icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

asma
21. máj 2012

a ZABUDLA SOM JEDNA VELKA GRATULACIA PRE VSETKY NOVEEEE TEHULKYYYYYYYYYYYYYY BABY TESIM SA S VAMI... JA SOM MALA DVA TYZDNE KED SOM SA TO DOZVEDELA UPLNU DEPKU TAK RYCHLO A BLA BLA BLA ALE SU UZASNE TIE MOJE BABY TESIM SA ZE ICH MAM AJ KED SU TAKTO MALINKE A RASTU PEKNE SPOLU..

zahadka
21. máj 2012

@mianc ahoj, gratulujem a vitam ta medzi nami "znovucakatelkami" 🙂

mianc
21. máj 2012

@asma @zahadka ďakujem.. 😉 ja sa veľmi teším.. už len nech to dobre dopadne, tak ako má.. v týždni idem na vyšetrenie tak uvidím, čo a ako.. dnes som si prehlasovala dr. 😉

mianc
21. máj 2012

@asma ahoj.. 🙂 ja som ho predávala a posielala cez slovenskú poštu.. 🙂 a super, prišli ku mne preto a zobrali to a priamo to predávajúcej doniesli domov, a vychádzajú aj cenovo najlacnejšie.. ja som posielala trojkombináciu dokopy váha 27,5 kg a platila som 10,80 €

careamell
21. máj 2012

Ahojte. Chcem sa spýtať, či aj vás deti tak mlátia ako nás malý. Strašne rád nás čímkoľvek búcha. Po hlave najradšej. Ak má v ruke mažoretkovskú palicu našej Rebeky, tak utekáme všetci čo najďalej. Ešte má rád ovaliť nás ovládačom. Fakt to bohovsky bolí, človek by povedal, že také malé mimčo veľa sily nemá. Snažím sa mu ukazovať no-no, aj mu plesknem trocha po rúčke, že sa to nesmie, ale nič nezaberá. Potom sa akože rozreve, keď ho hreším, ale to sú také falošné revy. 🙂 Jaj a ešte ma kúše do ramena, len mňa. Už mám modré celé plece s malými odtlačkami zubov. Robia to aj vaše deti, či len ja mám doma malého tyrana??? 🙂

ladytt
21. máj 2012

@careamell Kúše a bije a ešte si tak silno o mňa hlavičku búcha.... niekedy je vážne ako šiši 😀 😀 😀 Nonono nezaberá, to len opakuje 🙂 Hádam ho to prejde.

careamell
21. máj 2012

@ladytt 🙂 Dúfam, že to prejde, mám obavu, aby sa niekomu doma niečo nestalo 🙂

siss_sz
21. máj 2012

@careamell
@ladytt
no aj nas to robi, ja som to davala za vinu kamaratovi jeho starsiemu, lebo od neho to videl... ale tusim to je vekom...
ja vzdy len poviem, ze to nesmie, to boli a nch urobi "móóój"...na sebe to uz funguje (lebo aj seba trieska) len na nas este moc nie... 😀

siss_sz
21. máj 2012

@asma jej... a salma ma kolko zubkov uz, parada...

mis_ka
22. máj 2012

musim sa pochvalit aky dobry olovrantik som drobcovi ukuchtila, uvarila som mu pseno, pridala lyzicku medu, zopar bio hrozienok a polovicu nastruhaneho jablcka. strasne je to dobre 🙂 som z toho taka nadsena lebo doteraz som robila pseno len na slano a teraz ma az osvietilo, ze aj na sladko sa da 🙂 asi som objavila ameriku :D

careamell
22. máj 2012

@mis_ka Super, zajtra vyskúšame aj my🙂

weja
22. máj 2012

ahojte, sa vám tu do toho trochu zapletiem, @mis_ka ako robíš, prosím ťa, pšeno na slano? ja som ho zatiaľ len uvarila vo vode a pridala k zelenine, inak ma nič iné nenapadlo... ale vyskúšam aj na sladko 🙂

mis_ka
22. máj 2012

@weja tiez to tak robim, ze obarim a uvarim pseno, pridam zeleninu, pripadne nastruhane vajicko a pomiesam. alebo som ho pridavala ako zavarku do polievky. alebo som ho pomiesala s paradajkovym pretlakom a posypala struhanym syrom. filipkovi vsetko chutilo 🙂 mozno ostatne baby poradia

careamell
22. máj 2012

@weja Robím presne tak isto, preliať vriacou vodou a uvariť s hocičím, ja robím aj kalerábovú polievku. Na cibuľke osmažíš kaleráb, zaleješ vodou, pridáš pšeno a nakoniec petržlenovú vňatku.

siss_sz
22. máj 2012

@loobka caves...teraz j v bazari za super cenu!!! https://www.modrykonik.sk/bazar/dvojicky-potreb...
a este vanicku mozes predat...ja som kupila vanicku z bazara za 50€... 😉

weja
22. máj 2012

@mis_ka ďakujem 🙂 a s tým paradajkovým pretlakom ako - nejako si ho aj tepelne upravila, nie? 😕 niečo ako paradajková polievka? malý zatiaľ paradajky nechce ani vidieť 😒 ale časom možno zasa skúsim.... 😉

