Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
ahoj babulky ... tak mi sa dnes chystáme na kupalisko do Sladkovicova malinka bude urcite nadsena je tam vela bazenou a kopu stankou je to skvele kupko..
Inak baby kupila som taku lienočku ze mechanická mni metla xixixi a Salmitka sa naucila ze lienka papa omrvinky tak hned ked nejake objaví už aj ju berie a "vysáva" tak mam taku pomocnicku doma..
@careamell Tak teda si to pekne užite cez víkend 🙂 A s tými chipsami sa ti nečudujem, veď na to je stále čas, ja so sebou radšej nosím tie kukuričné alebo ryžové chrumky, a tie vytiahnem, že my máme toto 🙂. Do môjho zas všetci chcú pchať čokoládu 😀 našťastie minule keď to skúšala kamoška, tak bol Timko múdrejší a oblizol a zahodil 😀 😀 😀
Ja osobne mu dám radšej sušené ovocie doma robené, to má aj tak najradšej 🙂 Žuvačku v roku som ešte nepočula 😉
My len doma na záhrade, kúpať sa nebudeme, u nás fúka riadny vetrisko, tak dúfam, že sa umúdri. Normálne som malému musela obliecť tepláky a tričko s dlhými, tak u nás fúka. Užite si víkendík 😉
u nas dnes bolo nadherne, boli sme pozriet senecke leto, tak aj janula sa do vsetkeho chcela zapajat, takze sa vykupala v jazere, ani von nechcela ist a potom vyskusala kolotoce...na labutiach sa jej strasne pacilo... 🙂
a na zahradu detom zvyknem napustit tu detsku vanicku, to im staci na vyclapkanie sa a kupat sa chodime k susedom, ti maju super bazen so slanou vodou...
@amiiia no, nemam... myslim, ze deti, kym su vo vode, ani ich nenapadne ist inam😀 (od viacerych mamin vie) ... a ked uz vylezie (alebo ja sama chcem, aby vyliezol, ze uz tam je dlho) tak ma iba problem mieat formicky😀to sa mi stalo vcera, ale som mu vysvetlovala, ze ich ma teraz spinave a uz nesmu do vody, bla bla...
ale proste keby neposluchol, tak ho bud vylejem na zahradku alebo ideme hore... aj tak sa ho bojim nechavat tak dlho po vonku behat holeho 😖 stale neviem, ci to amle telicko neofukne alebo sa neprehreje... 😅
takze za tu priblizne pol hodku sa mi nestalo hzatial nic dramaticke😀
Ahojte, ako vám teraz cikajú drobci? Mne sa malý vyciká tak raz za poobedie. Je to iste tým teplom, sme stále vonku, len sa mi zdá, že je to akosi málo. Pritom pije o dušu. Dávam mu len čistú vodu.
@careamell u nas je to tiez tak, dokonca uz sa stalo ze bol aj po celej noci suchy, a aj po poobednom spanku. vytiahla som nocnik ale zatial ziadne velke uspechy, tak to nesilim. posedi na nocniku, obcas sa vycika, obcas nie a potom to pusti do plienky. ale chvalim ho aj za samotne sedenie tam, aj to je uspech 🙂
Aj nám sa stalo, že po celej noci ostal suchý. Ale zato bol celý spotený. Skúsime zatiaľ aspoň to sedenie na nočníku, uvidím, čo pánko povie 🙂
Baby my sme včera malého nechali skoro celý deň bez plienky, aj vo vnútri aj vonku. Všade samé mláčky, len som chodila a utierala a najlepšie sa mu cikalo na koberec 😠 😀 . Boli sme však u babky, my doma koberce nemáme. Ale bol podarený, zostal stáť, kukal sa ako mu to tečie a hovoril si ccccccc 😀 😀 😀 .
ahojte baby my uz pomaly 3 tyzdne sme bez plienky.ked idme niekde do mesta tak mu dame pre istotu ale je sucha a ked ideme vonku tak plienku nedavam len sa vyzbrojime nahradnymi slipami a kratasami.ale neviem preco ale nechce mi vonku vycikat,az ked pridme domov.
Aj my skúšame holou riťkou a sedieť na nočníku. To behanie naholo sa mu viac páči 🙂 ale na nočníku sa nám sedieť nedarí, vydrží tak 2 sekundy.
ahoj babulky aj mi behamee na holo.. malej sa to naramne paci xixixi a ked ma plienku tak si ju šklbe dolu som sa dnes musela uý smiať.. necika kade chodi dnes už cikala tusim len raz poobede.. neviem mamina ze sa nenauci ze sa necika do plienky ked jej nebudem davat nocnik ale kym ona beha ja zbieram pradlo, kojim, kopem zahradu, chystam veceru nestiham sledovat kedy sa chysta nech jej podstrcim nocnik.. tak neviem ako to riesite vy? inak mne sa v noci tak prepisava ze vsetko ide rano do prania a ona do vane a to pije v jednom kuse, len pocujem ako taha flasku a ked sa minie tak ju vyhodi z postele nech ju doplnim a ked spinka tak pocujem muza ako v spanku šrobuje flasu a nadaja sa... niekedy mi to lezie na nerv a niekedy sa smejem ze este aj veci robi ako on..
