icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

adelaida33
28. apr 2012

@ladytt @careamell tak už mám doma melasu (trstinovú) aj ja 🙂 , uvidím, či mi na ňu malý i manžel "skočia" 😅 .

magre
28. apr 2012

Baby hlasime dve horuce novinky... Zaciname chodit a Misko bude mat surodenca 🙂 Na testiku kolajnice ako svet, asi som si ho fakt mala urobit skor 😅 Tesime sa, aj ked ja mam take zmiesane pocity, aj sa bojim, ako to zvladnem, aj sa tesim, ze budeme styria 🙂

careamell
28. apr 2012

@magre Gratulujem, určite to zvládneš, na zlé pocity nemysli 🙂 🙂 🙂

adelaida33
28. apr 2012

@magre Aj ja sa pripájam ku gratulácii 🙂 🙂 🙂 a, samozrejme, aj k Miškovmu chodeniu 😉 .

ladytt
28. apr 2012

@adelaida33 A kde si zohnala?

amiiia
29. apr 2012

Čaute žienky.... dlhšie som tu nebola...začala som na pár hod. denne pracovať, tak som večer rada keď zaľahnem do postele, tak moc nie som v obraze..čo máte nové..prešla som si to tu len tak narýchlo 😕 a hlásim, že malinký od včera sám chodí ... aj keď je to ešte také neisté a ešte si po pár krokoch sadne, ale chodí 😉 tak sa vytešujem ...

mianc
29. apr 2012

@amiiia xixi.. ja ani som nezačala pracovať a tiež sa tu dostávam veľmi zriedkavo, ako to slniečko vyšlo a oteplilo sa, tak cez deň sme stále vonku a večer, som rada, že sa vystriem a mám minútku kľud.. 🙂
tak ani neviem čo sa tu deje..
u nás skoro postarom-novom, stále niečo nové, čo objavujeme a na čo sme hrdí a pyšní... xixi.. už začíname tiež samé chodiť, aj keď ešte nemá takú veľku odvahu sa púšťať, len tak za prst, pustí sa prejde kúsok a hneď hľadá prst.. 😀 musím si nájsť čas a prečítať si tu čo je nové.. normálne sa hanbím, že to tu zanedbávam.. 😅

mianc
29. apr 2012

@adelaida33 my posledné dni zasa spíme len doobeda od tej 10-12 až 12,30h a poobede už nespinkáme, už sa nepýta, tak uvidím, či sme už definitívne prešli na jeden spánok alebo ako.. 🙂 a ako sa má Maťko? Poslúcha maminku? 😀

siss_sz
29. apr 2012

@magre oo, vitaj v klube buducich dvojdetnych 😉

siss_sz
29. apr 2012

@adelaida33 topanocky uz mate? 😉

adelaida33
29. apr 2012

@ladytt v bioobchode

adelaida33
29. apr 2012

@siss_sz hej, včera sa podarilo 🙂 konečne 😉 .

siss_sz
29. apr 2012

@adelaida33 odfot, aleo nejaky link posli.. aka je to znacka? 😉

adelaida33
29. apr 2012

@siss_sz Baťa 😉 .

nina55
29. apr 2012

@magre 🙂 teda ty si sikulka, gratulujeeeem a prajem nech vsetko dobre dopadne ......som ta dlho "nevidela" v sukromke 😉

dadka1010
29. apr 2012

@magre Aj ja gratulujem, nech ti to ubehne bezproblémovo 😉

careamell
29. apr 2012

Aj ja hlásim, že náš malý chodí. Tento víkend sa konečne pustil pršteka a behal sám. Ešte sa trocha bojí, ale ide mu to super. Ach jaj, doteraz som sa ,,sťažovala", že ho musím vláčiť na rukách a teraz budem zas, že musím za ním všade lietať 🙂

dadka1010
29. apr 2012

@zahadka My už máme 16 zúbkov, takže aj očné. Vyšli mu tak hneď po roku. Myslím, že je to OK, aj tak s tým nič nespravíš 😀 . Mojej kámošky syn vo veku malého nemá ešte ani jeden zúbok a myslím, že aj tu sú kočky, ktorých detičky nemajú zúbky, takže aj tu platí, že každé dieťa je iné, netabuľkové 😀

tinav
30. apr 2012

ahojte dievčatá tak už aj my máme oslavu 1.roka za sebou síce s menším meškaním ale predsa malý bol super len stále chcel tú tortu ale zvládli sme to 🙂 pripájam aj foto

adelaida33
30. apr 2012

Dievčatá, natierate/nenatierate detičkám odhalené rúčky, nôžky... bežným alebo opalovacím krémom/mliekom, keď sa hráte, prechádzate na slniečku? Je mi jasné, že priamo opaľovať (vystavovať a vylihovať na slnko) sa nejde nikto 😀 .

