icon

Termín pôrodu máj 2015

monka1123
10. sep 2014

Ahojte, som prvorodicka, a dnes rano som si urobila treti testik, ktory definitivne potvrdil to, co som tusila, nakolko mi meskala mrcha a mne nikdy nemeskala. Este som to okrem partnera nikomu nepovedala, pretoze to nechcem zakriknut, aby sa nestalo daco este, a o to viac by ma to mrzelo. Uspesnym sa nam stal pokus 23.8.2014. Je to pre mna nova skusenost, najradsej by som to vykricala do celeho sveta, no aj sa trosku bojim ako to prijmu rodicia, nakolko som zatial slobodna... dufam, ze sa najde aspon jedna dobra dusa, ktora mi v skratke povie, na co si fakt dat obrovsky pozor a coho sa vyvarovat. Zatial by mojho preslovu snad stacilo.
. Pekny vecer este ☺

sisi01
12. sep 2014

@atomica87 Vaaazne? :D To je sranda tak hadam nam to aj tak vyjde 🙂 Bola si uz u lekara?

atomica87
12. sep 2014

@sisi01 jj bola.

sisi01
12. sep 2014

@atomica87 Jaj mna to este len caka o dva tyzdne...Ale tie dni idu tak pomalyyy...

atomica87
12. sep 2014

@sisi01 ani mi nevrav...cele zle. Mne je blbo, cely tyzden sa premaham nieco urobit. Pri kazdom pohybe ma napina na zvracanie, este ze nas drobec je taky samostatny a nemusim za nim lietat po celim byte. Cele dni len cakam kedy pride mm dom, kazdy den zazpim o siedmej v obyvacme pri telke....no koniec. Dufam ze to rychlo prejde.

klomi
12. sep 2014

Ahojte,aj ja sa oridavam k vam 🙂 doma mam uz 5 rocnu babiznu.....dufam,ze vsetko dopadne ok 🙂

sisi01
12. sep 2014

@atomica87 Fuuuha tak to ti nezavidim teda, mne nastastie zatial zle nebyva iba co som asi tak dva tyzdne hnackovala ale uz aj to preslo. Ale ta uuuunava to poznam... tiez by som asi aj postojacky zaspala... Najhorsie je to v robote. A teda ako pises este, ze mate drobca takeho samostatneho. Kolko ma?

atomica87
12. sep 2014

@sisi01 20 mesiacov. Tak vari to prejde. Aj pri prvom mi bolo blbo, ale az takto asi nie.

sisi01
12. sep 2014

@atomica87 Noo hadam ti to prejde a bude fajn, nech si to uzivas naplno ;) Ja sa cudujem, lebo na to ze je to u mna prve tehotenstvo tak nevolnosti sa mi zatial vyhybaju, akurat len ta unava a prsia ma bolia a tusim su uz o nieco vacsie... :D Tak som zvedava ako to pojde dalej... Juj ale uz hlavne nech to pocujeme aj od lekarky.

atomica87
12. sep 2014

@sisi01 no nejak to rozchodim...uz som dokonca zas zacala hackovat novorodeneske papucky 😉 po dlhej dobe. Mne pri prvom zacalo byt zle cca v tretom mesiaci. A trvalo to chvilu...mesiac dva max....

sisi01
12. sep 2014

@atomica87 Jeejoo tak potom nejake foto treba dat ;) Keby som ja mala taketo sikovne rucicky ach... Takze vravis, ze este to na mna s tymi nevolnostami aj moze prist co? 🙂 tak to som potesena :D

mrm4rmrm4r
12. sep 2014

Ahojte, tak sa pridávam 🙂 včera som bola u lekára - som v 6. týždni. Termín mám niekedy začiatkom mája. Strašne sa teším, ale teda býva mi riadne zle. Nevraciam, ale celý deň ma napína. Pichá ma občas v podbrušku, teraz už menej ako na začiatku. V noci sa vždy zobudím a pozerám do plafóna čo sa mi nedá zaspať. A potom cez deň som ako chodiaca mrtvola. Ale nevadí, hlavne aby bolo všetko OK.

atomica87
12. sep 2014

@sisi01 no ved to...najviac sa cudujem, ze mne je tak skoro...mne uz od konca piateho tyzdna blbo....ale moznoti vobec zle nebude, alebo sa to o teba iba obtrie 😀 😀 😀
A foto...tych mam plne albumy. Dnes som uhackovala taketo, ake horcicovej farby

atomica87
12. sep 2014
tamara321
12. sep 2014

Ja mam predbežný termin pôrodu 5 mája. Moje prvé bábo. Teším sa ale sa aj bojím. Tiež ma trápia nevoľnosti, pichá ma v podbrušku. U lekára som bola objednal ma na 16. oktobra na všetky testy. Dúfam bude dovtedy všetko ok.

atomica87
12. sep 2014

@tamara321 ja 6.5. 😉 ale ja idem na vsetky odbery uz 29.9.

sisi01
12. sep 2014

@atomica87 Jeeeemine ty tam toho ale maaaas 🙂 sikovna... Krasne su tie veci... A tie ciapocky a papucky boze nadheerneee.

bambu29
12. sep 2014

ahojte, pridavam sa ku vam. Ak vsetko dobre pojde, bocian by mal priletiet v maji 🙂))) u dr som bola uz 2x, zatial vsetko vyzera ok, len to nechcem zakriknut. k Dr mam ist zas 19 sep, ale tie dni idu strasne pomaly...

