Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@mailinka kolekcia 2012 ma uz aj polohovanie noziciek (ja mam 2011, ale nechyba nam to), a vaha je myslim nieco cez 7 kil, nepripada mi velmi tazky, nosit ho nenosim, lebo v zlozenom stave sa da tahat za sebou ako kufor. a ked ho tlacis aj s babom tak ide velmi lahucko. @mianc ta nova cyklamenova je uzasna, kebyze mam dievcatko nevaham, pre nasho maleho rockera vsak jedine cierna ;)
baby spávajú vám drobci vo vakoch na spanie?, mňa už ide poraziť malá síce pekne spinka celú noc ale v kuse sa odkopáva potom je studená ako žabka a už týždeň má soplíky ☹ a vo vaku nechce spinkať, čiže sa snažím stále ju prikrývať, už som úplne nevyspatá a keď viac prikúrime ani to nieje dobré potom sa prevaľuje a má z toho tepla úplne červené a vysušené líčka ...
@angela1 ahoj, no môj sa tiež odkopáva a tiež mi neostáva iné, len ho prikrývať... ale aj môj muž je taký, takže ja sa v noci tých mojich chlapov naprikrývam... 😀 .
už ste niekto ostrihali svoje marcovčiatko?
@adelaida33 Ja som už aj nad tým premýšľala, ale ked on má také krásne zlaté vlásky, že mi to je ľúto. Asi mu ich nechám ešte rásť 🙂
@careamell Tiež o tom zatiaľ len rozmýšľam... Veru, také krásne zlatisté a voňavé vlásky 😵 😵 😵 . Asi počkám do jari...
@adelaida33 my nie.. xixi.. my sme do polroka mali maľunko vláskou a maminka je rada že konečne rastú ako z vody.. 😉 a ak tak najbližšie len ofinku zastrihneme.. ale čosi som počula, že do roka by sa nemali strihať.. ale to neviem čo je na tom pravdy.. 🙂
Baby dobré sú tieto pampersky? http://www.mall.sk/plienky-pampers-7-18-kg/pamp... my sme zatiaľ mali len zelené a na tie nedám dopustiť ... ostatné precikáme všetky 🙂
@mianc ciii 😅 , to som nepočula. ale tak počkáme do marca isto-iste 😵 😵 😵 .
@amiiia určite áno, aj ked my sme tieto biele používali len 1, 2 a 3. veľmi sa nám osvedčili pri riedkej stolici 😅 a pod.
baby, mal niekto z vas skusenost, ze detickam smrdka z ust? maly je chory, tak neviem cikvoli tomu, alebo mu mam zuby umyvat 😀 (akozeobcas "papá" kefku, ale neumyvam mu nejak zvlast) alebo z coho to má?
a este mi povedzte, budí sa niekoho dieta skoro rano a uz nechce spat? nas spal najprv do 7mej, potom do 6tej, teraz uz aj o 5tej ..a uz nechce spat potom...
a ak hej, ste sa to snazili aj nejak "napravit"? 😉
baby som sebecká mrcha ak by som chcela dve hodky pre seba a kludne sa vyspat... Uz tusim odpadavam od unavy... mala sa kazdu noc od pol noci prehadzuje a ja z toho saliem... sice toho vela nenaspim lebo som ako slon ale stale skacem z postiele ze co je... nadranom ju dam k nam ale to je zas o nicom lebo cakam ci ju muz nezadlavy ixixx nevladzem normalne.. aj teraz isla spat s tatom tak si tu na chvliku sadnem inak sa nezastavíme vôbec, nelozi len by chodila... a teraz tu mam este kopu zehlenia ale asi ju odlozim pekne do kosa zas a posedim si trosku..
Ahojte! Tak my sme sa predcasne vratili od mamy, mm je dva tyzdne na preventivnej rehabilitacii,bojujeme sami ☹ Ale chybal mi uz moj komfort, moj gauc a telka a to, ze doma mam vsetko poruke 😀 Vcera Misko prvykrat samostatne stal a odvtedy to furt skusa a strasne sa zlosti, ked mu to nejde 😉
@adelaida33
@careamell Ja som ostrihala ofinku a teraz vyzera ako Ivanuska- rusky bohatier... Hrozne 😅 Mm ma ukludnoval: "Neboj, ved mu to dorastie 😀
@siss_sz ak je malý chorý, tak je to podľa mňa z toho...
čo sa týka "ranného" vstávania, tak môj bol od narodenia do polroka pripravený cca od tej 4tej ísť trebárs aj von na prechádzku 😀 . niekedy sa mi ho podarilo ešte uspať cuckaním, napr. do 6-pol7, ale viac bolo tých neúspešných pokusov 😅 . ale tak zasa on aj rad chodieval spinkať tak skôr, čiže nejako sa to vykrylo, aby som mala trochu času aj na "relax" - varenie, žehlenie... a pod. 😀 Ale teraz to máva už len občas... vďakabohu. Inak, môjmu k zmene nepomáhal ani neskorší "nástup" na nočný spánok, on jednoducho tak fungoval a ja som to musela rešpektovať, aj ked s olympijskými kruhmi pod očami... 🙄 .
@magre Ivánuška 😀 , som sa schuti zasmiala 😀 , ale azda to nebude až také zlé 🙂 .
@mis_ka inak tie tvoje očné kvapky sú super, o 24h už boli očká ok 🙂 😉
@siss_sz som niekde čítala, že toto je také obdobie, že sa detičky budia o 5 ráno. Aj náš Kubko, ráno sa zobudí o 5 ☹ , dám mu mliečko, hrá sa, lozí po spálni, o 6.30 mu dám kúsok chlebíka, čaj a ide spať 🙂 / to sme hore 2 hodiny/ a zaspí na hodinu. Takto je to u nás už asi mesiac.
@vladimira32 Ty brdo, nestraste s tym obdobim, lebo my sme cez noc kazdu tristvrtehodinku hore, ked este aj o piatej zacne vstavat, tak to je rovno na maslu... Mm povedal, ze on by si to uz hodil, keby tolko vstaval k malemu... Svinucha, sa rekreuje... Spi si krasne cele noci... A este aj po Tatrach chodi, lyzuje, sauna, perlicka, masaze, zabaly... A ja??? Sa akurat tak zabalit do periny mozem... 😒 😀
@adelaida33 nemame co 😀

@mis_ka ten je tiež pekný, a vyzerá aj prakticky.. a je aj v cyklamenovej.. 😉 no kočky dali ste mi chrobáka do hlavy.. mám nad čím rozmýšľať.. 😉