icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

mis_ka
25. okt 2011

@sirinka jj viem, ale bala som sa to ockovanie nedat a teraz to lutujem, ze som dala. na druhej strane bohvie ci za to moze ten prevenar alebo ta hexa... dufam, ze sa rozhovori chlapcek moj... mmr nedam urcite, to som rozhodnuta, ale tieto ockovania sa mi zdali dolezite resp. bojim sa tych chorob... viem nieco urobit teraz? ked uz ma to ockovanie v sebe? na zmiernenie? ci uz je to zbytocne. @mailinka fuu, teraz si ma nastrasila, ja dufam, ze sa o par dni rozkeca... dufam, ze tvoja dcerka sa nauci coskoro pekne rozpravat.

mianc
25. okt 2011

@dadka1010
@adelaida33 kočky akože moju svokru ste kde zabudli? 😀 to by sa cítila pánečku urazená, keby že ju z takého parádneho pobytu vynecháte.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

tinav
25. okt 2011

@slniecko103 ja som synovi dávala špenát najprv zo skleničky ale to je malá dávka a bolo to dokonca aj so smotanou, veľmi mu to chutilo no bolo to málo mi bežne obedujeme 200g. Skúsila som doma uvariť zmrazený so zemiakmi a v pohode. Nevarila som ho dlho iba na chvíľu som pridala k zemiakom a tiež chutil. No nedávam ho zase často a bruško nebolelo 🙂 🙂 🙂 .

mailinka
25. okt 2011

@mis_ka no tak som to schvalne isla pozriet do mojich poznamok ci to suviselo s ockovanim a u nas nie 😉 .ockovanie sme mali okolo 4 mesiacov(druhe preockovanie) a rozpravat zacala v 6tich,hovorila presne tyzden mama a potom z nicoho nic prestala,bolo chvilu ticho,len vydavala zvuky a potom znova zacala blabotat nieco. 🙂

sirinka
25. okt 2011

@mis_ka da sa zajst za homeopatom a pytat od neho potencovanu homeopaticku vakcinu a vysoke davky vitaminu C? to by ti najskor petot poradil...
ja davam hexu tiez kvoli tetanu... prevenar som dala, lebo som sa bala aby klarka nedoniesla volaco zo skolky, ale uz zacinam nadobudat pocit, ze je zbytocny a mmr nedam ani ja...
zatial ma janka iba jednu davku hexy a prevenaru...

mis_ka
25. okt 2011

@mailinka chvalabohu, ze tvoja malinka to nema z ockovania, mozno sa jej len nechce rozpravat ale raz sa urcite rozkeca 🙂 vedies si taketo podrobne zaznamy? ja veru nie, asi by som mala...

ladytt
25. okt 2011

Baby a čo prechádzky? Chce sa vám v tomto počasí? Chodíte každý deň? Ako to znášajú vaše detičky?

tinav
25. okt 2011

@ladytt my chodíme vonku stále za každého počasia mám aspoň istotu že malý bude spať niekedy sa mi nechce ale musím aj teraz sa chystám von aspoň do 5.

dadka1010
25. okt 2011

@ladytt Nechce, keď je teplejšie ideme na dlhšiu a keď chladnejšie, tak dva krát do dňa len na 15-20 minút na dvor sa ponosiť 😅 😀

mailinka
25. okt 2011

@mis_ka no uplne podrobne zaznamy nerobim,nejako nestiham 😀 ,ale ked ma napadne tak poznacim ked spravi nejaky novy pokrok + zapisem kazdy mesiac vahu a vysku,ked vyjde novy zubok.ale zanedbavam to ,neboj sa 😀

sirinka
25. okt 2011

@ladytt ja nieeee, pokial je sychravo a prsi, von nejdem...pokial som mala iba klarku v kociku, som chodila, ale neviem si predstavit, co by chudatko magdalenka teraz tak vonku robila...

