Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
...ja nie som schopná nakvapkať malému kvapky do nosa - má nádchu - nevie s toho spať v kuse sa budí, nevie dýchať poriadne (ked nie zuby) tak prečo by neprišlo niečo iné 😠 tak som ho dala do veľkej postele, že ked zaspí nakvapkám mu - no a pre zmenu sa zobudil 😠 tak som to ešte pol hodinu riešila...ale to je brutál ..ja neviem či som taká bambavá, ale ani s tých kvapiek poriadne nejde...ked vychádza kvapka a len len že by mu vošla do nosa..tak sa strhne a kvap na líce .. jáááj tak super noc bude už to vidím 😉
@amiiia mala ked mala nadchu kvapky jej vysušili sliznicu ☹ bolo to horšie ako keby som jej nič nedala, potom sme kupili v lekarni libenar - nevysušuje a super sa kvapka v kombinacií s odsavačkou bolo za dva dni po nadche 🙂
a nie si bambavá s kvapkami je to o ničom pokym kvapnu tak ťa môže aj picnuť 😀
taaak, janulka ma vianoce za sebou, kym som chystala tiramisu ukradla magdulke kindercokoladku zo stolika, ta si ju tam chudatko pripravila rozbalenu, ze ju zje, ked sa zobudi...no a janula sa straaasne urazila, ked som jej ju vytrhla, resp. uz iba vylizala z ruky...
Pripájam sa k @ladytt , a aj ja prajem krásne vianočné sviatky v kruhu rodiny a radosťou rozžiarené očká našim detičkám 😉 😉 😉 .
Pripajam sa a zelam pokojne prezitie vianocnych sviatkov 😉 a coskoro zacneme oslavovat prvy rocik 😵
aj my sa pripájame a prajeme Vám všetkým nádherné nezabudnuteľné sviatky 🙂
bambulky aj mi sa pripajame a želáme krásne sviatky...
Mala večeru prespala ale na darčeky sa zobudila, a bola taka šokovana len sa divila odkila je okolo tolko veciiii ix
Kočky čaute. Krásne sviatky prajeme aj my, hlavne nech sme zdraví a drobci nám robia radosť 😉 😵
Baby, ktoré kojíte, koľko krát za noc sa Vám drobci ešte budia? Viem že je to indi-vidi, ale tak taký priemer. Lebo mne už ide hlava prasknúť, stále sa mi to zdá veľa, aj 6-7 krát 😠 . Podotýkam, že už viac ako 2 mesiace spí s nami v posteli. Už nemám síl prekladať ho hore dole.
@dadka1010 mne sa tiež tak často budi,dam dudku uložim ju a spi dalej....niekedy aj viac ako 6-7 krat 😝 no čo už zvykla som si...pri prvom som to mala take iste,ale vyrastol ztoho....len vydržat,par mesiacov a bude to ine...stale lepšie...
@dadka1010 u nás je to podobné, riešila som to tým že malý spal so mnou no ja som sa vôbec nevyspala stále po mne lozil. Teraz sme sa presunuli do detskej izby malý spí v postieľke čo je u nás zázrak 🙂 🙂 🙂 no niekedy vstávam aj 6x. Sú lepšie aj horšie ☹ ☹ ☹ noci. Každý mi hovorí aby som vydržala no neviem dokedy 😒 😒 .
@dadka1010
Ja mám "nespavé" obidve deti, syn sa mi budieval aj každú pol hodinu, rekord máme 14-krát za noc. No vyrástol z toho 😉 , aj keď to "chvíľu" trvalo. Dcéra mi tiež nedá vyspať, ale nejako som s tým zmierená a viem, že to bude lepšie, chce to čas. Všetky detičky raz prespia celú noc, len niektoré skôr, iným to trvá dlhšie. Teraz sa kojíme aj každú hodinu, abčas si pospí dve hoďky. A dnes vstávala už o pol šiestej. Tak želám kopec sily, ono sa to zvládne. 🙂
@dadka1010 my už kojíme sa v noci len 1x, o 17h spapá kašičku, o 19h má mliečko ako 2. večeru, potom papá okolo 1h ráno niekedy aj o 3h to je indi vidi.. a potom tak okolo 6h alebo až ráno keď vstávame 7-7,30h
možno to má už taký zlozvyk keď Ti tak často prisáva.. či? skús to ako sa zobudí, nie mliečko mu dať ale uspinkať ho inak, podľa toho koľko je od krmenia.. hm? si myslím, že ak si pýta viac ako čo 2-3 hodky tak je to dosť
Ako mi malý začal teraz tak pekne papať, sa mi zdá, že strašne priberá, nevážili sme ho, začiatkom roka ideme na poradňu, tak uvidíme 🙂
@ladytt
Ja si musím asi zaklopať, ale odkedy mu varím podľa toho, tak papá ako divý. Ráno som mu robila kašu z ovsených vločiek, sušených sliviek a jogurtu. Nemohol sa dojesť...v recepte je jablčné pyré, ale ťažko sa mu kakalo, tak som mu dala slivky. Problém sa poobede vyriešil 🙂
Našla som tam nové suroviny z ktorých varím, nie je to len zelenina+ zemiaky, ryža alebo cestovina. Každý deň máme niečo nové. Recepty si niektoré už aj obmieňam. Dnes sme varili na obed kuskus. Instantné kaše ani výživky nekupujem.
Možno len malému idú obilniny, strukoviny, no ja som nadšená, že mi konečne začal papať. 🙂
ahojte prepacte ze sa sem ryjem,ale nedalo mi to 🙂 tiez cakame babo v marci 2012 tak preto kukam aka velka bude nasa babulka takto o rok 🙂 prajem este krasne sviatky

@mis_ka hm, tak ano, je to veku primerane...tak nech to vymyslanie cim skor prejde 😉