icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

mailinka
9. jan 2012

@mianc no mne sa zda ze nie 😒 mne to predpisovala uz pri prostrednej dcere a aj teraz pri malinkej,ale ziadny zazrak.skor sa mi viac pacili libenar kvapky.to je na baze morskej vody.a jedine odsavanie vzdy pomohlo.ale ked nam to predpise,tak jej s tym vytieram.niekedy kombinujem aj s inymi,ked je nostek velmi plny a neuvolnuje ho nic.

angela1
9. jan 2012

@adelaida33 dávam malej lososa a al. tresku na masle...

mianc
9. jan 2012

@mailinka my tiež odsávame a máme nasivín.. tak na noc som radšej ten dala... lebo sa mi tiež zdalo, že to nejak nepomáha.. no dúfam, že to rýchlo prejde a bude dobre.. :-/ Ďakujem za radu!

angela1
9. jan 2012

@mailinka aj u nás je libenar č.1

angela1
9. jan 2012

@mianc sáške nasivín tak vysušil sliznicu až som sa zľakla a v noci som volala na pohotovosť že čo mám robiť ☹ (ale to mala cca 3 mesiace) odvtedy ak má náhodou trocha soplík používam iba libenár....

a skoré uzdravenie 😉

mailinka
9. jan 2012

@mianc tak nech ste cim skor fit,nic nie je horsie ako chore dieta ☹

gm
9. jan 2012

ďakujem vám baby za rady. Tak opať to bude mať trošku chutnejšie,

careamell
9. jan 2012

@adelaida33 Ja som sa na ryby ešte neodvážila 😉Malý mal polievočku 🙂

adelaida33
10. jan 2012

@gemini2 @sirinka @angela1 a dávate najmenším rybičky len výnimočne alebo už nejako častejšie či pravidelnejšie? ďakujem za odpovede.

angela1
10. jan 2012

@adelaida33 ja na striedačku hydinu, hovädzie a rybky, ale nepapá mäsko každý deň, niekedy aj dva dni za sebou má bezmäsitý deň a najnovšie úplne odmieta brokolicu ☹

angela1
10. jan 2012

kočky a ako sú vaše detičky s nočníkom? naša malá ukazuje na nočník že ee - má tú kačičku ale väčšinou si tam len posedí bez úspechu 😀 keď ju postavím tak doňho pozerá teší sa a nič 🙂

tinav
10. jan 2012

@angela1 u nás nočník už využívame hlavne keď sa zobudí alebo keď vidím že začína tlačiť 😀 , no nedávam ho nasilu ale zatiaľ sa nám darí a vidno to aj na znížení počtu plienok počas dňa.

angela1
10. jan 2012

@tinav to ste šikovný 🙂 🙂 ,mám pocit sáška tam chodí v rámci zábavy 😀 a tiež ju tam nechcem držať nasilu a dĺho aby nezačala odmietať tam sedieť a z 5 pokusov sa nám podaria max. 2...

tinav
10. jan 2012

@angela1 my máme hrací a to malého láka ale starší syn mu včera ukázal ako hraje nočník a nemusí na ňom sedieť tak nám hraje stále, ja ho nenútim aby nezískal k nemu odpor ono všetko má svoj čas 🙂 🙂 🙂 .

adelaida33
10. jan 2012

@angela1 dakujem 😉 , ja robievam podobne 🙂 , akurát ryby som mu zatiaľ spravila len 2x, a tiež som mu podusila na masle 🙂 . my zatiaľ nenočníkujeme, máme ho len ako "stoličku" na vecku pri mamine 😅 , kedže sme často sami a ohrádku nemáme.

careamell
10. jan 2012

My dnes prvý krát vyskúšame špenát so zemiačikom a vajkom-žĺtkom, tak uvidíme, ako zachutí-nezachutí 🙂

adelaida33
10. jan 2012

@mianc tak som malému po sto rokoch dnes predsa len tú ryžu pridala do obedíka 😀 a chutila mu viac ako tá instantná, čo som mu dávnejšie pridávala, super 😅 .

