Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@careamell uz som pridala aj druhy clanok kukni 🙂 http://blog.webhostingy.sk/domena-meno-pre-moj-...
Mamičky, už vám všetkým detičky chodia samé?
@careamell my uz ano sa pusta uz aj sam
@ladytt ahoj, môj malý ochutnal pražskú a kráľovskú šunku, ale zatiaľ si k nim cestu nenašiel 😅 , takže zatiaľ ich nejedáva.
@adelaida33 Takže o nič sme neprišli, asi nie všetky deti to milujú, no uvidíme 🙂
@careamell môj ešte sám nechodí
A ako ste na tom s rozprávaním?
@ladytt my iba ha bu brr ciii šest cici šušu hmmmmm :D
@ladytt čo sa mu páči, snaží sa zopakovať po nás, väčšinou však hovorí a kričí svoje vlastné "slová", ktorých význam ostáva viac-menej utajený, ak zároveň aj neukáže prstom. inak vie: mama, tata, baba, havo, hau, miau, me (koza), dede (čo môžu byť podľa situácie didky, duda alebo dedo), mňam, ne, ato (auto), hí (keď niečo vyparatí)... hm... A tvoj je na tom ako?
@adelaida33 No nášmu sa do rečnenia veľmi nechce. Vie krásne povedať auto, to je pre chlapca asi základ 🙂 a ostatné veci skôr znakuje, nejako mu je to bližšie. Mama, tata, bába povie občas, zvieracie zvuky vie skôr také čo už videl naživo ako havka, koníka, občas kohútika alebo mačičku. A ešte čo vie ukážkovo je tik tak a hí ako údiv 🙂 to je asi tak všetko.... tak spievame a rozprávame sa stále, možno ma čoskoro prekvapí ďalším slovíčkom... zatiaľ je u neho na prvom mieste pohyb, málokedy vydrží som mnou čítať knižku a pod.
Ahojte kočky. Mám dilemu. Od 1.6. mám možnosť ísť do starej práce na 6 hodín. Ja neviem či ísť alebo neísť. Robotu budem mať len na rok, nakoľko mi počas MD skončila zmluva, takže aj teraz mi ju dajú len na rok. Nebyť zlej fin. situácii ani nerozmýšľam a zostanem s drobcom doma. Ale zase na druhej strane je už dosť veľký, pre mňa však stále malinký 😅 . Ja neviem, čo mám robiť, o rok by sme chceli ďalšie bábo, tak by mi to aj celkom vyhovovalo. Ja viem, že je to len na mne, ale šli by ste? Nešli?? Ďakujem za každý názor.
P.S: Malý bude u mojej maminy, nemám žiadnu obavu, nakoľko, keď sme u nich, o mňa malý ani nezakopne, akoby som pre neho vtedy prestala existovať 😅 😀
@dadka1010 6 hodin denne ci tyzdenne?
tak ti poviem, deti si zvyknu na vsetko... a v dnesnej fin.situacii a dobe poznam vela maminiek, co pracuju... niektore majudeticky v jasliach, ini u babky... ked nemate problem a bude u babky a potrebujete to - co verim, ze ano...chod pokojne podla mna...

@mianc No my sme v tomto papaní pozadu... kravské mliečko som ešte neskúšala, lebo on je dosť mliečkový /ešte stále kojím/ a chcela som skôr doplniť nejako mäsovo-zeleninovú stravu, lebo obedíky veľmi zle papá.