@careamell presne tú kalerábovú polievku robím aj ja 😵 podľa Bukovského, že? 😀 Maťkovi celkom chutí... 🙂

careamell
22. máj 2012

@weja Áno, Bukovský, malému to chutí a ochutené zjeme aj my. U nás inak všetko paradajkové chutí. Malý je hotový do paradajkovej omáčky s pohánkou. To robím často 🙂

loobka
23. máj 2012

@siss_sz cauko, ty kks nestihla som ☹ ale dakujem,ze si na mna myslela...v teme bjcs pisala jedna mamina ze mozno by na jesen predala, ale este sa mi neozvala...ked nist,tak mocenok to isti,este chvilu popozeram bazar a potom tam skocim,nechcem zase cakat az do jesene, ktovie ci maju nieco na sklade,alebo treba cakat...

mianc
23. máj 2012

Ahojte kočky, chcem sa popýtať, už máte niektoré z vašich drobcov za sebou očkovanie MMR? My sme boli dnes, a to sme nemali ukončený 15.mesiac, tak som sa čudovala, ale vraj to robia od 13. mes. ukončeného.. 😕 ja len dúfam, že nebudú žiadne vedľajšie účinky.. 😔

careamell
23. máj 2012

@mianc My ideme v 15. mesiacoch, tak neviem 😉

ladytt
23. máj 2012

@mianc My tiež až v júni, keď bude mať 15.mesiacov, ale neviem ,či dám.

angela1
23. máj 2012

@mianc my máme ísť medzi 15 až 18 m. ale tiež ešte neviem či dám....

sirinka
23. máj 2012

@mianc aj nam naplanovali na jun, ale janula este nema ani tretiu davku hexy a prevenaru...dr. to chce vsunut medzi...ale myslim, ze to tiez nateraz odmietnem...

adelaida33
24. máj 2012

@mianc Ahoj, tak technicky - vekovo - ste v "poriadku", kedže očkovanie mmr prebieha od 15. do 18. mesiaca, čo znamená, od ukončenia 14. mesiaca (isto nie od ukončenia 13teho!!! 😕 nech si to dr. ujasní 😠 ), teda v priebehu, počas 15teho mesiaca, a to ste vy.

adelaida33
24. máj 2012

@mianc prepáč, píšem prerušovanie, lebo môj včerajší oslávenec si dnes privstal, 4.00 hod., tak máme asi spomienkový deň na prvý polrok jeho života... 😅 a ešte je aj posledné dva týždne zasa nejaký "maminkin", podobne ako v 8. a 9. mesiaci... Ale k veci: môj toto (ešte) nemá... a inak veľa dr. si termíny očkovaní vysvetlujú posvojom, ale väčšina tak, že očkujú po ukončení daného mesiaca, takže od ukončenia 15. do ukončenia 18., síce je to tým o mesiac posunuté, ale to nikomu neprekáža... 😝 .Sub bbnautFlash_FSCommand(ByVal command, ByVal args)
call bbnautFlash_DoFSCommand(command, args)
end sub

adelaida33
24. máj 2012

😕 😕 😕 tak ten záver som tam ja nepísala 😕 😕 😕

careamell
24. máj 2012

@adelaida33 Čo to je vlastne za očkovanie? Možno blbá otázka, ale fakt neviem a môžem to odmietnuť?

adelaida33
24. máj 2012

@careamell je to očkovanie MMR - Morbilli (osýpky), Mumps (parotitída/príušnice) a Rubeola (ružienka). ked si ho zadáš do vyhľadávača, či v Googli alebo tu na MK, nájde ti o ňom veľa informácií rôzneho charakteru..., skúsenosti mnohých rodičov/detí s touto, ale aj ostatnými vakcínami... A je tu aj téma - nesúhlas s povinným očkovaním, tam nájdeš odpovede na tvoju druhú otázku. A Rebeka ho teda pravdepodobne má, kedže sa pýtaš?

careamell
24. máj 2012

@adelaida33 Pravdepodobne áno, už si nepamätám očkovania, ktoré absolvovala ona pred 6 rokmi, ani neviem, aké boli vtedy povinné. Nedávali sme ale žiadne naviac očkovania. V tom sme asi spravili chybu, lebo sme týždeň ležali na infekčnom s rotavírusmi. Preto sme malého proti tomu zaočkovať dali 🙂

nadezda4
24. máj 2012

@mianc my sme mali ist dnes na ockovanie, ale nie sme doma, tak sme neboli, najprv som to chcela posunut az na september,, no vraj sa neda, kedze mame Doveru (poistovnu) a ta preplaca len do ukonceneho 15. mesiaca 😠 , a to mala dcerka len vcera 14 mesiacov, mne sa to zda skoro, dost sa bojim, no dr. ma ubezpecovala, ze po MMR su najmensie komplikacie (v porovnani s tamtymi 3 ockovaniami...)