adelaida33
25. okt 2011

@ladytt chcieť sa niekedy nechce ani mne 😀 , ale snažím sa chodiť každý deň, aby bol otužilý a nebol to preňho zrazu šok. aj nám tak lepšie zbehne deň. ale stane sa mi niekedy, že nevystrčíme ani nos, tak raz do mesiaca 😀 .

sirinka
25. okt 2011

no my vyvstrcime nos kazdy den, lebo poobede chodime pre klarku do skolky....ale to nepovazujem za prechadzku, kedze je to len premiestnovanie sa do auta a z auta....

ladytt
25. okt 2011

Tak som sa predsa len odhodlala ist do toho necasu, lebo dnes nevyzera, ze by chcelo prestat :( No nič príjemné. Dážd a vietor a Timko pozerajúci cez maličké okienko v pláštenke, no paráda. Veľmi sa mu ten igelit nepozdával, ale vydrzal polhodinku a ja tiež 🙂

sirinka
25. okt 2011

@ladytt heh nakoniec aj my sme boli, lebo janka cestou domov zo skolky prejavila velmi nezvycajnu volu spinkat, tak sme ju pokocikovali... 🙂

mis_ka
25. okt 2011

@sirinka dakujem za info

adelaida33
25. okt 2011

@sirinka 😀 veru, ja nepoznám nikoho, kto by premiestnovanie z auta do auta a vozenie v ňom považoval za prechádzku...

adelaida33
25. okt 2011

@ladytt aj my sme boli 😉 , u nás ale nepršalo, ešte alebo už 😝

mianc
25. okt 2011

@adelaida33
@sirinka ja s malou v takomto nečase nechodím, keď nemusím, rada otužujem ale keď je sychravo, tak ani mne to nerobí dobre, takže radšej nejdem.. keď je len zima tak sa prevetráme ale ako prší alebo sú hmly tak nejdem.. bojím sa toho, že by teraz ešte ochorela.. radšej pomalšie budem otužuvať 😉 🙂 a na záhrade sme aj tak každý deň keď neprší.. 😀

adelaida33
25. okt 2011

@mianc jasné, chápem. veď to je to, že ja nie som v dome a nemám dvor ani záhradu, preto sa trepem furt von, von, von... inak by som ich tiež plne užívala 😉

dadka1010
25. okt 2011

Kočky ja mám takú nádchu hroznú, idem zaľahnúť a vypotiť to, nech to drobec nechytí odo mňa. Dnes sme neboli vôbec vonku, teda ja áno, bola som na nákupy, ale viac menej som tiež len v aute viezla 😅 . Pekný večer 😉

adelaida33
25. okt 2011

@dadka1010 rýchlo sa uzdrav!!! 😉

zahadka
25. okt 2011

ahojte, aj my sme marcovi, som rada, z som nasla tuto temu 🙂

tanalienka
25. okt 2011

@mianc tak mne dnes dosiel kaiser (antracitovy). vyzera dobre, teraz uz mozu prist mrazy 😉 (ale radsej este nie)

ladytt
25. okt 2011

@tanalienka Aj nám dnes prišiel fusak Valtherm, na prvý pohľad maximálna spokojnosť, uvidíme ako bude slúžiť 🙂

blavacka
25. okt 2011

@zahadka ahoj aj my sme marcovi, pozeram ze uz mate 6 zubkov a dalsie na ceste, moja kocka ma len spodne dva a tusim zachvilu pojdu vrchne, dnes sme boli u doktorky, lebo ma uz dva dni vysoke teploty a vysledok 6. choroba ☹

tanalienka
25. okt 2011

dievcata viem, ze to tu velmi nepatri, ale ak mozete pomozte, dakujem http://helpelenka.weebly.com/
monika ty asi vies o koho ide

nika0403
26. okt 2011

@tanalienka natalka dakujem ze si to tu dala,ked to citam tak placem je to hrozne o to viac to prezivam lebo je to susedka, baby ked mozte tak pomozte je to ozaj dobra rodina ale z chudobnejsich pomerov ...

zahadka
26. okt 2011

@blavacka jooj, chuda, ale mas nadej, ze to zajtra skonci 😉