Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@careamell jasné, dobrý nápad, už to tu viaceré (napr. mianc, sisz) spomínali ešte v lete, že takto boli s malými v lese... my napr. takto chodíme aj na veľké nákupy, malého mám v nosiči a ruky voľné na nakladanie 😅 .
@adelaida33 dakujem 🙂
ja by som išla do cirkusu musí to byť zaujímavé aspoň podľa tých upútaviek čo dávali v reflexe, na ples by som tiež išla no nemáme kam dať malého, moji rodičia bývajú blízko ale aj oni potrebujú opateru, niekedy sme chodili s manželom každý rok no teraz máme dlhšiu pauzu, prajem vám dievčatá príjemnú zábavu 🙂 .
Kočky, včera sa mi pustilo mliečko, po 10 dňoch nekojenia som mala normálne mokré tričko. Toto sa mi už nestalo asi 3-4 mesiace. Neviem, či mi niektorá budete vedieť poradiť. Čo som čítala fóra, tak niekde radia nepiť, čož u mňa bude dosť veľký problém, lebo denne vypijem aj 3l tekutín, niekde radia piť šalviu, niekde obviazať sa.
Kočky, ja idem zajtra s malým k lekárke. Už neviem, čo s tým jeho papaním. Naozaj mi nič nezje, jedine jogurt trocha, alebo ovocnú výživku. Takto to trvá už niekoľko mesiacov a ja mám obavu, aby nebol chudokrvný. Mal sem tam obdobia, kedy papal, ale to trvalo tak týždeň. Neviem, ako by som mu to železo dodala inak. Melasu mu dávam do čaju, ale to pochybujem, že by stačilo. Tak uvidím zajtra, keď mu zoberie krv. Možno si vypýtam nejaké kvapky, aby mu chutilo papať. Nemáte niektorá skúsenosti s nejakými?
@careamell My sme na tom presne tak isto. Pozri aj tému https://www.modrykonik.sk/forum/zaciname-prikrmovat/11-mesacny-kojeny-syn-nechce-jest-zeleninu-a-maso/
Tiež sa bojím, či mu nechýba železo alebo čo.
@ladytt @careamell prave s tym zaciname mat problem aj my... akoze on papa, ale odkedy mal tu virozu, tak do neho musime tlacit... mliecne nic - okrem jogurtu a to som ho uz prestala kojit:-/
aj som sa pytala kamosky lekarky, ci neexistuje nieco na podporu chuti do jedla, sa zasmiala, ze iba mne moze odporucit nieco, ze detom nic... :-/
ja tiez idem k dr. (maly je 4.krat zase kasle!!! - vzdy to trva vyse tyzdna:-/) aj ockovat nas mali, ale tak nebudu...popytam sa... po tom vracani, co sme este mali tak schudol a oslabol, nevie uz ani robit tie krocky, co robil...NO CELÉ ZLE!!! chuda malinkeee...
@siss_sz Chúďatko, tak máte to ešte horšie než my, mne zje aspoň jogurt, ovocie a kašu, len zeleninu-mäso nie. Tak hádam to prejde,keď sa uzdraví a znovu bude mať apetít ako predtým.
My ideme k Dr. štvrtok aj na očkovanie, ale ž aj minule som sa jej pýtala, čo robiť keď nechce jesť obed a jej rad znela "nechať vyhladovať". Neviem prsne do akej miery to myslela.
@ladytt nám tiež nechutilo jesť boli sme chorí, potom išli horné zúbky okrem mlieka nič ani obľúbené hamky nechala som ho vyhladovať a po 2 týž. sme dnes konečne začali jesť ja sa teším ako malé decko na vianoce zjedol na raňajky vianočku s maslom medzitým obed a mlieko 200ml potom ovocie a musel ochutnáť aj moje jablkové lievance 🙂 konečne sme sa vrátili aspoň dúfam do starých koľají čo sa týka jedenia.
@tinav
@angela1
@adelaida33
@dadka1010
@careamell
@ladytt
@mis_ka
@asma
nooo baby ...na plese bolo super...o pol 7 ráno sme došli domou...spala som zhruba 4. hodiny a celý deň som ako mátoha..hrozné tieto "stavy" PO 😉 takže MAMA dnes bola trochu mimo dosahu ... ale detičky sú už uložené, tak ja idem dohnať deficit spánku 😔 ale stálo to za to ... aj keď dnes po prebudení som mala "iné" pocity xixi
baby poraďte prosím, Kubko bral týždeň antibiotiká, mal virózu, nemohol nič mliečne ani mlieko, lebo mal aj hnačky. A teraz vôbec nechce mlieko, jogurty .... keď mu niečo ponúknem kde je mlieko, tak ho napne na vracanie.
@siss_sz
@ladytt
@careamell
babulky tak to vám silno drzim palceky.. u mna je presne opak chybou, mala sa tak prejeda a s kazdym vsetko ochutnava ze casto krat potom aj vracka.... A moja mala zje vsetko od peciva, polievocky, zemiaky, cestoviny, zeleninu, jablka musime skovavat lebo nahrizie vsetky co vidi.. ale nechcem mi mliecne,,, aspon vecer a v noci mi pila mliecko po 250ml ale teraz kde vecer to maskujeme a varim jeden den kasu druhy den puding, jogurt, maslo a syr su nasi velky nepriatelia....
☹
baby, trochu odveci, ale aj vam blbne kôň alebo len mne malý čosi postiskal na klavesnici??? hocikedy mi to tu uplne zle zobrazuje, nic neviem najst, no hrôza.... 😖 😖 😖
@adelaida33 Zatiaľ funguje normálne 😉 , tak asi malý niečo hľadal 😀
@dadka1010 dikes, že si napísala, aj ked sa ti už 10min. snažím podakovať aspon kliknutim, no nedarilo sa 😖 , ci pánky, normálne to neviem nijako nastaviť, aby sa mi to tu nemenilo 😖 😖 😖 to je hroznééé 😒 . dúfam, že aspon malý našiel čo hladal... 😅 🙄
@adelaida33 😀 možno sa ti to upraví, ja si pamätám, že raz dávno som mala tiež celého koňa hore nohami, nevedela som sa nikde dostať a potom sa to samé upravilo. Tak možno len robia nejakú údržbu 😉
Baby ako sa dávkujú tie homeopatiká pred očkovaním? Thuya 15? Koľko guličiek?
@ladytt ahoj, ja viem tak, že 3x denne rozpustit po 5guličiek v troche vodičky a dať vypiť, a to den vopred, v den ockovania a den po ockovani.
@dadka1010 no asi sa mi to neopraví... dokelu... niečo tam je postiskané a nedokážem na to prísť... musela som spojazdniť starú šunečku 😝

babulky po dlhom čase idem dnes večer trocha vypnúť, brat mi kúpil na vianoce lístky na slnečný cirkus tak som zvedavá či sa mi bude páčiť.... 🙂