Termín pôrodu máj 2015
Ahojte, som prvorodicka, a dnes rano som si urobila treti testik, ktory definitivne potvrdil to, co som tusila, nakolko mi meskala mrcha a mne nikdy nemeskala. Este som to okrem partnera nikomu nepovedala, pretoze to nechcem zakriknut, aby sa nestalo daco este, a o to viac by ma to mrzelo. Uspesnym sa nam stal pokus 23.8.2014. Je to pre mna nova skusenost, najradsej by som to vykricala do celeho sveta, no aj sa trosku bojim ako to prijmu rodicia, nakolko som zatial slobodna... dufam, ze sa najde aspon jedna dobra dusa, ktora mi v skratke povie, na co si fakt dat obrovsky pozor a coho sa vyvarovat. Zatial by mojho preslovu snad stacilo.
. Pekny vecer este ☺
Tu je link:
Aký má význam sukromna diskusia, ked su tam všetci?
A aký má význam vôbec, ked tu téme májovky existuje?
mozem poprosit o pridanie do skupinky, termin mam 7.5.2015, dakujeem 🙂
ahojte aj ja poprosim o pridanie,tp mam 24.5.2015
ste ;)
Ahojte. Dnes mi doktorka potvrdila tehotenstvo. Podla ms mam termin 26. 5. 2015. budem rada, ak ma pridate do sukromky. dakujem 🙂
@monka1123 Ahojki. Aj ja poprisím pridať do skupinky. 🙂 Termín 26.5. 2015. Posledná mrcha 19.8. 😀 Som happy. 😀 😀
aj aj poprosím o pridanie do súkromnej skupiny. Termín mám 11.5.2015, ďakujeeeem 😉
Aj mna mozte pridat. Diky
Ste babenky 🙂
poprosim aj ja pridat do sukromnej skupiny. dakujem
Ahoj pls o pridanie termin mam 1.5.2015 🙂
Ahojte🙂 aj ja by som sa ku vam rada pridala...termin mam 17.5. 🙂
Ahojte,pridajte aj mna prosim do sukromnej skupiny.Som v 11tt.Dakujeeem 🙂
Prosim o pridanie do sukromky
Ahojte,ja by som sa tiez k vam rada ridala,termin mam 27.maja.cakame druhe babo.diky
Ahojte, tiez poprosim o pridanie do sukromky, termin mam 21.05.2015, dik 🙂
Milé žienky z BA a okolia .
Príďte si 29.11. 2014 vy v Bratislave pozrieť dokumentárny film Mikropôrod so slovenskými titulkami, vypracovanými dobrovoľníčkami združenia Ženské kruhy.
Film získal ocenenie festivalu Grand Prix at Life Sciences 2014, ktorý sa konal v Prahe. Tvorcovia filmu sa pokúsili pozrieť na pôrod z mikrobiologickej perspektívy. Ako sa pri pôrode vytvára mikrobióm dieťatka? Aký je jeho význam pre zdravie a ďaľší život? Môže narúšanie fyziologických procesov ovplyvňovať kvalitu mikróbov ktoré osídľujú naše telo? Je možné vytvoriť vhodný mikrobióm i matke rodiacej sekciou? Ak áno akým spôsobom?
Na premietanie sa treba vopred prihlásiť. Viac info na
http://openmind.sk/Podujatia-a-kurzy/Vsetky-kur...
aj ja poprosim o pridanie do skupiny 🙂

@tixx sme na tom úplne rovnako 🙂 aj ja som mala PM 20.8 🙂 vo štvrtok som bola prvýkrát u dr. potvrdil tehotenstvo, ale ešte nevidel srdiečko, takže idem opäť na kontrolu o 2 týždne 🙂