icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

careamell
11. jan 2012

Mňa keď malý hlodne tými troma zubami, tak akoby ma ihličky pichali 🙂 Ešteže ma nekúše pri kojení 🙂

mis_ka
11. jan 2012

@angela1 my od narodenia iba biele pampersky a su vyborne, este nikdy ich neprecikal a ani nebol zapareny ani nic ine. a su strasne tenucke 🙂 ani nevidno ze ma nieco na ritke 🙂

ladytt
11. jan 2012

@angela1 Áno aj môj ma hocikedy len tak pohryzie do kolena, ramena, ale našťastie pri kojení už málokedy. Plienky len a noc alebo mimo domova používame tie zelené pampers ale aj tie biele sú super. Huggies sme mali len 2-ky, ale precikával a prekakával ich, tak som ich už potom nikdy nekúpila.

lisjanka
11. jan 2012

aj moja mala začala hrýzť a občas sa jej podarilo už aj pri kojení....aby človek bol v strehu....a ako to bolí 😠 teraz sa mi tiež vyhádzala z pampers tak sme dali Huggies a zas sa vrátime k pampers len nech sa jej ritka zahojí... 😵

siss_sz
11. jan 2012

jej? to vážne kúšu deti? to akože keď mu dorastú jednotky, tak začne, či kúšu aj nejaké detičky, čo nemajú horné zúbky?
no nám totiž dnes ešte len dorástol štvrtý zub..ale on horné jednotky zatiaľ nemá, vyšli mu najprv dvojky😀 resp. očné..vyzerá ako upírik, alebo ako predškolák, keď im začnú vypadávať😀 tak možno ma šetrí, že teda najprv tie mu idú...haha...

amiiia
11. jan 2012

@siss_sz 🙂 Adam síce horné jednotky má len do polovice..zato mu idú očné a kúúúše už o sto šesť ... tak čakaj 🙂

blavacka
11. jan 2012

ahojte chcem sa spytat, je mozne ze by malej v 10 mesiacoch uz isli stolicky? Ma uz styri horne aj styri spodne zubky a teraz ma dole za nimi take velke napuchnute miesta... Nie je to skoro?

mis_ka
11. jan 2012

@blavacka my sme na tom rovnako, 4 dolne, 4 horne a napuchnute miesta za nimi

blavacka
11. jan 2012

@mis_ka a tiez sa tak super v noci vyspis? ☹ Mala sa mi budu kazdu hodinu s vreskotom, rucka v pusinke no uzasne...

mis_ka
11. jan 2012

@blavacka u nas je to takto uz dlhsie... najprv isli tie spodne dvojky, pred tyzdnom sa konecne prerezali a teraz toto :-/ vcera v noci som s nim bola hore od 23.00 do 2.00 v kuse a potom este asi trikrat sa kojil... dnes uz bol tiez raz hore... tak uvidime ako bude

blavacka
11. jan 2012

@mis_ka no hadam ryhclo vylezu tie stolicky a potom zevraj by mal byt chvilup okoj, lebo ze tie dalsie zubky zacnu ist az trosku neskor, tak dufam si na chvilu oddychneme a vyspime sa 😉

denkap
12. jan 2012

my mame stale 4 zubky - dolne a horne jednotky a tiez rad hryzie - oblubene miesto je moje lice, prip. ruka, plece a kadeco ine. zacal aj obryzat postielku 😅 a usmev od ucha k uchu, ked ma uhryzne silno 😉

mayka103
12. jan 2012

vam uz vyliezaju stolicky..a my stale este ani jeden zubok :(kedy to konecne pride???:(

mianc
12. jan 2012

@siss_sz
@amiiia xixi.. kočky, očné sú až trojky, to asi dvojky narástli, lebo trojky by boli ďaleko moc

mianc
12. jan 2012

@mayka103 my tiež nemáme ani zúbka.. a do roka vraj času ešte dosť.. vraj sa do vtedy nejaký ukáže.. 😉

mianc
12. jan 2012

@blavacka to môžu byť skôr tie očné.. trojky, vraj s tými býva najviac trampôt, ale zasa ako u koho, niekomu výjdu cuby-dup ani nevie o tom.. 😉

amiiia
12. jan 2012

@mianc 😀 😀 😀 hej hej tak 🙂 booože už mi šibe z tých zubov 😉

mianc
12. jan 2012

@amiiia xixi.. to my nemáme ani jeden, ale trápime sa ako keby sme ich už mali 10 😀

amiiia
12. jan 2012

@mianc neboj nič...ani sa nenazdáš a možno jej pekne vyjdú všetky naraz 😉 a inak dnes ako už je Timča lepšie?

