Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@dadka1010
@adelaida33 kočky akože moju svokru ste kde zabudli? 😀 to by sa cítila pánečku urazená, keby že ju z takého parádneho pobytu vynecháte.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@slniecko103 ja som synovi dávala špenát najprv zo skleničky ale to je malá dávka a bolo to dokonca aj so smotanou, veľmi mu to chutilo no bolo to málo mi bežne obedujeme 200g. Skúsila som doma uvariť zmrazený so zemiakmi a v pohode. Nevarila som ho dlho iba na chvíľu som pridala k zemiakom a tiež chutil. No nedávam ho zase často a bruško nebolelo 🙂 🙂 🙂 .
@mis_ka no tak som to schvalne isla pozriet do mojich poznamok ci to suviselo s ockovanim a u nas nie 😉 .ockovanie sme mali okolo 4 mesiacov(druhe preockovanie) a rozpravat zacala v 6tich,hovorila presne tyzden mama a potom z nicoho nic prestala,bolo chvilu ticho,len vydavala zvuky a potom znova zacala blabotat nieco. 🙂
@mis_ka da sa zajst za homeopatom a pytat od neho potencovanu homeopaticku vakcinu a vysoke davky vitaminu C? to by ti najskor petot poradil...
ja davam hexu tiez kvoli tetanu... prevenar som dala, lebo som sa bala aby klarka nedoniesla volaco zo skolky, ale uz zacinam nadobudat pocit, ze je zbytocny a mmr nedam ani ja...
zatial ma janka iba jednu davku hexy a prevenaru...
Baby a čo prechádzky? Chce sa vám v tomto počasí? Chodíte každý deň? Ako to znášajú vaše detičky?
@ladytt chcieť sa niekedy nechce ani mne 😀 , ale snažím sa chodiť každý deň, aby bol otužilý a nebol to preňho zrazu šok. aj nám tak lepšie zbehne deň. ale stane sa mi niekedy, že nevystrčíme ani nos, tak raz do mesiaca 😀 .
no my vyvstrcime nos kazdy den, lebo poobede chodime pre klarku do skolky....ale to nepovazujem za prechadzku, kedze je to len premiestnovanie sa do auta a z auta....
Tak som sa predsa len odhodlala ist do toho necasu, lebo dnes nevyzera, ze by chcelo prestat :( No nič príjemné. Dážd a vietor a Timko pozerajúci cez maličké okienko v pláštenke, no paráda. Veľmi sa mu ten igelit nepozdával, ale vydrzal polhodinku a ja tiež 🙂
@sirinka 😀 veru, ja nepoznám nikoho, kto by premiestnovanie z auta do auta a vozenie v ňom považoval za prechádzku...
@ladytt aj my sme boli 😉 , u nás ale nepršalo, ešte alebo už 😝
@adelaida33
@sirinka ja s malou v takomto nečase nechodím, keď nemusím, rada otužujem ale keď je sychravo, tak ani mne to nerobí dobre, takže radšej nejdem.. keď je len zima tak sa prevetráme ale ako prší alebo sú hmly tak nejdem.. bojím sa toho, že by teraz ešte ochorela.. radšej pomalšie budem otužuvať 😉 🙂 a na záhrade sme aj tak každý deň keď neprší.. 😀
@mianc jasné, chápem. veď to je to, že ja nie som v dome a nemám dvor ani záhradu, preto sa trepem furt von, von, von... inak by som ich tiež plne užívala 😉
Kočky ja mám takú nádchu hroznú, idem zaľahnúť a vypotiť to, nech to drobec nechytí odo mňa. Dnes sme neboli vôbec vonku, teda ja áno, bola som na nákupy, ale viac menej som tiež len v aute viezla 😅 . Pekný večer 😉
@dadka1010 rýchlo sa uzdrav!!! 😉
ahojte, aj my sme marcovi, som rada, z som nasla tuto temu 🙂
@mianc tak mne dnes dosiel kaiser (antracitovy). vyzera dobre, teraz uz mozu prist mrazy 😉 (ale radsej este nie)
@tanalienka Aj nám dnes prišiel fusak Valtherm, na prvý pohľad maximálna spokojnosť, uvidíme ako bude slúžiť 🙂
dievcata viem, ze to tu velmi nepatri, ale ak mozete pomozte, dakujem http://helpelenka.weebly.com/
monika ty asi vies o koho ide
@tanalienka natalka dakujem ze si to tu dala,ked to citam tak placem je to hrozne o to viac to prezivam lebo je to susedka, baby ked mozte tak pomozte je to ozaj dobra rodina ale z chudobnejsich pomerov ...

@sirinka jj viem, ale bala som sa to ockovanie nedat a teraz to lutujem, ze som dala. na druhej strane bohvie ci za to moze ten prevenar alebo ta hexa... dufam, ze sa rozhovori chlapcek moj... mmr nedam urcite, to som rozhodnuta, ale tieto ockovania sa mi zdali dolezite resp. bojim sa tych chorob... viem nieco urobit teraz? ked uz ma to ockovanie v sebe? na zmiernenie? ci uz je to zbytocne. @mailinka fuu, teraz si ma nastrasila, ja dufam, ze sa o par dni rozkeca... dufam, ze tvoja dcerka sa nauci coskoro pekne rozpravat.