baby uz ste nechali niektora drobca na noc u starych rodicov? ja sa chystam v sobotu, tak som zvedava ci tam o tretej v noci nepoletim 🙂 mm ma posledny koncert pred letom, a maju vela noveho, tak ho chcem po dlhom case vidiet hrat, tak som sa rozhodla ze je cas... maleho sice stale kojim, ale zase nasich zboznuje, uz s nimi bol cez den, a mam 10rocnu sestru, ta ho miluje a on ju tiez, tak si hovorim, ze by to mohli zmaknut 🙂 drzte palce!
Kočky, mm bude mať 2 týždne dovolenku. Rada by som po viac ako roku šla s ním dakde von na viac ako 2 hodiny. Práve toľko trvá malému, pokiaľ sa zobudí po zaspaní, aby si dal mliečko. Potom spí a zobudí sa až niekedy okolo tretej. Ako ste to riešili vy? Premýšľam, že by som kúpila UM a na ten jeden krát by mu mama dala to. Len to by som musela vyskúšať už predtým, aby som vedela, či to vôbec vypije. Naviac neviem, či by to vypil fľašky, lebo z takej piť nevie. Pije len z tej od Lucky s tým redukovaným sosáčikom. Fuuu...ja už sa asi nikdy nedostanem z domu bez detí 😒
@careamell Určite vyskúšaj, za to nič nedáš. Aspoň si budeš istá, či ti to UM vypije. My sme boli na svadbe keď mal malý cca 8 mesiacov, tiež som ešte kojila. Náš malý nechcel vtedy o žiadnej fľaši ani počuť, ani moje mliečko nechcel z fľašky. Večer som ho prišla uspať a nakojiť a naspäť na svadbu. O desiatej večer sa našim zobudil a mamina ho nemohla uspať až do druhej rána, kým sme neprišli. Nechcela nás volať, aby sme sa zabavili, lebo svadba bola asi 30km od našich, aby sme nebehali hore-dole. Naši sa s ním v noci hrali 😀 .
@careamell no vyskusaj..ale moja skusenost - nevypije ti... mozu vyskusat este vodu, len tak mu nieco dat, alebo skusit uspat...
pretoze ja ked som odstavovala, tak som proste nahradila mlieko iba uspavanim - vtedy este som ho hojdala na rukach... a po dvoch-troch nociach takto, ze nedostal sa uz nezobudil - NIKDY 😉 cim nechcem povedat, ze ho mas odstavit, ale ze nech ho skusia vasi len uspat...ak to nepojde, tak nech sa s nim hraju, ako dadkini..aj nasi to tak robili, ked bol mensi a nechceli nas zavolat... vtedy som sa na to hnevala - ale ved prezil to maly... 😉
baby dnes saliem... mala cely den vrieska... komplet je vysypana asi potnicky, asi nam idu zuby skoro vobec neje je nervozna trha si vlasy,,, uz neviem co mam robit a kazdy ma obvinuje ze som zla matka lebo mi dieta place..
@asma nemáš náhodou nášho Kubka? 😀 Takýto istý je aj on, idú mu 4 zúbky naraz, sem-tam sa pokadí, má to až na chrbte, strašne, strašne moc je nervózny, papá len ked on chce, a ešte si k tomu aj vymýšla čo bude jesť/dnes večeral domácu tresku s roškom lebo nechcel ani polievku, ani ryžu s mäsom/, v noci sme pravidelne hore aj 3dodiny ☹ potničky má asi aj on., vyhádzaný je na brušku aj na chrbátiku. Kubko si vlasy netrhá, ale za to sa strašne škriabe vzadu na hlavičke. A toho kriku čo je u nás..... za chvílu na nás niektorá dobrá suseda zavolá sociálku .... 😀 😀 😀
prva stolicka vonku a uz sa derie dalsia,zatial bez horucok ,trosku riedsia stolica ale inak v pohode.a mame za sebou aj druhu davku hormonalnej injekcie.prva nam pomohla tak dufam ze tretiu nebudeme musiet absolvovat a ze to bude aj bez operacie .aaaale strasne plakal ked mu ju pichali,ta musela poriadne boliet.
@asma @vladimira32 @slniecko103 kočky.. a to mi nemáme ešte ani jeden zúbok, tak sa teda náramne teším, keď začnú všetky naraz vyliezať... 😔 😕 😅 asi si toho užijem až až.. držím palce, nech čím skôr vylezú všetky zúbky naším drobcom a hlavne bezbolestne.. 😵

aj my vytiahneme co mame pieskovisko kryte - taku tu mušľu - tak do druhej časti napustíme vodu... a už sa len neprizabit (ted my ani tak nie, len maly sa bojim, ci sa v tom nebude mu smykat)