Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
Jaj a my zase teplotujeme, dnes sme sa očkovali, takže tento pekný deň a predpokladám aj víkend strávime doma. Mali sme teplotku až 39,3 a teraz po 2 hodinách, čo som mu dala čípok máme zase 38. Asi mu ale dám sirup, lebo ten čípok po pol hodke vykadil. Nás veľmi po tých čípkoch preháňa. Sirup spapá v pohode. Takže...na prd všetko ☹
@dadka1010 malému na noc obliekam pyžamko-tenký overal s dlh. rukávmi a uzavretými nôžkami a prikrývam ho 1-vrstvou dečkou a tenkým paplonikom. obvykle ostane aspoň pod jedným prikrytý, hoci sa vykrúca a kope ako žriebä. na obedný spánok ho ukladám v body a pančuškách, iba sem-tam ho prezliekam do "denného pyžamka", ked sa priveľmi zababre pri obede a všetko z neho musím dať aj tak dole.
Baby a spia vám detičky v postieľkách? Lebo náš zaspí v postieľke, ale keď idem ja spať, to ma vycíti a už sa pýta ku mne. Málokedy sa stane, že potiahne do polnoci. Len on sa strašne vrtí, točí, kope, prehadzuje, takže ja moc toho nenaspím, veľmi by som chcela aby spinkal sám, ale on je taký cicúli, v noci si aj ruky strčí mne pod pyžamo 😀 , aby cítil didky
@dadka1010nelka spi v postielke 😉 ,nastastie,toto je tak disciplinovane dieta,ze som sama prekvapena,pekne sama zaspava,to mi nerobila ani jedna. 😀 takze sa tesim,.ale tvoj maly sa nezapre ,ze je chlap 😉 zlaty,no vsak maminka je maminka.
Moja mala nevie spat v posteli so mnou,akonahle ju tam prelozim,uz aj je na nohach,zapina lampu,hadze sa po mne,zlieza z postele,no katastrofa.
@mimzy123 Aj my máme pritlačenú postieľku k posteli, len jednu stranu nechcem dávať preč, kvôli obednému spánku. Spí mi tam niekedy aj dve hodiny poobede a keď sa zobudí tak sa postaví a bojím sa aby nespadol, predsa len tú posteľ máme vysoko. Chcem ho naučiť spať v postieľke, len neviem ako, s plačom to robiť nechcem 😒
@dadka1010 Teda môj je tiež taký tuľko, najradšej spí pri mne, ale robím to, tak, že kým je pokojný v postieľke, tak spí tam a nad ránom keď, už je mu nejako "primalá" a veľa sa s nej hýbe a búcha o všetko, tak ho beriem ku sebe. Ale často sa stáva aj nám ako si písala, že vycíti, že som už prišla, preberie sa, nakojíme a už nechce odísť z postele, ako ho chcem preložiť, tak sa zobudí.

@mailinka No ja mám prevé a tiež neprezliekam 😀 😀 😀 a aj tak je vždy taký unavený a nervozny, že by to asi nezvládol 😉