icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

adelaida33
8. mar 2012

Čaute ženy, krásny slnečný deň nám všetkým prajem 😎 😎 😎 !

dadka1010
8. mar 2012

@adelaida33 No to teda závidíme, u nás pod mrakom a poriadne fúúúúka 😠 😠 😠 , ale tak doprajeme vám 😀 😀 😀 užite si ho 😉

ladytt
8. mar 2012

Fúha to už čo je dnes za počasie, na meteo, že +6 a vonku taká zima, no vydržali sme hodinku a domov.

angela1
8. mar 2012

@gabika783 súpravičku scamp body + tepláčiky sme dostali od známych, ale podľa mňa to má od kvality na míle ďaleko, uvádzajú síce 100% bavlna ale body napr. z Lindexu (je úžasné) a scamp sa podľa mňa nedá ani porovnať...

gabika783
8. mar 2012

@angela1 mám doma 4 bodinká Scamp a ďalších 8 som objednala pre 3 kamošky. Bodynká sú z kvalitnej bavlny, strečové, držia tvar aj farbu. 😀 Vyrábajú ich Maďari a prirovnala by som ich k slovenským richelieu alebo iná obdoba. Je to 100% bavlna alebo podľa popisu.
Nuž porovnávať Lindex (drahú Švédsku značku) s prostými a nenáročnými bodynkami Scamp... tak to si trafila. To je ako keby si zrovnávala Daciu s Mercedesom. 😉 .

gabika783
8. mar 2012

www.bess.sk zaujimavá stránka... 🙂

slniecko103
8. mar 2012

@gabika783 tu som objednala malemu ciapocku s menom len to postovne je drahe na jednu ciapku ,tak sme sli na polovicu s kamoskou.aj svagrina kupuje z tejto stranky malej pyzamko aj teplakovu supravu aj ciapku .mala bola v tom velmi rozkosna .ja len odporucam aj kvalita je dobra

careamell
8. mar 2012

@gabika783 Ja som tam objednávala teplákové súpravy pre dcérku aj malého s menami na Vianoce. Naozaj super kvalita, určite odporúčam 🙂

gabika783
8. mar 2012

tak to je super, že ste prihodili recenzie.. z tadiaľ som ešte neobjednávala.. ale chystám sa. 🙂 Ďakujem

mailinka
8. mar 2012

@gabika783 naozaj super kvalita,mozem tiez potvrdit 😵 😉

angela1
8. mar 2012

@gabika783 reagovala som lebo si nepísala o prostých a nenáročných bodynkách ale o kvalite za dobrú cenu 🙂 , tak som ti len uviedla príklad kvality, samozrejme že je to aj iná cena...., a pri príklade s autami by som neuviedla že dacia je kvalitná - presne ako body scamp, takže si myslím že som sa trafila 🙂

gabika783
8. mar 2012

ja mám tieto najobľúbenejšie... farby sú žiarivé aj po opraní a držia tvar. Je to 100% bavlna a sú mäkkulinké. A najlepšie je, že jedno stálo 2,50 EUR. No nekúp to. 😀

careamell
8. mar 2012

Kočky, ja som pre malého nekupovala vecičky ani nepamätám, všetko nám doniesla kamoška z Rakúska po jej malom. Všetko kvalitné značky, ani nepočítam, koľko som ušetrila. 🙂
A mm až teraz začal chápať, koľko sme ušetrili látkovými plienkami. Ja nekupujem ani výživky, ani instantné kaše.
Môj mm každému hovorí, že máme BIO bábo 🙂 🙂 🙂

angela1
8. mar 2012

@careamell tak to máš výborné 😉 🙂 , my nemáme po kom dostávať ale vecičky čo kupujem - teda väčšinu odkladám keďže dcéra má už 20r. tak ak by sa náhodou rozhodla že chce mať mimi 😀 ,tak aby nemusela kupovať.... 🙂 , vyživky ani kašičky ani ja nekupujem

careamell
8. mar 2012

@angela1 dcérke odkladaj, určite bude rada 🙂 Všetko sa zíde.

fugu77
9. mar 2012

Och a uz mame 5x ATB kvapky do ociek. 😢

mis_ka
9. mar 2012

@fugu77 a co mate s ockami?