amiiia
10. jan 2012

Baby koľko Vám drobci mesačne priberú? Adamko mal koncom novembra 9700 ... dnes sme boli v poradni a má 9800 - sa mi to vidí nejak málo 😒 Dr. nekomentovala..nepovedala nič...hm

mianc
10. jan 2012

@adelaida33 super.. 🙂 aj Timka má rada ryžu, zemiačky robím ojedinele, lebo ich moc nechcela, ale musím po dlhšej pauze vyskúšať.. my tak s cestovinkou dosť striedame

mianc
10. jan 2012

@amiiia no moja mala 22. dec. to mala 9,5 mes 9450g a to kilo necelé kilo pribrala po 2 mesiacoch, ale vraj sa už priberanie spomalí a ak ti lozí môže dokonca s váhou aj stáť.. ak vidíš, že papá a je spokojný tak je to ok, neboj sa

mianc
10. jan 2012

@adelaida33 inak my sme ešte rybku neskúšali.. :-/ a akú si skúšala? asi by bolo najvyšší čas vyskúšať..
to inak normálne uvaríte vo vode so zeleninkou? alebo ako? máte nejaký fajný receptík?

amiiia
10. jan 2012

@mianc ... papá trocha pomenej, aj mlieko úplne odmieta (ale to je zúbkami), ide mu 6 naraz ☹ jedno s druhým..a máš pravdu, je to isto aj lezením a tak ako si spomínala sa tá váha ustáli a to priberanie nie je také rýchle, ako sme boli zvyknuté 😒 len som chcela vedieť tak informatívne 😉

sirinka
10. jan 2012

@adelaida33 u nas ryba zatial iba vynimocne bola, ale uz si myslim, ze pomalicky moze mat aj pravidelne...

angela1
10. jan 2012

@amiiia sáška mala 11.novembra 8500 g a 74 cm a včera som ju vážila a má 8900 g a 78 cm takže pribrala dosť málo ale v piatok ideme do poradne tak som zvedavá čo povie dr.

angela1
10. jan 2012

@adelaida33 aj mi sme počas týždňa okrem víkendov samé mm ide ráno o 6,30 do roboty a domov chodí cca o 18-tej niekedy aj neskôr ☹ a mám pocit že som občas po celom dni viac unavená ako on po robote...

mailinka
10. jan 2012

Baby,ako su na tom vasi drobci so zubkami?My mame stale len 2 spodne.uz vyse mesiaca sa trapime a myslela som ze konecne vyjdu horne 1,ale zatial nic,namiesto toho sa zacali tlacit horne 2.este nie su prerezane,ale vidno tam take navrete biele hrbolceky.A jednotky su stale schovane 😒 V podstate okrem slinenia a kakania to neni az taka katastrofa,ale uz by som bola rada keby vysli. 😉

mailinka
10. jan 2012

@mianc @amiiia my sme pribrali za 2 mesiase len 500g ☹ a to sme 3 tyzdne uplne stali na vahe(mam doma,takze si ju obcas prevazim).my priberame skoskom.napr teraz za 2 tyzdne pribrala 400g.je mozne ,ze ale znova nieco pochudne -akosi menej papa,asi tie zubale nestastne. neboj @amiiia mozno narazovo priberie.moja Dr.vie,ze nase deti priberaju pomaly,a teraz uz vonkoncom ,ked su take aktivne.a nasa malinka vazi 8200g. 😒 a porodnu vahu mala skoro 4 kila.takze ideme pomalicky hore 🙂

adelaida33
10. jan 2012

@angela1 verím ti 😒 , ja mávam občas tiež dosť, hlavne, keď sa blíži (alebo už je) mrcha 😖 , tak to som unavená ako z kameňolomu, alebo keď má malý mojkacie dni, že na mne visí (doslova 😅 ), tak to som svalovo taká preťažená ako kulturista po celosvetovej súťaži..., ale nosím ho, lebo viem, že to potrebuje. mm chodí do práce veľmi podobne ako tvoj, akurát aj cez víkendy dosť často 😒 .

adelaida33
10. jan 2012

@mianc my sme skúšali tuniaka (kúpila som mu také steaky) a podusila som mu ich na obyčajnom masle a vode 🙂 , papal ho so zemiakom, tekvicou a jablkom. no a najbližšie mu ho pripravím tiež tak na masle, ale so zemiakom, mrkvou a brokolicou 😉 . ďalšie ryby, čo mu plánujem ponúknuť sú losos, pstruh, a ak zoženiem, tak aj mečúň a možno makrela 😅 . ale všetko pomaličky a s mierou...

angela1
10. jan 2012

@adelaida33 tak to sme na tom podobne, u nás keď príde mm domov zoberie si malú a cca hodku mám volňaska hrajú sa spolu v izbe - on ju nechá všade vyliesť a ja nie nemám na to nervy, hlavne keď cupitá popri posteli, nábytku atď. drží sa len jednou ručičkou celá sa kymáca ja sa na to nemôžem pozerať..... 🙂