Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
Baby hlasime dve horuce novinky... Zaciname chodit a Misko bude mat surodenca 🙂 Na testiku kolajnice ako svet, asi som si ho fakt mala urobit skor 😅 Tesime sa, aj ked ja mam take zmiesane pocity, aj sa bojim, ako to zvladnem, aj sa tesim, ze budeme styria 🙂
@magre Aj ja sa pripájam ku gratulácii 🙂 🙂 🙂 a, samozrejme, aj k Miškovmu chodeniu 😉 .
@adelaida33 A kde si zohnala?
Čaute žienky.... dlhšie som tu nebola...začala som na pár hod. denne pracovať, tak som večer rada keď zaľahnem do postele, tak moc nie som v obraze..čo máte nové..prešla som si to tu len tak narýchlo 😕 a hlásim, že malinký od včera sám chodí ... aj keď je to ešte také neisté a ešte si po pár krokoch sadne, ale chodí 😉 tak sa vytešujem ...
@amiiia xixi.. ja ani som nezačala pracovať a tiež sa tu dostávam veľmi zriedkavo, ako to slniečko vyšlo a oteplilo sa, tak cez deň sme stále vonku a večer, som rada, že sa vystriem a mám minútku kľud.. 🙂
tak ani neviem čo sa tu deje..
u nás skoro postarom-novom, stále niečo nové, čo objavujeme a na čo sme hrdí a pyšní... xixi.. už začíname tiež samé chodiť, aj keď ešte nemá takú veľku odvahu sa púšťať, len tak za prst, pustí sa prejde kúsok a hneď hľadá prst.. 😀 musím si nájsť čas a prečítať si tu čo je nové.. normálne sa hanbím, že to tu zanedbávam.. 😅
@adelaida33 my posledné dni zasa spíme len doobeda od tej 10-12 až 12,30h a poobede už nespinkáme, už sa nepýta, tak uvidím, či sme už definitívne prešli na jeden spánok alebo ako.. 🙂 a ako sa má Maťko? Poslúcha maminku? 😀
@adelaida33 topanocky uz mate? 😉
@ladytt v bioobchode
@siss_sz hej, včera sa podarilo 🙂 konečne 😉 .
@adelaida33 odfot, aleo nejaky link posli.. aka je to znacka? 😉
@siss_sz Baťa 😉 .
Aj ja hlásim, že náš malý chodí. Tento víkend sa konečne pustil pršteka a behal sám. Ešte sa trocha bojí, ale ide mu to super. Ach jaj, doteraz som sa ,,sťažovala", že ho musím vláčiť na rukách a teraz budem zas, že musím za ním všade lietať 🙂
@zahadka My už máme 16 zúbkov, takže aj očné. Vyšli mu tak hneď po roku. Myslím, že je to OK, aj tak s tým nič nespravíš 😀 . Mojej kámošky syn vo veku malého nemá ešte ani jeden zúbok a myslím, že aj tu sú kočky, ktorých detičky nemajú zúbky, takže aj tu platí, že každé dieťa je iné, netabuľkové 😀
Dievčatá, natierate/nenatierate detičkám odhalené rúčky, nôžky... bežným alebo opalovacím krémom/mliekom, keď sa hráte, prechádzate na slniečku? Je mi jasné, že priamo opaľovať (vystavovať a vylihovať na slnko) sa nejde nikto 😀 .
@tinav Jéj, krásny oslávenec a torta vyzerá super 🙂 .
@adelaida33 torta aj bola super 😀 čokoládový krém a čerstvé ovocie bola som veľmi spokojná no malý stále chcel tie figúrky tak sme s ním stále bojovali aby vydržali aspoň do fotenia 🙂 , ja malého natieram stále keď ideme vonku mám opaľovací krém z DM Sun Dance a som s ním spokojná používali sme ho aj minulý rok a v pohode žiadne reakcie no zatiaľ sa slnku vyhýbame lebo malý ma bielu pokožku po manželovi takže ideme nato opatrne
@tinav mňááám, slintám 😝 😀 , a aké čerstvé ovocie? a figúrky boli aj jedlé? 😅
vďaka za superrýchlu odpoved 😉 . a je to krém ako píšeš (či mlieko)? a aký má ochr.faktor? ja idem môjmu niečo kúpiť, tak si robím prieskum...
@adelaida33 ešte trošku máme tak môžeš prísť 🙂 , boli tam černice, čučoriedky, maliny a v kréme som objavila aj banán no super bola pečená v noci zo soboty na nedeľu takže ešte je jedlá 😀 aj figúrky sú jedlé no tie som si zatiaľ odložila okrem tých malých lienok 🙂 . Malého natieram mliekom a ochranný faktor je 50 aj ja sa ním natieram a pekne vonia a nestál veľa 🙂 , teraz môžem v kľude surfovať po MK lebo malý spí a ja mám oddych 🙂
@tinav nesranduj, lebo ja to nemám daleko z ke 😀 . mňám, musí byť fantastická 😝 😝 😝 , také ovocie mám veľmi rada aj ja 😉 . figúrky sú asi z marcipánu, tak tie ja nemusím 😉 .
aj môj spí, ale o chvílu vstane, takže ja už veľa nepopíšem 😀 . Ok, aj ja sa chystám kúpiť mu opaľ. mlieko, ale asi s nižším faktorom, hm, ked pôjdeme poobede von, skočím do lekárne 😉 .
@adelaida33 ja viem že nemáš ďaleko z KE po dialnici do PO asi 20min tak preto ťa volám je ozaj super 😀 ja marcipán milujem
@adelaida33 ahoj ja malú natierám s Daylong Kids faktor 30...
ahojte dievčatá, akosi nemám veľa času sem chodiť tak občas večer čítam ako sa vám darí 🙂 , takmer celé dni sme vonku len čo sa malá zobudí a napapá prinesie mi klobúčik a či chcem alebo nie ide sa von, sáške sa úplne pokašlal nočný spánok už 2 týždne sa dosť často budí, dúfam že sú to zubky a že to čo skoro prejde, ale neviem prečo sa začala ako keby po tme báť, keď nesvieti nočné svetielko a zrovna sa preberie spustí riadny plač... 😕 aj keď som pri nej - to predtým nerobila...
@ladytt zohnala si tú melasu už aj ty? ja sa zajtra chystám dať mu ju do čaju alebo ovocia, tak dúfam, že mi to nevyhodí 😅 .

@ladytt @careamell tak už mám doma melasu (trstinovú) aj ja 🙂 , uvidím, či mi na ňu malý i manžel "skočia" 😅 .