Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@mailinka preeesne 😀 z tychto dôvodov som si ju zadovážila aj ja a ešte, z brušákov ma hrozne bolela kostrč 😖 .
@adelaida33 mas to z obchodu,ci z netu?
@adelaida33 no a kde si si ju kupila?
@adelaida33 inac,ja som brusaky ani neskusala,nakolko som este po prvom tehotestve mala problemy s krizami,doktor povedal,ze sa to po porode upravi,ale certa stareho.bolelo aj tak.druhym tehotenstvom sa mi to len vystupnovalo,aj ked po porode nastalo male zlespenie,ale tym ze som kocik vlacila hore schodami na rukach tak som bola tam kde aj na zaciatku no a tretie tehotenstvo som si tiez v tomto smere odtrpela,ale cuduj sa svete 3 porodom sa mi to nejako popravilo.asi mam konecne lonove kosti na mieste a nikde mi to netlaci.takze uz nechcem riskovat,ze sa mi to vrati do povodneho stavu,preto zacnem len lahsie cvicenia 🙂 .no a 4 porod uz veru neplanujem 😀
ahojte, dnes som bola u kadernicky, tak som pre istotu odsala mliecko a opica ho odignorovala....normalne vypluvala vraj to mliecko, no este ze magduska ho potom sfukla...
@sirinka 😀 Januška vie, čo je dobré a aspoň dokazuje, že v živote nejde len o vnútro, obsah, ale predsa len aj o ten zovňajšok, obal 😀 .
@sirinka ozaj, a ako máš teraz tie vlasy-farbu? ja som si ešte nafarbit nestihla, lebo furt čosi robim v domácnosti, s malým a dnes sme ešte boli aj v poradni a na očkovaní... ale azda zajtra alebo do tyzdna to stihnem 😝 .
@mianc dakujeme. no tak pri pichnutiach maly trošku zaplakal, ale ked som ho vzala na ruky, uz hned bolo dobre. to skôr mne je z toho do revu. ked tvoju malu očkovali, si písala, že jej stvrdli miesta vpichov - to kedy? za ako dlho?
@adelaida33 mam taky tmavy blond...
@adelaida33 jaaaj,no som nepostrehla,prepac 😅 ,tak ja to budem musiet pozhanat na nete,kedze carrefour nemame 😉
baby ktoré ešte plne kojíte,už dávate príkrmy?dokrtorka mi povedala,že sa to začalo znova zavádzať skôr ako od 6 mesiaca.mám 3 deti a pri každom mi hovorila iné.
@mailinka My sme boli u dr. dnes a ona je za plné dojčenie celých 6 mes.. Závisí od každej dr. a mamičky, aký má názor a systém. Ale odporúčania svetových organizácií sú jasné 😉 .
@mailinka tým som chcela povedať, že ja príkrmy zatiaľ nedávam.
@adelaida33 tak ja neviem potom kto dava rozumy tym detskym lekarom a kto to stale meni ked odporucania svetovych organizacii su jasne.
napr,aj ockovanie,dlho mi ju nemohla zaockovat,lebo jej hnisala rucka po TBC,zrazu ked som sa prisla ukazat (a stale jej to hnisalo) povedala,ze bola na seminari a najnovsie sa uz moze ockovat aj ked ockovanie po TBC nie je zahojene.
suhlas... dnes bola kamoska u dr., s ktorou sme rodili v ten isty den... a jej dr. povedala ze uz davno mala prikrmovat (dnes mame 5MES.), ze nech uz zacne, bud. tyzden uz nech da maso... a ze ona odporuca najradsej HOVADZIE!!! tak to som este ozaj nikde necitala :-/ som zvedava, co povedia mne, my ideme az za tyzden a pol... tak dovtedy urcite este potiahnem iba dojcenie...
@adelaida33 nastastie nie... len to som fakt este nepocula... 😠
@siss_sz no ja tiež nie, som prekvapená, lebo všaaade odporúčajú morčacie, kuracie, králičie, neskôr kvalitné teľacie. ale určite nie 5 mes. decuľko posadit a hned mu tam po mrkve šupnúť kravu 😝 😀 .
@adelaida33 nie nestvrdli.. ale troška to mala červené a aj na druhý deň potom to už bolo dobre.. ale celkom fajn to znášala.. klop klop klop.. tak dúfam, že aj u vás to bude podobné.. 😉
@slavetka juj, ale si ma namotala s tou rotanou 😀 , normálne sa mi to páči 😀. ja som tie posilnovacie gumy nechcela, s malým si ruky naposilňujem počas dňa dosť 😀 . kedze máš s týmto cvičením skusenosti, mohla by si mi napísať, kolko by som mala tak cca cvičiť denne, aby ma z toho po dvoch dnoch nešmyklo 😝 , že neodhadnem svoj dobity stav? Napr. kolkokrát do dna a po kolko minút, na začiatok 😔 . Zatial som len dvakrat po 5 min 😔 a mám dost 😝 .
baby, chcem sa vas opytat, ako vasim malym vyzeraju teraz tie ockovania proti TBC? uz sa im to zahojilo? lebo mojmu este nie a navyse sa mu tam opat objavil hnis 😠 co je toto za vakcinu fakt nechapem...
@mianc aha, som to zle pochopila a červené to mala hned? vieš čo sa mi dnes stalo? to čo si ty písala myslím včera. uspávam, uspávam a maly nie a nie zaspať. vyhadam sa s nim, a hoci ja ruky vytahané, chrbat uboleny, ale vyčitky kvôli očkovaniu pracuju, tak držím ligu a posilnujem dalej. nakoniec uz fakt nevládzem, ho položím, prikryjem, odídem a on zaspí. jáááj, hurááá.
@siss_sz možno myslela to hovädzie ako mladé teliatko.. 🙂 kto sa má v tých doktoroch vyznať... ale moja sa na príkrmy vôbec ani nepýtala.. a teraz sme mali očkovanie.. a najbližšiu poradňu nám dala až na 12.10. takže to už budeme asi prikrmovať... keďže to už budeme mať 7. mesiačikov.. 😀
ahojte, tak ako som vás tak čítala, ste ma tak namotali na tu rotanu, že som ju dnes našla v našom Tescu za 5,99 EUR. Tak od zajtra začínam!!!

@adelaida33 tak sa opytam o 30 dni 😵 ,ale asi to vyskusam aj ja,ved to nestoji majlant a ani to nie je velke,taze sa to hocikde uprace 😀