icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

asma
11. sep 2012

@gabika783 joj moja a to sa vam ako podarilo... mi sa iba trapime.. sice tam sedi a tlieska si aj ked nic neurobi ale ziadna slava..

gabika783
11. sep 2012

@asma no my sme dávali malého od pol roka na šerblík kakať a cikať vždy ráno.. ako dadka1010 a veľmi často som ho nechávala doma holého.. samozrejme čúral kade-tade a zásadne na koberec 🙄 no a nejak sám to začal robiť.. nenútila som ho. Lebo vždy keď som chcela ja aby sedel na šerblíku... tak just tam nechcel sedieť 😔 ale podľa mňa to zvládnu všetky detičky.. len niektoré skôr a iné neskôr, napr. kamoškyna malá je o mesiac staršia a od júna je bez plienky aj vonku.. 😀 😀 😀 aleeee zase dala plienku naspäť lebo sa jej 3 dni začala pocikávať.. dlho som ju nevidela.. som zvedavá, že čo či sú zase bez plienky. 😕

angela1
11. sep 2012

@gabika783 tak to je šikovný 😉

mis_ka
11. sep 2012

ahojte baby, ozyvam sa po dlhom case, mame plno noviniek, dobrych aj zlych. podarilo sa nam odstavit najprv od nocneho kojenia a po mesiaci som odstavila uplne, v podstate uplne bez placu a bez problemov s naliatymi prsnikmi. no a stravili sme styri dni na kramaroch :( filipko mal otras mozgu, zrazili sme sa hlavami a on padol do bezvedomia :(

sirinka
11. sep 2012

@mis_ka ajaj, to muselo byt neprijemne...robili mu nejake vysetrenia, alebo len ho pozorovali?

careamell
11. sep 2012

@gabika783 ja som mu dnes nedala ani ráno, uvarila som rýchlo čaj, zatiaľ húúúkal, trocha sa napil a potom zjedol celý banán, a bol pokoj 🙂 Len nakoniec som mu aj tak musela dať, lebo ma to prso bolelo 😉

careamell
11. sep 2012

@mis_ka Jooj, tak to mi je lúto. To ste sa museli teda riadne zraziť. Asi to boli poriadne stresy, keď bol v bezvedomí. Už je všetko ok?

siss_sz
11. sep 2012

@mis_ka fuha...neprijemne.. to co sa moze stat, clovek si ani nevie predstavit... :-/ stale sa clovek boji, ze spadne, narazi na NIECO alebo nieco horsie... a vy sa zrazite hlavami a z toho az toto... esteze to dobre dopadlo...

angela1
11. sep 2012

@mis_ka ozaj veľmi nepríjemné ☹

amiiia
11. sep 2012

@angela1 to hopsadlo myslíš také nafukovacie? 😉

angela1
12. sep 2012

@amiiia áno dnes má dojsť tak sa teším ako bude mala reagovať, objednala som takého koníka alebo sobíka - no ťažko to identifikovať 🙂 🙂

mis_ka
12. sep 2012

@sirinka @careamell @siss_sz @angela1 robili mu rontgen lebky a dvakrat sme boli na neurologii na vysetreni pocas pobytu. prvy den a noc nesmel nic jest a pit, mal zavedenu infuziu. viete co, ani mna by v zivote nenapadlo, ze toto sa stane, presne furt davam pozor aby niekde nenarazil a on narazi do mna, bola to supa, ja som sa zohla a on zboku (takze som ho riadne nevidela) sa rozbehol, takze sme obaja boli v pohybe a ta sila sa o to zvacsila...

@careamell ja som ranne kojenie nahradila actimelom, maly nechcel ziadne mlieko ani UM ani kravske ale nieco hned po prebudeni chcel, actimel ma taku fajn flasticku, ze z nej vie pit sam, tak mu ju donesiem do postele a je spokojny. ranajky potom az ked vstane, umyjeme sa atd.

ladytt
12. sep 2012

Baby už všetky odstavujete? To už len môj je stále závislí na mliečku?

sirinka
12. sep 2012

@ladytt ja este neodstavujem. a minimalne dalsi polrok ani nebudem...

adelaida33
12. sep 2012

@ladytt ani ja ešte neodstavujem a tiež ešte neplánujem...