katey
12. sep 2014

@monka1123 ahoj,mslim,ze tvoj strach je prirodzeny 😉 ale tehotenstvo nie je choroba,zenske telo je usposobene k tomu,aby donosilo a porodilo dieta pri beznom zivotnom style 🙂 ja ked som cakala prvehi syna tiez som mala strach,nic som nedvihala a od zaciatku som prevzala rolu trpitelky tehotenstvom 😀 teraz to vbimam uplne inak, viem,ze sa deje to najlepsie,co sa moze a ak sa aj nieco stane,asi to tak ma byt.. Robim to,co do teraz.. Kedze mam doma 1,5rocneho 13kg syna nemam na vyber. 100x denne ho dvihnem na ruky,10x za noc nadojcim a verim tomu,ze jeho surodencovi v bruchu to vobec nevadi 🙂 tak drzim palce 😉

atomica87
12. sep 2014

@sisi01 roky praxe 😀 😀 😀 chceme sice chalana, aby mal nas jozi partaka na vystrajanie, ale ak sa nahodou zadarila baba, tak aspon vyuzijem svoje zrucnosti. A okrem tiho ze bufe chodit v modrom, tak bude mat haldu pletenych kuskov v satniku.

atomica87
12. sep 2014

@katey nas ma 14 kg 😀 😀 😀 ale pravda, jednoducho nemame na vyber.

ziza55
12. sep 2014

Caute kocky...pridavam sa k vam do skupiny...som v 7tyzdni..termin 4.5.2015...uz mam za sebou prvy UZV/uz bola aj akcia srdiecka... ...prvu poradnu mam 3.10...., mam doma 4rocneho chlapceka....moc tuzime po dievcatku tak dufam ze to klapne
inak tehotenske nevolnosti nepoznam...klopklop...je mi super...aj vlasy prestali uplne padat...tak zatial mi to tehu prospieva 😉

lilli19
13. sep 2014

Ahojte kočky🙂 tak sa k vam pridavam aj ja....som v 7tt....bola som uz u lekara a najblizsie idem az 3.10. Dievcata mne je tak straaasne zle cely den, ze tomu az nerozumiem.Zvracala som len asi 3x ale napina ma pri kazdom rychlejsom pohybe, chladnicku otvorit nemozem vobec a jest mozem len po troskach lebo kazda trosku vacsia porcia znamena u mna obijimanie zachodovej misy....uff. Cely den som unavena a pri takomto pocasi je pre mna nadludsky vykon vstat a ist do prace....Dufam ze to coskoro prejde, lebo neviem ako to prezijem :D

aly
13. sep 2014

Ahojte kočky, tak to vyzerá že sa k vám pridavam.robila som si test a mam slabú čiarku mala by som byt 4tt 🙂

lensam
14. sep 2014

@monka1123 ahoj aj ja som sa iba pred pár dňami dozvedela, že som tehotná. Ja už tretíkrát. Ale tie obavy sú pri každom tehotenstve. Tiež sme zatial nikomu nič nepovedali. Chcem až potom čo to bude isté od lekára. A toho oznámenia rodine sa bojím ešte viac ako pri prvom. To sme bežali hneď po prvom teste k rodičom. Som zvedavá ako budú reagovať na tretie, snáď pozitívne.
Niekto tu spomínal, že na wcku nemáš tlačiť 🙂 to určite neplatí a rozhodne obyčajné kakanie neohrozí tvoje tehotenstvo. To by sme tu už dávno neboli. Ale inak skús myslieť skôr pozitívne. Skús si radšej zisťovať ako sa správne stravovať a tým zamestnávaj svoje nepríjemné myšlienky. Alebo veci ako zariaďovanie domácnosti, alebo iné veci na ktoré nebude čas po pôrode. Ktorý deň cyklu si teraz? Ja som 27dc.

monka1123
autor
14. sep 2014

@lensam keby ja viem co znamena to DC... este som nemala cas to googlit... k lekarovi idem stvrtok, tak dufam bude vsetko ok.

katusik222
14. sep 2014

Ahojte kočkyy! Tak nám sa po 2 rokoch zadarilo. Stále tomu nemôžem uveriť. 🙂) Žiadne príznaky nemám. Ako pred ms.. Ale take zvlaštne pnutie v brušku, pichanie. To som ešte nezažila. Dúfam, že všetko bude ok a čiaročka bude zosilnievať. 🙂 Mala by som byť len nejaký 16.-17. DPO. 🙂

ritak
14. sep 2014

Ahojte dievcata, sledujem tuto temu uz nejaky ten den a rozhodla som sa ze sa k vam pridamm 🙂 som v 5. Tyzdni k lekarovi sa este len chystam. Musim sa odhodlat kedze presne pred rokom som uz tehotna bola a par dni pred Dusickami pri prvej navsteve noveho lekara som sa dozvedela najhorsiu spravu :( ale hlavu hore ( snazim sa ako viem nemysliet na to), kazdy den sa s babom rozpravam a verim ze tentokrat uz bude vsetko ok 🙂. Tak sa tesim ze si tu budeme vymienat svoje pocity a radosti.
Ja zatial od zaciatku pocitujem najma prsia, brusko mam nafuknute, sem- tam bolest v podbrusku, krize.
Tak tolko zatial ja ;)

aly
14. sep 2014

@lensam tiež naše tretie, tiez sa bojím lebo sme pred 4 rokmi prišli o jedno bábo ...

lensam
15. sep 2014

@monka1123 dc je deň cyklu

atomica87
15. sep 2014

Ako zeny pokracujete? Ja zatial len grciam, lezim a chudnem...po prvom porode som skoncila s modelkovskou vahou...a teraz mi je tak blbo ze budem snad este stihlejsia 😀 😀 😀 no trochu humoru nezaskodi....