adelaida33
30. apr 2012

@tinav Jéj, krásny oslávenec a torta vyzerá super 🙂 .

tinav
30. apr 2012

@adelaida33 torta aj bola super 😀 čokoládový krém a čerstvé ovocie bola som veľmi spokojná no malý stále chcel tie figúrky tak sme s ním stále bojovali aby vydržali aspoň do fotenia 🙂 , ja malého natieram stále keď ideme vonku mám opaľovací krém z DM Sun Dance a som s ním spokojná používali sme ho aj minulý rok a v pohode žiadne reakcie no zatiaľ sa slnku vyhýbame lebo malý ma bielu pokožku po manželovi takže ideme nato opatrne

adelaida33
30. apr 2012

@tinav mňááám, slintám 😝 😀 , a aké čerstvé ovocie? a figúrky boli aj jedlé? 😅
vďaka za superrýchlu odpoved 😉 . a je to krém ako píšeš (či mlieko)? a aký má ochr.faktor? ja idem môjmu niečo kúpiť, tak si robím prieskum...

tinav
30. apr 2012

@adelaida33 ešte trošku máme tak môžeš prísť 🙂 , boli tam černice, čučoriedky, maliny a v kréme som objavila aj banán no super bola pečená v noci zo soboty na nedeľu takže ešte je jedlá 😀 aj figúrky sú jedlé no tie som si zatiaľ odložila okrem tých malých lienok 🙂 . Malého natieram mliekom a ochranný faktor je 50 aj ja sa ním natieram a pekne vonia a nestál veľa 🙂 , teraz môžem v kľude surfovať po MK lebo malý spí a ja mám oddych 🙂

adelaida33
30. apr 2012

@tinav nesranduj, lebo ja to nemám daleko z ke 😀 . mňám, musí byť fantastická 😝 😝 😝 , také ovocie mám veľmi rada aj ja 😉 . figúrky sú asi z marcipánu, tak tie ja nemusím 😉 .
aj môj spí, ale o chvílu vstane, takže ja už veľa nepopíšem 😀 . Ok, aj ja sa chystám kúpiť mu opaľ. mlieko, ale asi s nižším faktorom, hm, ked pôjdeme poobede von, skočím do lekárne 😉 .

tinav
30. apr 2012

@adelaida33 ja viem že nemáš ďaleko z KE po dialnici do PO asi 20min tak preto ťa volám je ozaj super 😀 ja marcipán milujem

angela1
30. apr 2012

@adelaida33 ahoj ja malú natierám s Daylong Kids faktor 30...

angela1
30. apr 2012

ahojte dievčatá, akosi nemám veľa času sem chodiť tak občas večer čítam ako sa vám darí 🙂 , takmer celé dni sme vonku len čo sa malá zobudí a napapá prinesie mi klobúčik a či chcem alebo nie ide sa von, sáške sa úplne pokašlal nočný spánok už 2 týždne sa dosť často budí, dúfam že sú to zubky a že to čo skoro prejde, ale neviem prečo sa začala ako keby po tme báť, keď nesvieti nočné svetielko a zrovna sa preberie spustí riadny plač... 😕 aj keď som pri nej - to predtým nerobila...

adelaida33
30. apr 2012

@tinav nakoniec som kúpila opaľovacie mlieko Sebamed faktor 20, myslím, že mu úplne postačí. @angela1 malá musí byť zlatá, ked sa takto pýta von 😀 . azda je to nočné budenie i plač zo zúbkov a rýchlo to odfrčí 😉 .

adelaida33
30. apr 2012

@ladytt zohnala si tú melasu už aj ty? ja sa zajtra chystám dať mu ju do čaju alebo ovocia, tak dúfam, že mi to nevyhodí 😅 .