amiiia
12. sep 2012

@angela1 jéééj presne toto zháňam aj ja ... u nás to nikde nedostať.. minule sme boli u kamošky, oni to mali a Adam sa stále k tomu vracal, páčilo sa mu to 😎 takže objednávam aj ja 😉 Dúfam ešte ho budú mať (čo si mi poslala link) .. na nete som pozerala a sú okolo 20 eur 🙂

angela1
12. sep 2012

@amiiia asi to bude mať a dohodla som sa s ňou na cene 11 vrátane pošty tak skús 🙂, dnes to ešte nedošlo tak snáď zajtra, teraz večer som jej už dobrú polovicu hračiek skovala, neskutočný neporiadok s nimi robí a ani sa s nimi nehrá 😎

amiiia
12. sep 2012

@angela1 ok..uvidím čo mi odpíše...potom jej skúsim teda tých 11 😉 aj ja som upratovala, ale ráno to isté odznova .. mám pocit, že sa to niekedy ani neoplatí upratovať, lebo ráno vstane a prvé čo je, vysype kôš s hračkami .. už len hrmot počujem do kuchyne ... a potom jasné ani on sa s nimi nehrá.. "ide ďalej" ... ale tak na hospadlách si hádam poskáču 😀

dadka1010
13. sep 2012

@amiiia
@angela1 Baby tie hopsadla majú v PL na trhu za 6€, my sme ho tam kúpili.

dadka1010
13. sep 2012

@careamell Skús šalviový čaj, mne pomohol, do dvoch či troch dní som mala po mliečku 😉

dadka1010
13. sep 2012

@gabika783 Super rýchlo sa vám to podarilo, u nás zatiaľ zostáva verný len tomu kakaniu každé ráno 😀 , ale priznám sa že som trošku lenivá dávať ho cikať a chodiť za ním s handrou 😅 . V lete bolo teplo tak behal bez plienky, ale nechytal sa na nočník, cikal kade tade, tak som to nechala tak. Vie naznačiť, že ciká, ale to už ciká 😀

gabika783
13. sep 2012

@ladytt ja som odstavila iba od nočného kojenia.. cez deň sa stále cicmeme na požiadanie... a niekedy to vyzerá tak, že keby malo byť po Maťkovom tak on by si to predstavoval tak aby mamka sa ovalila na gauč ja svinka v chlieve.. a cicik mala vyložený celý deň. 😀 😀 😀 Ale minimálne 10x ide do mliečneho bufetu. 😉

gabika783
13. sep 2012

@ladytt mimochodom.. ja som sa pri odstavovaní riadila článkom ktorý bol vo Vitalite. Napísala ho dula Ľuba Lapšanská.. .. a kedže Maťko sa v noci stále budil tak sme to vyskúšali a od vtedy spávame všetci lepšie. pfuj pfuj aby som to nezahriakla. 🙂

ladytt
13. sep 2012

@gabika783 :D :D Dá sa ten článok nájsť aj niekde na nete? Ja by som to tiež skúsila, lebo v noci sa dosť často ešte budí. A každý pokus o ponúknutie vodičky, čajíku dopadol obrovským plačom, tak sa aj bojím to skúšať. A cez deň to vyzerá aj u nás ako píšeš, obrovský "mliekoholik".

gabika783
13. sep 2012

@ladytt checkla som to ale nenašla som to .. zatiaľ. Veď dobehnite už niekedy na kávu a prefotím ti to. 🙂 🙂 🙂

ladytt
13. sep 2012

@gabika783 Ďakujem ti, no teraz je veľa práce, zajtra idú potiahnuť múry, tak keď sa to ukľudní trochu, tak sa nejako určite dohodneme 🙂

gabika783
13. sep 2012

@ladytt jasné... tak sa potom ozvi, veď môžme sa hocikedy zastaviť aj my.

angela1
13. sep 2012

@dadka1010 to je výborná cena, ale od nás je to dosť ďaleko 😒

ladytt
13. sep 2012

@gabika783 No môžete sa ja vy, lebo bez auta som ja nahratá a manžel ho teraz stále potrebuje. Takže sa vám bude chcieť, ozvi sa 🙂