ladytt
9. mar 2012

Prosím baby, viete mi niekto napísať číslo na čiarovom kóde plienok Pampers zelených- Pampers Active Baby Giantpack 4 Maxi - 82 ks? Veľmi by som bola vďačná.

gemini2
9. mar 2012

mamicky, ako sa vam dari s nocnikami- šerblikami? U nas uplna katastrofa.....prosim nejaky tip ako tam drobcov udrzat...... 😅

sirinka
9. mar 2012

@gemini2 my mame nocnik velmi uspesne odlozeny...moj tip je zbytocne nestresovat a do minimalne 18 mesiacov nijako deticky nenutit.... 😉

dadka1010
9. mar 2012

@gemini2 My už 2 mesiace pravidelne ráno kakáme do nočníka. Aj keď nie je to 100%, niekedy sa podarí "nehoda", ale neriešim to. Má obdobie, že tam sedieť nechce, tak ho nenútim. Ale vždy mám pripravené hračky, ovládače a najnovšie album s jeho fotkami, s tým by presedel na nočníku aj hodinu 😀 😀 😀 . Zato cikanie nám nejde, keď ho tam chcem posadiť počas dňa, tak nechce. 😉 😉

careamell
9. mar 2012

@gemini2 My tiež nočníček máme, ale zatiaľ slúži na odkladanie hračiek 🙂

careamell
9. mar 2012

Tak, my sme celý týždeň doma, malý sa pomaly z teplôt dostal, ale od dnes rána to začalo znova, teploty, tečie mu soplík z nosa a začal kašlať. Ale ako... ☹ Celý deň prespal a keď bol hore, tak len na mne. Umrnčaný, opišťaný. Sú to určite zuby. AJ teraz ležká na sedačke s uteráčikom na hlavičke a ani sa nepohne. Takéhoto som ho ešte nevidela.
Aj vašim, keď šli zuby, tak takto soplili?

sirinka
9. mar 2012

@careamell fuha...moje nemali pri zubkoch az take problemy...nechces radsej aby mu spravili vytery?

mailinka
9. mar 2012

@gemini2 prve dve deti krasne sedeli na nocniku od 7 mesiacov,Najstarsia bola uplne bez pampersiek uz v 15 mesiacoch a to este ani nevedela rozpravat,ale vzdy ked chcela ist na wc tak sa chytila za plienku.Druha bola do 2 rokov s plienkami,ale nocnik sme bez problemov pouzivali a tato najmladsia nemoze nocnik ani vidiet 😀 ,mala som 2x velmi neuspesne pokusy ju tam posadit,no plaaac na raty.takze len ich prehadzujeme v kupelni,to jej zatila ide bez problemov 😀

careamell
9. mar 2012

@sirinka Zatiaľ nám vyšli všetky zuby tak, že sme o nich ani nevedeli. Naozaj. A teraz toto. Je ako kôpka nešťastia celý deň. Rozmýšľala som, že by som šla aj na pohotovosť zajtra, ale čo by nám dali, keď máme teplotky tak 37,5. Ale trvajú už asi 5 dní ☹ ☹ ☹ Uvidím, ako mu bude.

sirinka
9. mar 2012

@careamell ved uvidis podla stavu...zatial mu mozes dat aspon homeopatikum na zubky...

angela1
9. mar 2012

@gemini2 u nás slúži nočník na hranie mm ukázal malej že keď si nasliní prst a dá ho tam tak nočník hraje a malej sa to vidí ako super zábava, takže zatiaľ to neriešim až bude väčšia a hlavne v lete tak možno sa aj sama začne pýtať... 🙂

angela1
9. mar 2012

@careamell my to máme momentálne presne ako vy ☹ dnes som jej už začala dávať aj mucosolvan na kašel, včera som volala dr. že očkovanie opäť posúvame predbežne na apríl potom sa uvidí, chorá nieje z krvi jej dr. robila crp má mierne zvýšené na 27, tak sú to určite zuby ale doteraz tiež ešte nemala tak zlý priebeh snáď sa im čoskoro prerežú, ani poriadne nepapá...

adelaida33
9. mar 2012

@ladytt ešte ti to treba? mám dve škatule, ale po 132 ks, tak neviem, či aj to môže byť...