mianc
12. jan 2012

@amiiia dnes áno.. ale včera sme ešte za päť tri bežali ku našej dr. čo sa jej tak zle dýchalo.. bohužiaľ nám dala sumamed, ale už vidno, že je lepšie na tom.. je to ATB na 4 dni.. inak čo sa týka mliečneho, tak ona mi povedala, aby som jej kľudne mliečne dávala aj do obedika masielko, nech jej tie hlieny odídu.. že mliečne možno vyzerá že zhorší, ale ono pomôže tomu aby tie hlieny išli preč, aj keď sa vyvracká, aspoň sa jej uľaví.. tak dnes sme dali jogurtík, za hodku síce išiel von, ale Timča je úplne iná, asi ju tie hlieny aj na žalúdku ťažili.. tak som rada, že už aspoň vyzerá lepšie... 🙂

adelaida33
12. jan 2012

@mianc ☹ to je hrozné, keď sú detičky choré 😢 . už nech je Timka fit, a nech jej tie ATB rýchlo a dobre zaberú, keď už ich musí užívať. môj Maťulko dnes tiež trochu grcal a v noci sme boli hore od 23 do 1, čo nemohol spať, chúďa, ani MM nechcel, tak neviem, či naňho tiež niečo lezie alebo je to všetko zo zúbkov... trochu má aj soplík, no uvidím, ako mu bude do večera, bobkovi malému.

lisjanka
12. jan 2012

@blavacka mojej známej vyšli prvé stoličky a nemá ani jednotky ani dvojky....aj dok.sa čudovala,že to ešte nevidela.... 😉

blavacka
12. jan 2012

@lisjanka no pekne, ta ksom zvedava co to bude u nas 😉

amiiia
12. jan 2012

@mianc Ten sumamed sme už brali aj my..a dosť rýchlo zabral...tak snáď sa jej už teraz uľaví... 😢 ano oni tým že ešte nevedia vykašliavať..sa im to týmto spôsobom dostáva von z telíčka...tak držím palce nech ste čím skôr fit 😉

amiiia
12. jan 2012

@mianc
@adelaida33 mne malý všeobecne oproti tomu ako jedával strašne málo je...a čo je najhoršie úplne odmieta piť mlieko..čo sa ešte pre týždnom za ním triasol ked ho zbadal..odsúva mi ruku preč, len čo ho zacíti...pripisujem to zúbkom, lebo vraj vtedy majú viac slín, hlienu v ústočkách a preto im tak nechutí jesť 😒

mianc
12. jan 2012

@amiiia a nemáš dosť aj svoje dni? ono aj vtedy odmietajú mliečko.. moja tak zvykne.. :-/
@adelaida33 čo sa týka toho sumamdu, dúfam,že veru rýchlo zaberie, chvália si ho, že do 24h by už malo vidieť zlepšenia, mne sa inak už naobed zdalo lepšie.. tak uvidíme.. už aby sa tie sopliky prestali tvoriť a snaď už bude dobre.. nechcela som moc dávať ATB ale včera som sa vyľakala.. a neviem, čo by som robila, keby to ju to chytilo v noci.. asi by som skolabovala.. ☹

mailinka
12. jan 2012

@amiiia fiiiha,takze moja mala neni jedina,ktora odmieta mliecko a ja ze co je to s nou.ale len niekedy to robi,som si myslela ze teda neni hladna,ale tak ked nejedla 5 hodin,tak sa mi zdalo,ze uz hladna urcite musi byta a spravila som kasu a tu bez problemov zlupla 😉 .niekedy to urobi 1-2x za den,inokedy je pokoj a papa pekne.

amiiia
12. jan 2012

@mailinka myslím, že to majú od zúbkov...ja som zostala úplne prekvapená, lebo on mlieko strááášne lúbil..a tiež som vyskúšala to čo Ty, lebo som si myslela najprv že ho odmieta kvoli tomu, že nie je hladný...ale tak ked to spravil aj na druhý deň, nevedela som čo sa deje..no dúfajme, že to prejde...povedzme v spánku v noci ho vypije...tak neviem fakt... 😒

amiiia
12. jan 2012

@mianc no ja ho nekojím...pije UM... 😉

mailinka
12. jan 2012

@amiiia a vy sa uz nekojite?ake mliecko pije?