Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@amiiia aj môj malý nás bije, aj po tvári, ak ho vezmem na ruky 😒 Tiež vysvetľujem, kážem a vyhreším ho. Ale on skriví ústa na plakanie, taký žalostný výraz a hotovo. Už som sa voči tomu obranila, lebo keď som ho takto videla, ako sa robí,, že mu je to ľúto 😉 som ho vždy utešila a nechala tak. Teraz som neoblomná a nech si mekoce. On ale neplače, len vážne struhne taký plačlivý,ukrivdený výraz. 🙂
@siss_sz @ladytt my zaspávame posledné razy pri televíznych novinách, predtým sme rozprávku a pesníčky počúvali ale teraz jej stačia vankúšiky na gauč a kuka telku alebo sa hrá a zadrieme, ani ju nestihnem dať do postieľky, tak už mi nič neostáva len ju preniesť do postieľky a našťastie spinká v noci dobre, aj keď po tieto dni čo nám išli zúbky tak sa prebudila a prevaľovala ale našťastie zaspinkala tak to nebolo až také strašné.. 🙂
@miska22200 ja by som mak nedávala, patrí medzi alergény, a u nás isto nehrozí, lebo mm má naň silnú alergiu. Ja by som s ním neponáhľala, ale ak chceš tak najprv skús potroške ochutnať a uvidíš či sa neobsype, ale u mm sa to prejavuje svrbením a nevoľnosťou, tak radšej opatrne
@miska22200 s tým makom, ak nemáte predispozíciu na alergiu, môžeš od 1. roku, ak áno, tak od 2. roku. Ja som malému tiež trocha dala z makového koláča, ale my chvalabohu nemáme nikto žiadnu alergiu 🙂
založila som temu.ako papaju marcovky 2011-( vlastne ich detičky 😅 😀 ) aby sme to mali trocha priehladnejšie,takže čakam na reakcie 😉
Ahojte, tak ako prežívate tieto horúce dni? Ja som rada, že máme kopec ovocia a zeleninky na záhrade, takže sa teraz stravujeme ako vegetariáni dakedy 🙂 Máme aj Hookaido tekvicu, robím polievku a pečenú, neviete mi poradiť nejaký iný recept?
Malú máme teraz na tábore, takže mám viac kľudu, lebo inak sme museli vymýšľať stále nejaký program.
Inak sa tento týždeň chystám na presnidávky, urobím asi všetky možné druhy, lebo toho ovocia je kopec 🙂
mna caka tento tyzden pride kmotra...uz sa tesim na zmenu, juchu... a potom konecne nejake tie "dovolenky" u brata, kamosky a tak😀
ale to teplo..uz len do zajtra teda snad...
@careamell Tak u nás sa už začalo s presnídavkami .... ako som rada, že konečne sedím a zajtra pokračujeme, keď zoženiem ďalšie poháre 🙂 Inak veľmi teplo je a zajtra má byť ešte horšie. Môj zas horšie papá a aj zle spí asi to bude tým teplom, ale ovocie mu chutí hlavne rovno zo stromu, kríku 🙂 tak sa teším.
@careamell No aj my sme už konečne mali obdobie, že jedol normálne všetko, ale či zmena prostredia /boli sme na chalupe/, či to teplo a cez víkend zas bieda, okrem ovocia skoro nič. Robím ich bez cukru alebo minimum, teraz som dokončila slivkovo-jablkovú tam som trošku trstinového musela dať a trošku, lebo to bolo veľmi kyslé, ale do broskyňovej som nedala nič. Ani do hrušiek asi nebudem dávať. Keď mu robím z čerstvého nesladím alebo len melasu dám a nejako mu nechýba ten cukor a keby chýbal tak prisladiť sa dá aj potom 🙂 Jediné čoho sa bojím, či sa to bez cukru nebude viac kaziť.....
@ladytt nebude sa to viac kazit... aj ja som take robila min.roka a pokazili sa mi iba cisto jablkove..lebo som ich zle sterilizovala..resp. niektore zeny hovorili, ze oni to nesterilizju, ze iba otocia hore dnom, daju do deky, bla bla... a ine sa mi nepokazili, tak asi toto bol "ten pokuus"... a tiez nemala som v nijakych cukor... 😉
a nas tiez papa z krikov... stale chodi "mnam, mnam" ...teraz najma maliny a cernice... potom aj vsetko nase blecenie tak vyzera 😀a ked z poviem, ze neni (lebo ozaj neni), normalne plac😀 a ked zbada nejake este len polo-cervenu, taks a tesi a mi ju ukazuje, ze chce...chudacik😀
inak ja som tiež robila výživu bez cukru, skúsila som aj kombináciu broskyňovo-mrkovu.. ale tá bola taká zvláštna skôr pre malé dojčiatka.. taká bez chuti, ani mrkva- ani broskyňa. Hm.. 😖
baby idem robiť tento recept... http://anetagoesyummi.blogspot.sk/2011/05/pecen...
cavte babky, tak sa hlasim ako cerstva tehulka🙂, prave dnes som sa dostala do sukromky aprilovcatiek🙂 tak zas odznova...hehehe.
@gabika783 dnes som robila hokajdo ako polievka hustejsia ale bude z toho omacka k prsiam a cestovine🙂
dceru stale kojim aj ja a dufam ze nam to dr. este dovoli chvilku lebo neviem ako by som ju odstavila...furt je na mne zavesena...tuby nam idu von doradu...okrem ociakov...na tie sa tesim, snad naramok z jantaru bude ucinkovat ako doteraz.
pomoc okrem muza nemam ziadnu, takze som zvedava ako nam to pojde cele...pripadne sa vam pridem postazovat alebo pochvastat🙂
odmietli sme mmr vakcinu a cakame co bude po druhom roku sa to nahlasuje.
cavte sa zatial a pekne leto z drobcami🙂
@wilsonka gratulujem! a s tym kojenim sa riad podla seba a toho, ako sa budes citit. mna to pocas tehu nevycerpavalo, zvladala som v pohode, takze som kojila vzdy az do porodu. ale keby si mala pocit, ze ti to odobera silu, alebo vyvolava prilis silnu reakciu maternice, tak skus postupne odstavit...
@careamell
@ladytt
@siss_sz Ako vám závidím, že vám papajú ovocie rovno z kríkov. Náš malý sa strasie a pusinku neotvorí, na záhrade majú naši maliny, černice, ríbezle, jahody a on nič nechce, tak mu to aspon roztlačené maskujem do jogurtov a výživiek, aby sme to železo do neho dostali. Z Maltofer kvapiek ho začalo preháňať, tak sme ich museli na pár dní vysadiť. Melasu mu tiež miešam do výživy, som zvedavá na výsledky krvy, ktoré nás čakajú o 2 týždne 😅

@gabika783 aj moja zaspava s prsnikom a tak zaspavali vsetky do cca dvoch rokov...