi, ze mi vadia uz aj moje vlastne sliny. Som hladna, smadna, unavena a z toho vsetkeho nervozna. Dufam, ze to uz dlho nepotrva 😖.

mon895
23. nov 2016

@kitta no vytobca udava od 12tt ja som sice 11tt ale babatko bolo mensie o 14dni tak zatial len raz zacas skusime ci nahodou vcera sa mi aj zdalo ze to moze byt ono ale naratali sme len 28 / 15s co by vychadzalo do 120 za minutu a vraj ma babo od 140 hore tak zajtra skusime zas 🙂

sophienuvea
23. nov 2016

Ahojte, tak aj ja som bola po mesiaci na kontrole. Bábo podrástlo a je krásne 🙂 Viac ma ale stresuje, že mi lekár našiel stafilokoka a ževraj to môže mať nejaký vplyv potom pri pôrode a na samotné bábo. Viete o tom niektorá niečo? Lekár vraví, nech o tom nečítam, že to nie je nič úplne výnimočné a aj to tak vyzerá no človek nikdy nie je úplne v kľude.