Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@asma no my sme dávali malého od pol roka na šerblík kakať a cikať vždy ráno.. ako dadka1010 a veľmi často som ho nechávala doma holého.. samozrejme čúral kade-tade a zásadne na koberec 🙄 no a nejak sám to začal robiť.. nenútila som ho. Lebo vždy keď som chcela ja aby sedel na šerblíku... tak just tam nechcel sedieť 😔 ale podľa mňa to zvládnu všetky detičky.. len niektoré skôr a iné neskôr, napr. kamoškyna malá je o mesiac staršia a od júna je bez plienky aj vonku.. 😀 😀 😀 aleeee zase dala plienku naspäť lebo sa jej 3 dni začala pocikávať.. dlho som ju nevidela.. som zvedavá, že čo či sú zase bez plienky. 😕
ahojte baby, ozyvam sa po dlhom case, mame plno noviniek, dobrych aj zlych. podarilo sa nam odstavit najprv od nocneho kojenia a po mesiaci som odstavila uplne, v podstate uplne bez placu a bez problemov s naliatymi prsnikmi. no a stravili sme styri dni na kramaroch :( filipko mal otras mozgu, zrazili sme sa hlavami a on padol do bezvedomia :(
@sirinka @careamell @siss_sz @angela1 robili mu rontgen lebky a dvakrat sme boli na neurologii na vysetreni pocas pobytu. prvy den a noc nesmel nic jest a pit, mal zavedenu infuziu. viete co, ani mna by v zivote nenapadlo, ze toto sa stane, presne furt davam pozor aby niekde nenarazil a on narazi do mna, bola to supa, ja som sa zohla a on zboku (takze som ho riadne nevidela) sa rozbehol, takze sme obaja boli v pohybe a ta sila sa o to zvacsila...
@careamell ja som ranne kojenie nahradila actimelom, maly nechcel ziadne mlieko ani UM ani kravske ale nieco hned po prebudeni chcel, actimel ma taku fajn flasticku, ze z nej vie pit sam, tak mu ju donesiem do postele a je spokojny. ranajky potom az ked vstane, umyjeme sa atd.
Baby už všetky odstavujete? To už len môj je stále závislí na mliečku?
@ladytt ani ja ešte neodstavujem a tiež ešte neplánujem...
@angela1 ok..uvidím čo mi odpíše...potom jej skúsim teda tých 11 😉 aj ja som upratovala, ale ráno to isté odznova .. mám pocit, že sa to niekedy ani neoplatí upratovať, lebo ráno vstane a prvé čo je, vysype kôš s hračkami .. už len hrmot počujem do kuchyne ... a potom jasné ani on sa s nimi nehrá.. "ide ďalej" ... ale tak na hospadlách si hádam poskáču 😀
@gabika783 Super rýchlo sa vám to podarilo, u nás zatiaľ zostáva verný len tomu kakaniu každé ráno 😀 , ale priznám sa že som trošku lenivá dávať ho cikať a chodiť za ním s handrou 😅 . V lete bolo teplo tak behal bez plienky, ale nechytal sa na nočník, cikal kade tade, tak som to nechala tak. Vie naznačiť, že ciká, ale to už ciká 😀
@ladytt ja som odstavila iba od nočného kojenia.. cez deň sa stále cicmeme na požiadanie... a niekedy to vyzerá tak, že keby malo byť po Maťkovom tak on by si to predstavoval tak aby mamka sa ovalila na gauč ja svinka v chlieve.. a cicik mala vyložený celý deň. 😀 😀 😀 Ale minimálne 10x ide do mliečneho bufetu. 😉
@gabika783 :D :D Dá sa ten článok nájsť aj niekde na nete? Ja by som to tiež skúsila, lebo v noci sa dosť často ešte budí. A každý pokus o ponúknutie vodičky, čajíku dopadol obrovským plačom, tak sa aj bojím to skúšať. A cez deň to vyzerá aj u nás ako píšeš, obrovský "mliekoholik".

@gabika783 joj moja a to sa vam ako podarilo... mi sa iba trapime.. sice tam sedi a tlieska si aj ked nic neurobi ale ziadna slava..